:11:patch 3.1.3نقل قول:
Printable View
:11:patch 3.1.3نقل قول:
اینائی که میگم رو کاملاً درست بهشون عمل کننقل قول:
1- نرم افزاری به اسمه WampServer از نت دانلود کن
2-نرم افزاری به اسمه TortoiseSVN از نت دانلود کن
3- mysql اگه نداری دانلود کن
4-نرم افزاری به اسمه Navicat for MySQL از نت دانلود کن
5-بعد از دانلود اول WampServer رو نصب کن یادت باشه مسیری که برای نصب انتخاب میکنه رو تغیر نده ، حالا TortoiseSVN رو نصب کن و یه newfolder در هرجا که میخوای بساز روش راست کلیک کن یه گزینه داری به اسمه SVN Checkout... انتخاب کن این لینکو بهش بدهو ok کن حالا شروع میکنه به دانلود کردنه سایتکد:http://tools.assembla.com/svn/mangosweb/trunk
بعد از دانلود تمامه فایل های دانلود شده رو از newfolder به آدرسی که میگم کپی کن یادت باشه خوده newfolder رو نه فایل های داخلش رو به C:\wamp\www کپی کن
حالا mysql رو نصب کن و راه اندازی کن به navicat بهش متصل شو و دیتا بیسی که برای سرورت داری رو اینپورت کن داخل فایل هائی که برای سایت دانلود کردی فولدری هست به اسمه SQL که چندتا فایل با پسونده SQL داخلش هست اونا رو باید جاهایی که گفته اینپورت کنی مثلاً یکیش برای realmd هست یکی دیگه برای characters و ... بعد از اینپورت کردن به همون آدرسه سایت برو (C:\wamp\www) به فلدری به نامه conf یا config برو و سایت رو کانفیگ کن بعدش وقتی این آدرس رو وارد میکنی باید سایتتو ببینیاگه دیدی تا اینجا درست پیش رفتی حالا مینی منیجر رو دانلود کن و تو همون آدرسه سایت یه فلدر باز کن به اسمه minimanager و فایلهاشو اونجا کپی کن بعد این آدرس رو دونبال کنکد:http://127.0.0.1
صفحه مینی منیجر برات باز میشه اونجا به بعد رو با یه نگاه میتونی به راحتی بفهمیکد:http://127.0.0.1/minimanager
اگه من باره اول توضیحه کامل ندادم به خاطره این بود که گفتی سرور زیاد ران کردی و من فکر کردم سایت ران کردن بلدی به هر حال امیدوارم این توضیح به دردت بخوره ، کسی نمیخواد شمارو بپیچونه چون اینجا کسی مجبور نیست پاسخ بده و اگه پاسخی دریافت میکنین به خاطره اینه که همه دوست دارن به سهمه خودشون برای حل کردنه مشکلتون کمک کنن
موفق باشی ، یا حق
پس چرا من نمیتونم آنلاین بشم :( اکانت هم دارم به اسمه Zeus :41:نقل قول:
راستی داشت یادم میرفت مینی منیجر هم فایل های کانفیگ داره باید کانفیگ کنینقل قول:
منم میخوام البته واسه 3.0.1نقل قول:
Mangos v7748 من ميخوام از اي ور ژن استفاده كنم ولي طريقه استفادش با اون چيزي كه صفحه اول گفتيد فرق داشت.ميشه توضيح بديد. با تشكر از شما.
سلام
آقایون اگه کسی درباره ساختن سرور پچ 3.1.3 (Mangos v8035) توضیح بده ممنون میشم.
سلام ....نقل قول:
ممنون از تمام توزیحاتی که دادی ! خیلی حال کردم
فقط یه مشکل وقتی میام TortoiseSVN رو کلیک میکنم این ارور رو میده واسه چیه !؟
this installation package is not supurted by this processor type.
Contact your product vendor
بازم تشکر
سلام من به کلی مشکل برخوردم یکی یکی میگم لطفا همشو جواب بده ممنون میشمنقل قول:
1- اول اینکه منضورت از کانفیگ و اینپورت چیه نفهمیدم !
2- من MYSQL رو نصب کردم ( یعنی تا اینجا مراحل رو اومدم ) حالا از این navicat به بعد رو کامل توزیح بده !
3- آپدیت های realmd و characters و mangos رو کجا باید بریزم ؟ مثله SQLyog میمونه !
4- کلیه دیتابیس ها رو باید کپی کنم تو C: \ wamp\www ؟ ( یعنی همونجوری که سرور ران میشه !
سلامنقل قول:
لطفاً کامل توضیح بدین چه فایل هائی دارین تا بتونیم کمکه بیشتری بهتون بکنیم ، اسم فایل ها رو هم نوشتین مسأله ای نیست این جا همه اون چیزی که دارن رو میگن و ما اگه بتونیم کمکشون میکنیم تا مشکلشون هرچه سریعتر حل بشه