لوپز كوبايي قهرمان وزن 120 كيلو گرم كشتي فرنگي شد
خبرگزاري فارس: كشتي گير وزن 120 كيلو گرم اهل كوبا با غلبه بر كشتي گير روسيه به مقام قهرماني رسيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس،مسابقه نهايي وزن 120 كيلو گرم كشتي فرنگي بين لوپز كوبايي و حسن باروئف روسي برگزار شد و كشتي گير كوبايي موفق شد در 2 وقت با نتيجه پنج بر صفر و يك بر يك به پيروزي برسد.
در ديدار رده بندي، برنز هاي اين وزن به كشتي گيراني از ليتواني و ارمنستاني رسيد و كشتي گير ليتواني حريف فرانسوي را مغلوب كرد و كشتي گير ارمني بر كشتي گير سوئد غلبه كرد.
كشتيگير روس قهرمان وزن 96 كيلوگرم شد
خبرگزاري فارس: رقابتهاي وزن 96 كيلوگرم كشتي فرنگي با پيروزي نماينده روس مقابل حريف آلماني به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزار ي فارس، در پايان مسابقات اين وزن، در ديدار نهايي كشتيگير روس در دو تايم (6 بر صفر و 3 بر صفر) بر حريف آلماني غلبه كرد تا طلاي اين وزن به روسيه تعلق گيرد.
مربي كشتيگير آلماني، مارك فولامار دارنده 8 طلاي جهان و المپيك است. وي 6 طلاي جهان، يك طلا و برنز المپيك را در كارنامه خود دارد. وي در المپيك 1992 حريف حسن بابك بوده است.
ديدارهاي رده بندي اين وزن ابتدا كشتيگير آمريكايي با غلبه بر كشتيگير كرهاي به نشان برنز دست يافت و در ديگر ديدار ردهبندي، نماينده قزاقستاني موفق شد بر حريف اسلواكي خود غلبه كند. قضاوت اين ديدار را بهمن طالبي برعهده داشت.
محروميت در انتظار كشتي گير سوئدي
خبرگزاري فارس: كشتيگير 84 كيلوگرم سوئد پس از دريافت مدال برنز، به نشانه اعتراض اين نشان را روي سكو قرار داد كه احتمالا با محروميت روبرو ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از مراسم توزيع مدال 86 كيلوگرم كشتي فرنگي، نماينده سوئد در نشان به اعتراض نسبت به قضاوتها، مدال برنز خود را روي سكو قرار داد و سالن مسابقه را ترك كرد.
پس از اين حركت، مارتينتي رئيس فدراسيون جهاني براي جويا شدن اين رفتار به دنبال اين كشتيگير رفت.
در صورتي كه اين سوئدي براي اين رفتار خود دليل قانعكنندهاي نداشته باشد، به احتمال فراوان با محروميت سنگيني روبرو خواهد شد و وي را از فهرست ردهبندي خارج ميكنند.
حسن بابك به دنبال بليتهاي مسابقات كشتي فرنگي
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي كشتي فرنگي در المپيك آتن براي حضور تماشاگران در سالن به دنبال بليت در بازار سياه بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسن بابك، سرمربي سابق تيم ملي كشتي فرنگي همراه يك تيم 70 نفره از كارشناسان و علاقمندان اين رشته راهي المپيك شده تا از نزديك شاهد مبارزه شاگران خود باشد.
با توجه به نبود بليت، پيش از آغاز هر مبارزه، براي حضور هرچه بيشتر تماشاگران و تشويق ملي پوشان، به دنبال بليت در بازار سياه بود.
* صبح امروز هيچ خبري از پرچم و سفارت ايران نبود
در آخرين روز مسابقات كشتي فرنگي، پس از آنكه از ورود پرچم از سوي تماشاگران به داخل سالن جلوگيري شد، به هنگام ظهر از سوي سفارت ايران كلاه و تي شرت با آرم بين تماشاگران تقسيم شد.
*طهماسبي تنها داور آسيايي المپيك
اكبر طهماسبي داراي مدرك بين المللي مربيگري، به عنوان تنها داور آسيايي در كشتي فرنگي به عنوان رئيس تشك A در كنار دوراني از كوبا و بلغارستان قضاوت ميكند.
* سيم خواه همه شاگردانش را كوچ نكرد
رضا سيم خواه، سرمربي تيم ملي كشتي فرنگي ايران در مسابقات پكن تنها ملي پوشاني را كه احتمال برد آنها را ميداد، كوچ كرد و ساير نفرات از سوي رسول شيران كوچ شدند.
تمامي اعضاي تيم ايران حذف شده و تنها يك عنوان پنجمي حاصل تلاش ملي پوشان كشتي فرنگي ايران در المپيك شد.
تغذيه ي مايكل فلپس براي المپيك:
بعد از هر بار مسابقه مايكل فلپس بايد يك مسابقه با غذاها انجام دهد.
ستاره ي المپيك 2008 پكن به خبرنگار شبكه ي NBC گفت:بايد روزانه 12.000
كالري مصرف كند,يعني 9.500 واحد بيشتر از مقدار توصيه شده از طرف FDA
براي يك مرد جوان و فعال.
مايكل فلپس افزود:من بايد ميزان ورودي غذا به بدن خود را بالا نگه دارم تا جبران
30 ساعت تمرين در هفته شود.
او به خبرنگار NBC گفت:به طور متوسط غذاي او شامل موارد زير مي باشد:
صبحانه:3 ساندويچ تخم مرغ پخته,2 ليوان قهوه,5 تخم مرغ نيمرو شده, يك بشقاب كرن فلكس,
3 نان برشته ي فرانسوي, 3 پن كيك شكلاتي.
ناهار:1 پوند ماكاروني ,2 ران خوك با ساندويچ پنير, نوشيدني انرژي زا(1000 كالري).
شام:1 پوند ماكاروني, 1 پيتزاي بزرگ, نوشيدني انرژي زا(1000 كالري).
قبل از شروع بازي هاي المپيك او به يك خبرنگار گفته بود:من هر چيزي را كه
دلم بخاهد مي خورم.من رژيم سخت و مشخصي ندارم.من فقط بايد بتونم كالري
مورد نياز بدنم را با چپاندن هر چيز انرژي دار تامين كنم.در حقيقت من سخت در تلاشم
تا وزن خودم را در حالت ايده آل نگه دارم.