توی چند صفحه ی قبل منابع هستنقل قول:
هر سال هم عوض نمیشه ،شاید یکی 2 کتاب درساش تغییراتی داشته باشه فقط مثل طراحی پارسال
Printable View
توی چند صفحه ی قبل منابع هستنقل قول:
هر سال هم عوض نمیشه ،شاید یکی 2 کتاب درساش تغییراتی داشته باشه فقط مثل طراحی پارسال
همون منابع رو بخونید، اما به دنبال اینکه چه درسی حذف شده نباشید...کنکور هنر این چیزا سرش نمیشه و ممکنه از همون کتابا یهو سوال بیاد یا مثل امسال که هیچی از کتابای مدرسه نیومد...منابع اصلی مدرسه و آزاد رو که یاد گرفتید، هر کتاب دیگه ای که مربوط به هنر بود رو بخونید.
منم کتابای چاپ 3-4 سال پیش رو خوندم، اما مغایرتی با کتابای جدید نداشتن...حتی طراحی رو هم پارسال خوندم، به نظر کتاب بی اهمیتی میاد، اما از وقتی اسکیس ها رو می دیدم، تو شناخت کارا و سبک های نقاش های مختلف خیلی بهم کمک کرد.
کتابای مدرسه! دیگه چیه؟ میشه منابع رو یبار دیگه بذارین؟ دفعه پیش یکی گذاشت ولی دوباره اگه میتونی شما بذارنقل قول:
یعنی چی ؟ میشه چند تا از این کتابهای هنری معرفی کنین ؟ راستی کتابهای انتشارات مارلیک چطوره ؟نقل قول:
نقل قول:
اصول فرم و طرح نشر نی رو بگیر مثلا کتاب خوبی هست
کتاب های انتشارات مارلیک معمولا سوال های زیاد جالبی ندارن....یعنی خیلی قوی نیست....نقل قول:
برای چه درسی کتاب های کمک آموزشی میخواین؟
هرکی کنکور هنر داده بیاد بگه چه منابعی رو خونده؟!
اگه منظورتون منابع اصلی و کتاب های درسیه من یه بار تو همین تاپیک به شما گفتم.....نقل قول:
تا وقتی این منابع رو نخونده باشین و روش تسلط نداشته باشین خوندن منابع فرعی فایده نداره:46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4055163&postcount=114
الآن من اول باید اینا رو بخونم بعدش برای کنکور ثبت نام کنم و قبول شدم میتونم رشته ای که الآن توش هستم انصراف بدم بیام هنر؟ برای امتحان عملی موسیقی باید در چه سطحی باشم تا بتونم قبول شم؟نقل قول:
و البته برام سواله که اگر توی کنکور قبول شدم یعنی این منابع رو خوب خوندم و تو کنکور قبول شدم و امتحان عملی رو افتادم تکلیف چیه؟! امتحان عملی چقدر مهمه و برای ورود به رشته هنر / موسیقی لازمه که توی امتحان عملی قبول بشیم؟ و میزان مهم بودنش نسبت به قبول شدن تو کنکور چقدره؟
منابع دو سه صفحه قبل هست...اول باید منابع درسی معرفی شده رو خوب بخونید و بعدش برید سراغ ازاد.
امتحان عملی از رتبه هم مهم تره...ممکنه حتی با یه رتبه ی خوب و امتحان عملی متوسط یا ضعیف، قبول نشید...اما با یه رتبه ی معمولی و کار عملی خوب قبول شید...دیدم کسی رو که با رتبه ی 50 بعد از مصاحبه ی نمایش رد شد.