سلام
هووووررررراااااا منم Iphon 3g دار شدم..
چققققدر باهاله بابا!! راستی بچه ها من کلی سوال و اینها دارم که دونه دونه میپرسم ازتون..کمکم کنید مرسی
سلام
هووووررررراااااا منم Iphon 3g دار شدم..
چققققدر باهاله بابا!! راستی بچه ها من کلی سوال و اینها دارم که دونه دونه میپرسم ازتون..کمکم کنید مرسی
مبارکه (اسمتو هم بگو)
ایشالا پای هم پیر بشین
یه توضیحی بده چند گیگ گرفتی چه رنگی ؟
پارت نامبرت چنده؟
ورژن چنده؟
قیمتش؟
هر سوالی هم داری بپرس
البته یه سر به صفحات قبل بزن
یه دور تند تند بخون
خیلی سوالاتت جوایش هست
سلام
16گیگ گرفتم / پ MB496PL/A / ورژنو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم 2.2 هستش... و 780 گرفتم + یه سری برنامه و بازی ریخت که 10 تومنم گرفت
سوالام:
16 گیگ مگه نیست؟ ولی تویه سیستمش دیدم نوشته 14 گیگو خورده ای!!! چرا؟؟
قسمت Usage برای چیه؟؟ در setting
بلوتوث رو on میکنم ولی گوشی های دیگه رو پیدا نمیکنه!! چی کار کنم ایراد داره؟؟
TTY ر قسمت Phone چیه؟؟
با دوربینش عکس میگیرم ولی تویه گالریش دیده نمیشه و فقط یه icone خالی هستش!!! چرا؟؟
اینترنت که میرم ارور میده نمیره!!! چیکار کنم؟؟ + youtube هم کار نمیکنه!!
من اگه OS3 رو update کنم این همه برنامه ریخته پاک میشه یا نه؟؟ خودش می گفت نه!!
وقتی این بازی ها و برنامه هارو ریخت زبانش تویه calender و ساعتش عربی شده + روز های هفته!! از کجا زبان رو باید عوض کنم!! هرچی گشتم نبود!
ساعتش رو از کجا تنظیم کنم؟؟
یه سری آهنگ داره روش واسه زنگ و ... نمیشه عوض کرد؟ و اینکه این آهنگاش خودشون upgrade میشه چند وقت یه بار یا نه!!؟؟
WI FI برای چیه؟؟
مرسی
برای دیدن ورژن برو:
Setting/General/About
ورژنو نوشته
اون ۲گیگ میره واسه خود سیستم عامل و ...
مهم نیست
قربونت برم بلوتوثش نمیتونی فایل بفرستی! نمیدونستی؟
اون سرچ هم فقط هندزفری بلوتوث پیدا میکنه
عکس گرفتنت دقیق نمیدونم چیکار میکنی! عکسای گرفته شده تو کمرا رل ریخته میشه
با گرفتن همزمتن Home+Power هم میتونی اسکرین شات بگیری از صفحه که اینم تو کمرا رول ریخته میشه
حالا اگه عکسا سیو نمیشه یه راه حل داره نگران نباش
بری ۳ همه چی پاک میشه
اینترنت میری بیشتر توضیح بده با ایرانسل وصل میشی یا وایرلس؟
یوتوب که کلن تعطیله
ساعتم تو ستینگ بگرد پیدا میکنی
آهنگ نمیفهمم منظورتو آبگرید میشه؟ یعنی چی؟
Wifi نمیدونی چیه؟!
وایرلس
نشنیدی میگن مودم وایرلسدار یا مثلن لبتاپت وایرلس داره و....
استفادش اینه که مثلن اگه نوتبوک داری و وایرلس داره میتونی با گوشیت به وایرلسش وصل بشی و از اینترنتش استفاده کنی
خوب بهتره سوالاتو کم کم بپرسی و کاملتر بگی
ما اینجا هستیم
بعضی چیزا که جواب ندادم جوابشو خوب نمیدونم
دوستان در مورد iphone سوال داشتم، اول اینکه آیا میتوان برنامه مثل word يا excel داشته باشم؟ سوال بعدی اینکه چرا وقتی میخوام با wi fi فایل تحت ویندوز دانلود کنم برنامه safari ایراد میگیره که نمیتونی این فایل رو دانلود کنی؟
با تشکر
نقل قول:
به صورت پیش فرض نمیتونی هیچ فایلی دانلود کنی.
باید گوشیت جیلبیک باشه.
بعد برو تو سیدیا و اینو نصب کن.
سرچ کن پیداش میکنی.
safari dl plugin
از این به بعد میتونی اکثر برنامه ها رو با گوشی دانلود کنی.
برای دیدن وردو اکسل برنامه های زیادی هست.
میتونی از برنامه های منیجر استفاده کنی مثل ifile تو سیدیا یا از برنامه های مخصوص افیس تو اپ استور .تو همون انجمن تخصصی بگردی پیدا میکنی.
سلامنقل قول:
مرسی...زبانشو + ساعتشو درست کردم...در مورد بلوتوث یارو گفت باید برنامشو بریزی و اینا تا کار کنه که گفت میریزه ولی نریخته!!!
اینترنتشم کار کرد ..من 0912 دارم و توی یاهو هم آن شدم...
درمورده دوربین مشکل دارم!!! وقتی عکس گرفتم میره توی کمرا رول وی وقتی توی کمرا رول میرم عکسهایی که گرفته شده هست ولی همشون تو خالیه! و انگار مثلا دیدن فرمت بعضی عکسها تو گوشیا نمیخونه!! اون طوریه! چی کار کنم؟ احتمال داره سخت افزاری باشه؟
راستی یه سری برنامه و بازی بیخود برای من ریخته که می خوام پاکشون کنم..باید راه خاصی رو برمواسه پاک کردنشون؟ یا همین که آیکونشو پاک کنم پاک میشه؟؟
در مورده wallpaper ... نمیشه این عکسی که میزاریم واسه اولش..زیره منو اصلی هم بیوفته؟؟
در مورد آهنگ ها که گفتم منظورم این بود که اول رفتم تو sound در setting که آهنگشو عوض کنم..دیدم یه سری آهنگ داره از خواننده های معروف مثل مدونا و ....حالا چون نمیتونم mp3 روی زنگش بزارم گفتم این آهنگ های که خودش دار ثابت میمونه؟ یا upgrade میشن و جدید تر بهش اضافه میشه؟؟ در ضمن دیشب واسه تست چند تا آهنگ ریختم بد دیدم آهننگهایی که خودش واسه زنگ داشت همش پاک شده!!!
در مورده ریختن آهنگ عکس و فیلم هم رهنمایم میکنید؟ دیشب دهنم سرویس شدتا ریختم بهعلاوه این که یه سری آهنگی که روی desktop & music بود رو ریخت ...عکس هم از روی picture ریخت ..نمیشه از جایه دیگه انتخاب کرد؟
راستی وقتی عکس میریزی نمیشه طوری ریخت که فولدر فولدر جدا باشن و همشون با هم معلوم نشن؟؟ راستی برانامه ا چیزی نیست واسه این که رویه فولدرعکس ها یا... قفل گذاشت؟ ( برای موارده اضطراری)
نه دوست من هیچی حذف نمیشه (عکس ها، SMS ها، Contact ها، َApplication ها، تنظیمات، ...) و همه برگردونده میشن.نقل قول:
من اگه OS3 رو update کنم این همه برنامه ریخته پاک میشه یا نه؟؟ خودش می گفت نه!!
آره باید برنامه رو نصب کنی اسمشم iBlutoothنقل قول:
اصلن گوشیت جیلبریکه یا نه؟
ببین بین برنامه هات برنامه Cydia داری؟
مشکل دوربینت رو نمیدونم
برای پاک کردن برنامه ها کافیه رو یکی از آیکونها چند لحظه نگه داری بعد ضربدر رو بزنی تا پاک شه
در حالت عادی خیر نمیشه عکس رو زیر منو کرد ولی با نصب برنامه winterboard میتونی
آره برنامه cydia رو دارم....حتما unloack factory نیست مگه نه؟؟ رفته تو پاچم نه؟؟