سلام به همه دوستان عزیز
من تقریبا 70 درصد از پستهای این تاپیک رو خوندم و از اطلاعاتی که اینجا توسط vioman عزیز و بقیه دوستان گذاشته شد تشکر میکنم :11:
به دلیل اینکه در این تاپیک تقریبا همه در مورد ورودیهای مختلف برای کارتهای صدا بحث کردند نتونستم جواب مشکلم رو پیدا کنم و مجبور شدم اینجا مطرحش کنم .:41:
اگه ممکنه راهنماییم کنید .
من پخش صدای شفاف و با کیفیت و دالبی از طریق نرم افزارهای مختلف در سیستمم رو بهش اهمیت میدم به با یه اسپیکر 1+5 مارک logitech تو ویندوز xp تقریبا مشکل نداشتم ولی با نصب ویندوز ویستا و بعدش 7 تو تمام این مدتها با اینکه 3 تا کارت صدا ساده حدود 25 و 30 تومنی عوض کردم اما تاثیری نداشت و الان فقط به شکل استریو و 2 باند ( left sound و right sound ) صدا دارم .:13:
هر نوع تنظیم رو که در مدیا پلیرها و قسمت sound کنترل پنل فکرش رو بکنید دستکاری کردم اما تاثیری نداره البته تو قسمت تست در کنترل پنل صداها درست در حالت 1+5 پخش میشه اما در حالت پخش موسیقی و غیره خیر .
تو ویستا و در محیط بازی درست کار میکرد اما در 7 تقریبا نه ( در ضمن دیگه چون به این ویندوزها بخاطر کارم عادت کردم نمیخوام برگردم به xp ) :46:
میشه بفرمایید اگه من یه کارت صدای حرفه ای تهیه کنم میتونم این مشکلات رو حل کنم و گذشته از اون میتونم تا مدتها و با اسپیکرهای قویتر این حالت کیفیت و شفافیت صدا در پخش رو داشته باشم ؟
و آیا کارت های صدایی که در این تاپیک معرفی شده خاصیت اولشون گرفتن ورودی های عالی و درسته ؟
و آیا اینها قابلیت سازگاری با هر ویندوزی رو دارند ؟
واقعا سپاسگزار میشم اگه راهنماییم کنید .:40::11: