سلامنقل قول:
2- چندتا رزوه برای بستن لنزهای مختلف روی بدنه دوربین.
3 - تو dpreview هم گفته fz35 و sx1 داری Live view نیستن که من تو فروم دیگه ای مطرح کردم و دوستان گفتن تمام SLR-Like ها دارن که fz35 هم جزوشونه.
Printable View
سلامنقل قول:
2- چندتا رزوه برای بستن لنزهای مختلف روی بدنه دوربین.
3 - تو dpreview هم گفته fz35 و sx1 داری Live view نیستن که من تو فروم دیگه ای مطرح کردم و دوستان گفتن تمام SLR-Like ها دارن که fz35 هم جزوشونه.
پس یعنی لنزش تعویض میشه؟نقل قول:
با سلام دو تا سوال برام پیش اومده اگر ممکنه جواب بدید.
در دوربین های دیجیتال با کم کردن سایز عکس (مگاپیکسل) از طریق دوربین نویز عکسها کم میشه؟ یعنی با یک دوربین 12 مگاپیکسلی عکس 10-9 م.پ بگیریم.
یک سوال دیگه: یک بار شنیدم یه نفر می گفت با FZ35 در حالیکه داری فیلمبرداری میکنی اگر از اون صحنه خیلی خوشت اومد میتونی در همون لحظه ی فیلم برداری عکس بگیری!! و بعد فیلم برداری رو هم بدون وقفه ادامه بدی. کسی از دوستان این مطلب رو تایید می کنه؟ اگر بشه قابلیت خیلی جالبیه.
با سپاس
1- این رو نمی دونمنقل قول:
2- من برعکس این رو شنیدم. یعنی خودتو کشتی و رو یه سوژه کلی فوکوس کردی تا ازش عکس بگیری و یهو هوس میکنی ازش فیلم هم بگیری. fz35 یه دکمه داره که درجا Record رو شروه میکنه و لازم نیست بری تو منوها.
اون حالت رو بعید میدونم ، چون همزمان باید دو چیز رو پردازش کنه که خیییلی بعیده . .
1. علی القاعده و از نظر فنی: پیکسل کمتر، یعنی نویز کمتر .. واسه همینه که میگیم این بحث مگاپیکسل بیشتر در خیلی از دوربین های مصرفی در واقع یه جور فریب تبلیغاتیه .. چون نه تنها لزوماً به معنای عکس بهتر نیست، بلکه باعث نویز بیشتر هم میشه..نقل قول:
2. باید چک بشه روی وب که همچین قابلیتی هست یا نه .. عجیب نیست اگه باشه و من دیده ام این قابلیت رو در دوربین ها یا دوربین های فیلمبرداری.
و ضمناً: خواهش می کنم سوالات فنی تون رو در تاپیک مشاوره مطرح نکنید... من می تونم اونا رو بعنوان پست های نامرتبط به عنوان تاپیک حذف کنم، اما این کار رو نمی کنم که کار دوستان راه بیفته؛ چون هدف این تالار همینه.. ممنونم.
سلام دوستان
واسه انتخاب ، نویز فاکتور مهم تریه یا صحت رنگ ها ؟؟
Fz35 در برایر رقباش تو ثبت رنگ های واقعی کم میآره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو نویز از همه بهرتره:
یکی از دوستان FZ35 رو ok کرده بود ، ولی با دیدن این مردد شده . . .!
ولی نویز خیلی مهم تره!
رنگ رو به راحتی میشه درست کرد ولی نویز رو تقریبا نمیشه درست کرد !
مخصوصل که FZ35 فرمت RAW رو هم پشتیبانی می کنه :)
مثلا این رنگ ها رو با Lightroom اصلاح کردم.دوربین هم Canon A520 قدیمیم بوده که 4 مگاپیکسل هم بود :31: ولی رنگ ها رو میشه به راحتی درست کرد ولی اگه نویز داشت عکس خراب بود !!!
ولی اگه دوربینی خیلی هم رنگ های خوبی داشته باشه فقط در صورتی رنگ ها رو طبیعی نشون میده که White Balance درست باشه. برای این کار معمولا عکاس ها یک صفحه سفید با خودشون می برن تا White Balance رو درست کنن ... که البته به راحتی تو کامپیوتر درست میشه ... ولی اگه درست فوکوس نشده باشه یا تصویر نویز داشته باشه یا شارپ نباشه ،درست کردنش باعث افت کیفیت میشه :10:
موفق باشید:10:
من میگم نویزنقل قول:
||||||||||||||||||||||||||||
الان دیگه هر کی عکس میگیره میره با فتوشاپ ادیت رنگ میکنه / ولی اگه دوربین عکسهای با نویز بگیره تا بخوای توی فتوشاپ یه دست بزنی سری نویز میندازه.
سلام
چند تا سوال برام پیش اومده :
1.منبعی برای مقایسه کردن پروسسور های دوربین ها سراغ دارید؟ یا حداقل امکانات هر مدل رو لیست کرده باشه ؟
2.روی عکس های RAW هیچ پردازشی انجام نمیشه یا بازم پروسسور تو عکس دست می بره ؟
متشکرم
1. اینا اطلاعاتی نیست که اصولاً کمپانی ها برای هر دوربین در فهرست مشخصات ذکر کنن، طبیعیه که مشخصات جزئی تر دوربین های معروفتر رو میشه از طریق مطالعه و سرچ روی وب بدست آورد... اما این دفعه بحث مقایسه پیش میاد که باز مبهم تر میشه قضیه! ... اینکه دقیقاً معیار مقایسه چی باشه، یا چطور یکی بهتر یا بدتر باشه، در یه بحث کیفی مثل عکاسی چندان عملی نیست به نظرم.نقل قول:
2. دقیقاً اینطور نیست که "هیچ پردازشی نشه" .. بهتره بگیم در فرمت RAW ، پردازش های صورت گرفته در حداقل خودشه ... مثلاً: بالاخره اطلاعات پیکسل ها باید تبدیل به فرمت دیجیتال بشه دیگه؛ درسته؟ .. خب این خودش یه جور پردازشه... ولی اصل قضیه همونه.