[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یکی بگه تو سیستم من چه جوری اجرا میشه من حالیم نشد راستش :D
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یکی بگه تو سیستم من چه جوری اجرا میشه من حالیم نشد راستش :D
شما هم خوب همون مشکل کارت گرافیک رو دارین که ضعیفه Recommended رو نیوردین ولی خوب میتونید بازی رو راحت اجرا کنید فقط در جزئیات و رزولوشن بالا احتمالا نمیتونید .نقل قول:
دوستان بازی رو تاکین منتشر کرده ولی از تاریخ 24 اکتبر قابل استفاده است (یعنی می تونید بازی کنید)
تکین هربازی رو از 1 هفته قبل از ریلیز میزاره واسه فروش .نقل قول:
یادمه قرار بود 16 تیر واسه ما Alone In The Dark رو بفرسته ........
یعنی الان می تونم برم بگیرم یا اینکه 24 اکتبر میاد توی بازار؟؟؟؟نقل قول:
تاریخ عرضش برای امریکا فکر کنم امروزه ولی خوب یه چند روزی طول میکشته تا پخش بشه بازی هم تا عرضه نشه قابل دسترس نیست اون دوستمون هم که میگن بازی رو تکین یه هفته قبل میاره نه اینطوری نیست بازیها معمولا زمانها پخششون تو جاهایه مختلف دنیا متفاوته برای همینه ممکنه در یه کشوری یا قاره ای زودتر از زمان رسمی اعلام شده پخش بشه این شرکت ها هم اکثرشون از اینترنت بازی ها رو میگیرن چون سریعترین راه دسترسی به بازی هست برای همین باید تو اینترنتم پخش بشه تا قابل دسترس باشه .
اينطور كه معلومه اين بازي هم از قفل پيشرفته اي استفاده ميكنه و بايد از سايت يوبي اكتيو بشه ؛ خدا كنه هكرا بعد از اومدن بازي زودتر كركش كنن تا زياد الافش نشيم . راستي ايني كه تكين داده هم مشكوك به نظر ميرسه و ممكنه مثل بازي Assassin's Creed بشه چون بازي به اين بزرگي محاله يك دي وي دي باشه !
یعنی عرضه شد واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی
من که تو کفش بودم ایول بچه ها فک کنم تاپس وردا تو دستم باشه چون مدرن مه بازی هارو زود کرک میکنه مثل pes 2009 ایول ایول
بازی اومده تورنتشم ریخته فقط کرکی براش نیست تا کرکم نشه نمیشه بازیش کرد .
سایت videogamer بازی رو ریویو کرد و بهش نمره 9 رو داد.
امتیاز دیگر سایت ها:
Eurogamer 8/10
GamesRadar 9/10
Official PlayStation Magazine (US) 9/10
Official Xbox Magazine 9/10
PC Gamer UK 94%
PC PowerPlay 10/10