همه نسخه هاش رو عین نورتون کرده
کلا همون سیستم قبلی رو که داشت حفظ کرده و رم زیاد نمیگیره
game mode یا اصطلاحا بچه بازی! واسه beginner هاست
Printable View
همه نسخه هاش رو عین نورتون کرده
کلا همون سیستم قبلی رو که داشت حفظ کرده و رم زیاد نمیگیره
game mode یا اصطلاحا بچه بازی! واسه beginner هاست
سرعت اسکنش تقریبا هشت برابر آخرین ورژن کاسپر اسکای آپدیت شده هست
در شناسائی تروجان ها خیلی قویتر از اینترنت سکیوریتی های دیگه هست
از وقتی که کاسپر هفت رو پاک کردم و توتال سکیوریتی بیت دفندر رو نصب کردم حس میکنم سرعت لود شدن صفحات وب بیش از سه برابر شده !
فایروالش فوق العاده هوشمنده و مثل فایر وال کاسپر دهن آدم رو به خاطر سوالهای بیش از حدش سرویس نمیکنه ، هر چند فکر میکنم فایر وال کاسپر قوی تر باشه
فایر والش امکان گشت و گذار مخفی در وب رو داره ( هر چند وقتی توی سایتهای تشخیص آی پی میرم آیپیم رو درست نشون میدن ! )
توتال سکیوریتش هم که یه سری امکانات برای بهینه سازی ویندوز داره
سرعت کامپیوتر رو هم کمتر از آنتی ویروس های دیگه ( به جز نود 32 ) کم میکنه
ولی متاسفانه عیب بسیار بزرگ قبلیش هنوز هم برطرف نشده که همون ضعف در پاک کردن ویروس ها هست ( ویروس ها رو تشخیص میده ولی نمیتونه پاک کنه )
یه مشکل دیگش هم اینه که اکثر کرک ها رو هم به عنوان تروجان و ویروس و ... میشناسه در حالی که کاسپر کرک ها رو به عنوان ویروس نمیشناخت
و یه مشکل دیگه هم اینکه هر کاری که کردم از سیف مود قابل اجرا نبود ! ( در رابطه با این مشکل سیف مد کسی میتونه کمک کنه ؟ )
خوب دوستانی که میان با این تعریف وتمجید دهن همه رو کف کفی میکنن خو یه کرکی چیزی آپ کنن
در مورد پاک نکردن فایل های آلوده از اولشم با این حرف موافق نبودم. هر چند که من خودم از بیت دفندر استفاده نمیکنمنقل قول:
اما بهتره که واقعیت ها رو اونطوری که هست بیان کنیم.
تنظیماتی که بصورت پیش فرض بر روی آنتی ویروس بیت دفندر وجود داره برای افراد معمولی گذاشته شده. یعنی طوری
تنظیم شده که از اجرای هر ویروس و یا تروجانی در سیستم جلوگیری بکنه و بعد از اسکن کلی سیستم توسط کاربر
میشه اون فایل رو پاک کرد. زمانی که بیت دفندر فعال هست و فایلی رو از کسی دریافت میکنید فقط به شما پیغام میده
که این فایل آلوده به فلان ویروس و یا تروجان است و هیچ واکنشی برای پاک کردن آن انجام نمیده. میدونید چرا؟
چون اگه اون فایل رو بدون اجازه افراد پاک کنه اونوقته که بیا و حرف و بدو بیراهایی رو که به این آنتی ویروس گفته
میشه رو درست کن. مانند این حرف...
پس بیت دفندر و کمپانی Softwin به این مسئله فکر کردن که 90 درصد کاربران اینترنت و شایدم بیشتر کاربراننقل قول:
یه مشکل دیگش هم اینه که اکثر کرک ها رو هم به عنوان تروجان و ویروس و ... میشناسه در حالی که کاسپر کرک ها رو به عنوان ویروس نمیشناخت
معمولی هستند و اطلاعات چندانی با نوع سیستم مقابله با ویروسها و هکر ها رو ندارند پس بهتره تنظیماتی که
برای افراد معمولی مناسب تره بر روی این آنتی ویروس گذاشته بشه. البته منظورم از افراد معمولی شما
نیستید منظور من کلی هست و شاید یکی از اون افراد خود من باشم.
اما برای افراد حرافه ای چه فکری ممکنه کرده باشه ؟ ...
خب معلومه افراد حرفه ای یعنی کسانی که در مرحله اول زبان انگلیسی شون تا حدی خوبه. چون کسی که بخواد
در دنیای اینترنت و امنیت امروز حرفه ای عمل کنه و یا یک فرد حرفه ای بشه اول باید انگلیسی رو بلد باشه. با فارسی و
ترکی و یا لری که نمیشه فهمید Syns Attack چیه. پس نتیجه میگیریم که افراد وارد تر و آشناتر خودشون میدونند
که تنظیمات آنتی ویروسشون رو چطور تنظیم کنند که بهترین کارایی رو براشون داشته باشه.
اگر در آینده فایلی به دلیل آلوده بودنش پاک بشه افراد وارد تر میدونند که باید به کجا مراجعه بکنند اما اگر یکی پیدا
بشه که اینا رو ندونه چی؟
فایل پاک شده ...
یارو خودشون به این در و اون در میزنه تا بفهمه اون کرکی که اینهمه واسش دلسوزی میکرد کجا رفته ...
بعد از کلی تحقیقات و پرس و جو تازه میفهمه که ممکنه آنتی ویروس پاکش کرده باشه ...
حالا باید دوباره بره تحقیق کنه ببینه اگر آنتی ویروس پاکش کرده کجا اونو برده و ذخیره کرده ...
5/6 تا تایپک بدبخت شدم... تورو خدا کمک کنید... تو انجمن میزنه تا یکی خوصله کنه بهش جواب بده.
حالا میره و فایلشو برمیگردونه ...
بقیه اش رو هم خودتون حدس بزنید که چه افرادی این بلا ها سرشون میاد و آخرش کی خراب میشه؟
جواب > همه متخصصان و کارمندانی که برای این آنتی ویروس زحمت کشیدند شسته میشن و انداخته
میشن تو سطل زباله . فقط به خاطر اینکه این آنتی ویروس طوری تنظیم شده بوده که فایل این آقا و یا خانم
رو بدون اجازه پاک کرده.
بیت دفندر یکی از بهترین انجین ها رو در آنپک کردن و disinfect کردن فایل های آلوده رو داره. به نظر من جزو 3
آنتی ویروس برتر قرار داره. آنتی ویروس های دیگه کسپرسکی و ناد32 هستند.
اما برای اون دسته از افرادی که از پاک نشدن فایل های آلوده توسط بیت دفندر ناراضی هستند نتظیماتی
رو براتون آماده کردم که میتونید اون رو همراه با توضیحاتش در عکس پایین ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات اون قسمتی رو که با فلش قرمز رنگ مشخص کردم رو برای بهترین حالت مقابله با Malware ها میتونید
انجام بدید.
اما جایی رو که نوشته شده Action to take when a suspect file is found
یعنی همون قسمتی که با فلش سبز رنگ مشخص کردم مربوط به زمانی میشه که فایل های آلوده از روی هوش
مصنوعی این آنتی ویروس شناسایی میشند. آنتی ویروس هایی که دارای قابلیت هوش مصنوعی هستند معمولا
گاهی اوقات اشتباهاتی رو انجام میدهند و فایل هایی رو که سالم هستند رو به اشتباه به صورت ویروس و یا تروجان
معرفی میکنند. پس تنظیمات این قسمت باید به صورتی باشه که اگر فایلی به اشتباه آلوده شناسایی شد مشکلی
در عملکرد سیستم و یا برنامه های نصب شده در اون بوجود نیاد.
مثلا 3/4 ماه پیش بود که آنتی ویروس نورتون یکی از فایل های Windows XP نسخه چینی اون رو به عنوان ویروس
تشخیص داده بود و اتوماتیک اون رو پاک کرده بود. کاربران چینی که تعدادشون به میلیونها نفر میرسه بعد از یک
رستارت متوجه شده بودند که سیستمشون بالا نمیاد. چون یکی از فایل های اصلی سیستم پاک شده بود.
پس اگر با این تنظیمات آشنا شدید این قسمت رو هم میتونید مانند تنظیم قبلی تنظیم کنید. اما اگر شک دارید و هنوز
نمیدونید که فرق شناسایی یک فایل از روی بانک اظلاعاتی چه فرقی با تشخیص یک ویروس از طریق هوش مصنوعی
داره بهتره این قسمت رو دست نزند و بزارید همونطوری که کمپانی این آنتی ویروس براتون بصورت پیش فرض گذاشته
باقی بمونه.
Game Mode را زمانی فعال میکنید که میخواهید یک بازی را اجرا کنید. اینطوری منابع کمتری از سیستم مصرف میشه و بازی بهتر و سریعتر اجرا میشه.
آنتی ویروس و سیستم Defence و پاکسازیش تغییری نکرده.
ایراد های اصلیش را دوستمون در بالا اشاره کرد.کرک ها و کیجن ها رو راحت پاک میکنه .(مثل AVG)بطوریکه یه بار مجبور شدم حدود 50 مگ را دوباره دانلود کنم به خاطر 100 کیلوبایت کیجن!
من Safemode را هنوز تست نکردم ولی اگه اجرا نشه واقعا فاجعه ست.
از نورتون 360 هم الهام گرفته تو طراحی.
نظر شخصی من هم همینه.نقل قول:
بیت دفندر اینجاشو خراب کرده و نباید تقلید نرم افزار های دیگه رو میکرد.
بهتر بود به جای این کارش عیب های و نقص هایی رو که داشت درست میکرد.
دوستان من دنبال سریال نامبر BitDefender TotalSecurity 2008
Bild11.0.11
میگردم. اگه دارید برای منم بفرستیدش.
ممنونم
کسی میدونه چطور میتونم اون قسمت نت زون رو کاری کنم باهاش که قسمت قرمز رنگش بیشتر بشه ؟ این قسمت به صورت پیش فرض فکر کنم برای اینترنت خدا گیگا بایت بر ثانیه طراحی شده چون وقتی با دیال آپ وصل میشیم جز یه خط نازک قرمز رنگ که اون پائین دیده میشه چیز دیگه ای وجود نداره !
ضمنا قسمت آپدیت این آنتی ویروس هم هنوز مشکل قبلیش رو داره و هنوز هم بعضی وقتها معجزه میکنه و میخواد شونصد هزار درصد آپدیت بشه ، ما که هنوز کشف نکردیمن که چجوری این آنتی ویروس بیشتر از صد در صد آپدیت میشه !
اين هم چند تا سريال براي BitDefender Total Security 2008نقل قول:
اميدوارم به كار دوستان بياد.
BitDefender Total Security 2008 Serial
6A8E3522628869F97D64
75D029D21D4BC653DACC
262164E6C100848D5B2C
82C85E4E5A7955933919
DF10035E77913DC6B82F
B2AE5A37222D7854D785
خوب دوستان
از کیجن و سریال هایی که در صفحات قبل هست کدومشون کار میکنه و تست شده هست؟
کرکی چیزی اومده براش؟