سلام دوست عزیز من در سایت چینی عضو شدم cer و key هم را داده ولی دانلود نمیکنه یک راه حل ؟
Printable View
سلام دوست عزیز من در سایت چینی عضو شدم cer و key هم را داده ولی دانلود نمیکنه یک راه حل ؟
سلام دوستان. من چند جا برای فایل cer و key درخواست دادم. از خود opda هم فایلها رو گرفتم ولی کار نمی کنن. تاریخ گوشی و کامپیوتر هم به روز هست. سایت های دیگه می گن چون جای دیگه درخواست دادی دیگه نمی تونیم برات فایل cer , key درست کنیم. سایت opda هم که تعطیل شده و دیگه نمی تونم فایل هامو دوباره ازش بگیرم. می خواستم ببینم کسی می دونه چطوری میشه این دو تا فایل رو از اینترنت بگیرم. یه جا در مورد پیدا کردن فایل cer و key گمشده خونده بودم ولی یادم نیست. خواهش می کنم اگه کسی بلده کمکم کنه. واقعا ممنون میشم.
داداش سایت opda تعطیل نیستنقل قول:
به اینجا یه سر بزن شاید مشکلت حل شد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3603180&postcount=23
سلام به همه دوستان
با تشکر از زحماتی که برای این تاپیک می کشید
من یه سوال دارم
من از OPDA فایل Cer و Key رو گرفتم و با binpda ساینش کردم اما فایده نداره
تاریخ گوشی هم به روز هست
گوشی هم N95 8gig
ممنون می شم راهنمایی کنید
نقل قول:سلام عزیز. ممنون از راهنماییت. به سایت opda رفتم و دوباره فایلهامو گرفتم. ولی باز هم با استفاده از اونا نمی تونم برنامه ها رو ساین کنم. مهمترین برنامه ای که میخام ساین کنم hello ox هستش. تو رو خدا کمکم کنین. این قضیه هک داره یه کابوس میشه برام. درست با همین دستورالعمل ها گوشی داداشمو هک کردم ولی مال خودمو نمی تونم.imei: 353205031248428
مدل گوشیم 5800
من گوشی 5800 دارم. هنوز با این روش ساین نکردم. الان درخواست cer دادم. امیدوارم بتونم ساین کنم و برنامه هایی که میخوام رو نصب کنم و لذت ببرم.
تشکر می کنم
آقا من به هیچ شکل نمیتونم برنامه ساین کنم
همون ارور اول برنامه رو میده که یا پسورد اشتباهه یا فایل سر درست نیست!
cer و key رو هم خوردم از opda گرفتم.پسورد رو هم 0000 و 000000 و 123456 و 012345 گذاشتم ولی فایده نداشته
این طور که معلومه اشکال از cer من هست.نمیدونم چشه!میشه دوباره گرفتش؟
اگه یکی از دوستان لطف کنه من بهش cer و key رو بدم و برنامه Helloox 1.4 رو برام ساین کنه یه دنیا ممنونش میشم!
سلام من 5800 دارم. خیلی سعی کردم. هنوز نتونستم گوشی رو هک کنم یا برنامه هایی که می خوام رو ساین کنم. از opda هم فایلها رو گرفتم. ولی هنوز نتونستم. خیلی اعصابم بهم ریخته. یکی کمکم کنه....
باعرض سلام خدمت اساتید گرامی
من درسایت
opda عضو شدم اما نمیدونم چه جوری باید برای دانلود فایلها ی cerوkey درخواست بدم لطفا راهنماییم کنید