به نظر من اگرم افت کنه زیاد چشم گیر نمی تونه باشه%
در ضمن از افرادی که از این شرکت سرویس دران لطف کنن و بگن که چند روز طول کشید تا سرویس براتون فعال بشه و هزینش چقدر شد(هزینه ی راه اندازیش)؟
Printable View
به نظر من اگرم افت کنه زیاد چشم گیر نمی تونه باشه%
در ضمن از افرادی که از این شرکت سرویس دران لطف کنن و بگن که چند روز طول کشید تا سرویس براتون فعال بشه و هزینش چقدر شد(هزینه ی راه اندازیش)؟
بله دوست عزیز جناب h106 ؛نقل قول:
کلا چه مدارکی برای ثبت نام ازتون خواستن و همینطور مبلغی که ازتون گرفتن چقدر بود!؟
کلا 50 هزار تومان دادم برای سه ماه 37 تومان برای اینترنت و 13 تومان برای نصب و این جور چیزها کپی کارت ملی صاحب خط رو هم ببرید چون من یک بار برگشتم و دوباره به شرکت رفتم تنها چیز بدش اینه که زیاد برا نصب میگره اما هزینه کم ماهیانه اون رو جبران میکنه
و در ضمن 2 روز یا 3 روزه نصب شد دقیق یادم نیست از وقتی که وصل شده قطعی نداشته و افت سرعت من که ندیدم هر شب به طور متوسط 2.2 گیگ دانلود میکنم و جمعه ها از ساعت 2 تا 10 رایگان هست که میشه تا 3 گیگ دانلود کرد بقیه روزها از 2 تا 8 رایگان هست
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
کلا 50 هزار تومان دادم برای سه ماه 37 تومان برای اینترنت و 13 تومان برای نصب و این جور چیزها کپی کارت ملی صاحب خط رو هم ببرید چون من یک بار برگشتم و دوباره به شرکت رفتم تنها چیز بدش اینه که زیاد برا نصب میگره اما هزینه کم ماهیانه اون رو جبران میکنه
و در ضمن 2 روز یا 3 روزه نصب شد دقیق یادم نیست از وقتی که وصل شده قطعی نداشته و افت سرعت من که ندیدم هر شب به طور متوسط 2.2 گیگ دانلود میکنم و جمعه ها از ساعت 2 تا 10 رایگان هست که میشه تا 3 گیگ دانلود کرد بقیه روزها از 2 تا 8 رایگان هست
مدرک یک کپی از کارت ملی صاحب خط
50 هزار تومان 37 تومان برای اینترنت 3 ماهه و 13 تومان برای نصب
با سلام
دوستان من می خوام ISP رو عوض کنم.
به نظرتون پارس چه طوره؟
میگن دانلود شبانه اش از 1 تا 6 صبحه(5 ساعت) درسته؟
تو این 5 ساعت چقدر میشه دانلود کرد؟
با تشکر از راهنمایی تون
من ۱۲۸ ۲۰ گیگ در ماه از پارس دارم.
روز ها میانگین سرعت دور و بر ۷۰ هست گرچه ممکنه بالای ۱۰۰ هم بره اما خیلی کم.البته با نرم افزار مخصوص دانلود. وگرنه با استیم من این یکی دو روزه دیدم روی ۵۰ و کمتر بود.خودشون میگن روی ۱ مگ بستند.
شب ها هم خیلی کم برای من دانلود میشه. چون با استیم و ... دانلود می کنم مطمئن نمی تونم بگم اما اون طور که فکر می کنم حدود هم ۱۶ یا کمتر باید باشه شب ها.
به هر حال اگه مثل من می خوایین روزها دانلود داشته باشید همین سرویسی که من میگیرم یعنی ۱۲۸ ۲۰ گیگ رو بخرید چون بقیه شرکت ها همچین سرویس حجمی ندارند.
اما اگه می خوایین شب ها دانلود کنید انگار این مکس نت خوبه.
نقل قول:
با سلام
مکس نت هم الان اولشه خوبه .(مثل شاتل که اولا خوب بود) یه چن ماهی بگذره اونم افت میکنه . نمی دونم چرا این ISP ها هر چی مشترکشون بیشتر میشه پهنا شون رو به جای اینکه بیشتر کنن ، میارن پایین. کلا فقط تو همون چن ماه اول خوبن بعدا ...
گرچه اون یکی دوستمون موافق نیست و میگه تو تبریز دوستانشون با همون سرعت بالا دانلود می کنند.نقل قول:
مکس نت هم الان اولشه خوبه .(مثل شاتل که اولا خوب بود) یه چن ماهی بگذره اونم افت میکنه . نمی دونم چرا این ISP ها هر چی مشترکشون بیشتر میشه پهنا شون رو به جای اینکه بیشتر کنن ، میارن پایین. کلا فقط تو همون چن ماه اول خوبن بعدا ...
ولی من هم نظرم مثل نظر شماست فقط با این فرق که اگه من حجم نخوام همین الآن میرم مکس! چرا؟ چون باید نقد رو چسبید و یه چند ماهی فعلا با سرعت خوب حال کرد تا بعد ببینیم چی میشه.
من به همه پیشنهاد میکنم از آنا اینترنت بگیرن. دلیل هم دارم :
آنا انصافا خیانت نمیکنه و همراه با افزایش تعداد کاربرانش پهنای باندش رو هم افزایش میده در حال حاضر بیشترین پهنای باند ماله آنا هست. به این آمار دقت بکنین. من این رو از سایت مخابرات دانلود کردم البته یه کم قدیمی هست ولی باز هم نشانگر تفاوت فوق العاده محسوس پهنای باید بین شرکت ها هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با سلام
البته یه کم هم نه خیلی بیشتر قدیمی هستش چون اصلا 50 مگ به هیکل آنا نمیخوره(خیلی کمه)
من قبلا حدود یک سال و نیم مشترک انا بودم ولی دیگه نمی خوام برگردم آنا.
3 روز مونده اکانتم تومو بشه و دیگه می خوام از شاتل تخلیه کنم.تو انتخاب بین پارس و مکس دو دلم که کدوم رو انتخاب کنم.البته مطمعن هستم با این شانس من و مرکز مخابرات ما که همیشه خدا شلوغه . بازم سرعت دانلود شبانه کم میشه. ولی چن تا از دوستان که از پارس گرفتن راضی هستن.
کلا خدمات تشویقی پارس هم خوبه مثلا برا مناسبت عید قربان و غدیر 1 گیگ ترافیک داد(البته درسته ناچیزه) ولی باز هم دل مشتری رو گرم میکنه.
شاتل هم میگه 3 گیگی ترافیک بخر (15 تومن) تا 3 گیگ هم تزافیک رایگان بده (که به درد خودشون میخوره)
البته واسه عید می گفت.