دوباره سلام
لازم به ذکر هست که 4 تا پارتیشن PRIMARY هستش ولی پارتیشن 4 GB فرمت نشده،که نمی دونم از کجا ساخته شده در paragon هم برای فرمت کردنش یه پیغام میده که توسط win ساخته نشده.
ممنون و متشکر از کمکتون
دوباره سلام
لازم به ذکر هست که 4 تا پارتیشن PRIMARY هستش ولی پارتیشن 4 GB فرمت نشده،که نمی دونم از کجا ساخته شده در paragon هم برای فرمت کردنش یه پیغام میده که توسط win ساخته نشده.
ممنون و متشکر از کمکتون
خوب بعد ساختن باید به یکی از سیستم های FAT32 یا NTFS فرمت بشه .... باید Format کنید چون unallocated خام هست و بعد create فرمت میشهنقل قول:
بعد با paragon پارتیشن بندی کردم reset کرد و پارتیشن رو ساخت اما unallocated هست.و مشخص نیست.چطور میشه از این حالت خارج بشه؟؟
دقت کنید که این پارتیشن باید از نوع logical/Extended باشد نه primary ... این نوع پارتیشن با یک رنگ محیطی مجزا که زیر نرم افزار هم نشون میده بصورت Extended جدا شده باشد
مربوط به ریکاوری نیست ؟ ممکنه disk cache هم باشهنقل قول:
سلام
از کمکتون ممنونم وقت میذارید جواب میدید
مشکل همین جاست که فرمت نمیشه.دلیلشم نمیدونم.پستهای قبلی هم خوندم اما هر کاری کردم نشد.با paragon هم فرمت نمیشه.
4 GB هم توی hdd win که primary هستش اما توی paragon به صورت extended هست که زیر مجموعه داره حدود 2GB .اماunformated هست.
میشه دلیلش همون 4 تا primary باشه که فرمت نمیشه؟گیج شدم
میتونه باشه ... البته اگر از اول بوده ممکنه disc cache باشه ... به نظرم شما از نسخه بوت پاراگون امتحان کنید یا این مقدار فضا به به بخش های دیگر اضافه کنید
منظورتون همون 4 GB هست دیگه.که اول فرمتش کنم بعد merge کنم خوب اگرdisk cach باشه پس چرا free هستش؟
فرق بین primary & extended چیه؟active بودن پارتیشن چیه؟
ممنونم
خیر تا وقتی unallocated هست باید با دستگیره های resize اون رو جابجا کنید و کنار یک پارتیشن بیارید و بعد merge کنیدنقل قول:
منظورتون همون 4 GB هست دیگه.که اول فرمتش کنم بعد merge کنم خوب اگرdisk cach باشه پس چرا free هستش؟
اگر عکس می زاشتید بهتر بود
disk cache باید Free باشه دیگه ... یک چیزی مثل MSO cache ویندوز هست برای نگهداری موقت فایلهای ریکاوری و سیستمی و ...
نقل قول:
پارتیشن های Primary برای ریختن سیستم عامل اصلی و نگهداری فایل های سیستمی ، فرمت بندی MBR ها و ... استفاده میشه ولی محدودیت داره
پارتیشن Extended ، یک پارتیشن اضافی هست که فقط برای نگهداری فایل ها استفاده میشه و محدودیتی نداره ... یعنی شما می تونی تا تعداد زیادی پارتیشن گسترش یافته بسازی
Active بودن پارتیشن یعنی اینکه اون پارتیشن به عنوان default boot استفاده میشود و در DOS به عنوان پارتیشن فعال خوانده میشه ... باید بعد پارتیشن بندی ، حتما یکی از Primary ها active شود
سلام
با بوت هم نشد.cd boot رو با برنامه ای با paragon نصب میشه ساختم قبلا تویه همین تاپیک خونده بودم.بوت هم شد اما باز هم unlocated میسازه که فرمت نمیشه.
از کمکتون ممنونم
لطف کردید.
تویه paragon باید resize می کردم دیگه؟درسته؟؟یا creat partion