خیلی ممنون از راهنمایی دوستان. ویندوزم رو عوض کردم. :13:نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان. ویندوزم رو عوض کردم. :13:نقل قول:
سلام
سی دی درایو لب تاپم پس از 3-4 سال استفاده بسیار کم ، چند هفته ای مشکل پیدا کرده. بعضی سی دی ها یا دی وی دی ها را نمیشناسه. به این صورت که با گذاشتن سی دی یا dvd در آن پنجره اتوران باز شده و پس از هم پنجره درایو cd یا dvd باز می شه ولی هیچی داخل پنجره نشون نمی ده. روی آیکون cd هم که راست کلیک می کنی حجم را پرشده نشون می ده.
چند با هم cd را خارج و دوباره گذاشتم فایده نداره.
کسی نظری داره؟
سلام دوستان تازگیها دو تا مشکل برای من پیش اومده
1-نظرتون راجع به این چیه ؟ ویندوز اکس پی هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-ویندوز 7 درایو C رو نمیشناسه
با سلام SONY CD Writter من در لیست My Computer نشان داده میشود ولی چه داخل آن CD با شد چه نه، هنگامی که بر روی داریو آن کلیک میکنم یک صفحه خالی نشان داده میشود. هنگامی که CD را وارد آن میکنم از رایتر صدای معمولی خواندن CD می آید ولی عکس العملی در My Computer دیده نمیشود(هنگامیکه متوجه این حالت شدم، یک CD حدود یک ماه داخل رایتر بود بدون اینکه از آن استفاده کنم)، قبلا هم گاهی درایو CD در My Computer ناپدید میشد که با ریست حل میشد(مخصوصا هنگامیکه همان CD با مارک antique را که آخرین بار داخل رایتر بود را در ـن قرار میدادم). یک Asus CD ROM هم دارم که آنهم همین مشکل را داشت با این تفاوت که هنگامی که روی درایو آن کلیک میکردم پیغامی مانند لطفا یک CD داخل درایو بگذارید، میداد، من هم آن را جمع کردم و بعد از اینکه رایترم خراب شد، آن را وصل کردم و با کمال تعجب دیدم که کار کرد. علی رغم اینکه بیش از سه سال است که این رایتر را خریده ام ، تا حالا با آن 100 عدد CD هم رایت نکردهام یعنی خیلی کم کار کشیدهام. لطفا به من کمک کنید تا بتوانم خودم آن را تعمیر کنم. با تشکر
لطفا حذف شود
لطفا حذف شود
یه سیستم دارم میخوام بفروشم
cpu : 2400+ amd sempron
m.b : soyo daragon vga ddr
ram : 512 ddr
vga : 5200 gforce
dvd/rw : liteon
rw:digital Me
Power : 450w
modem : creative
فقط کیس بدون مانیتور
قیمت : 250.000 تومان
شمارم تو سایت هست با ایمیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکه فیلم جدید . ناول Novell . لینوکی اسلک ور Linux Slackware . بازی چیزی خواستید برین
سلام...فلشم PATRIOD 8 G است...روی سیتم خودم کار میکنه ولی روی یک سیستم دیگه که ویندوزش یکم قدیمی تره اررWINDOWS CANNOT RECOGNIZED میده....و ویندوز درایور را نمیشناسه....فلش را هم تازه خریدم....ایا درایوری نداره که در ویندوز نصب بشه تا ویندوز فلش را بشناسه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام
از دیروز دیگه سیستم عاملم بالا نمی یاد و موقع بالا اومدن از من خواسته می شه که CD مربوط به سیستم عامل رو در درایو قرار بدم ولی در نهایت پیامی می ده که هیچ هارددیسکی شناسایی نشده!
ولی امروز صبح که برادرم کامپیوتر رو روشن کرد حدود ۱۰ دقیقه ای همه چیز خوب کار کرد ولی دوباره همون مشکل قبلی پیش اومد!!! :18:
در ضمن هارددیسک من Maxtor 160GB SATA هست.
سیستم عاملم هم ویندوز xp
البته از طریق سیستم عامل لینوکس هم سیستم رو چک کردم (از طریق سی دی لابو!) ولی از هارد خبری نیست!
چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
سه تا راه دیگه هم هست 1- فایل AUTORUN.INF داخل درایو رو پاک کنی البته بعدش باید سیستم ریست بشه
2- روی درایو کلیک راست کنی و OPEN را بزنی 3- با INTERNET EXPLORER باز کنی
فکر کنم اینا از فرمت کردن بهتر باشه درمورد اول باید بگم که اگه درایو مربوطه فلش یا رم باشه می تونی بعد از پاک کردن فایل گفته شده فلش رو جدا کنی دوباره وصل کنی ولی اگه یکی از درایوهای هارد باشه باید سیستم ریست بشه.