سلامنقل قول:
می شه فرمت فیلم مورد نظرت را بگی و اینکه چرا از نرم افزارهای مربوطه استفاده نمی کنی ؟
آیا سی دی تون مرغوب هست؟
Printable View
سلامنقل قول:
می شه فرمت فیلم مورد نظرت را بگی و اینکه چرا از نرم افزارهای مربوطه استفاده نمی کنی ؟
آیا سی دی تون مرغوب هست؟
با سلام خدمت همه دوستان
يه چند روزيه كه به مشكل عجيب برخورد كردم اينكه وقتي مي خوام از remote desktop استفاده كنم با خطاي زير مواجه ميشم مي خواستم از همه دوستان خواهش كنم اگه امكان داره راهنمايي كنن
"pre-release version of remote desktop has expired"
سلامنقل قول:
شما ویندوزتون اتفاقیsp3 نیست؟چون یک مورد بود که بهم گزارش شده بود
شما با دانلود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلتون را می تونید حل کنید.
در ضمن در صورتی که مشکلت حل نشد ورژن Remote Desktops را هم بنویس موردی رو که من دیدم ورژن 5.2.3790 بودش
دوستان سلام، مودم من
Conexant 11252 56K FAX MODEM می باشد و چند روزی است که شماره گیری نمی کند و هنگام شماره گیری بوق ممتد دارد و پیام می دهد که نمی تواند شماره گیری کند، چند بار مودم را آنیستال کردم و دوباره نصب نمودم مشکل حل نشد و مطمئنم که مشکل از مودم نیست چون در ویندوز ویستا کاملا درست است و شماره گیری می کند و مشکلی ندارد و این مشکل در ویندوز اکس پی است. اگر می توانید راهنماییم کنید. آیا ممکن است ویروسی باشد که مودم را از کار می اندازد؟
سلام درایور را ارتقاء دهید و مناسب ویندوز xp بذارین متن پیغام خطا یا تصویری ازش را هم بذارین.نقل قول:
پيام خطاي : ColdFusion—Access Denied
اين پيام خطا هنگام كار با يكي از پايگاه هاي داده فايلي مايكروسافت (مانند Access و يا FoxPro) رخ ميدهد .هنگامي كه كلدفيوژن در حال دسترسي به پايگاه داده ها از طريق Data Source باشد . اين ايراد معمولا زماني رخ ميدهد كه شما مشغول رونويسي بانك داده ها از طريق FTP و يا كپي روي آن هستيد .
بهترين راه حل اين مشكل كنار گذاشتن coldfusion services و يا غير فعال كردن Maintain Database Connection از بخش data source در ColdFusion Administrator است .
پيام خطاي : ColdFusion—Operation must use an updateable query error
اين ايراد زماني رخ مي دهد كه سعي در اجراي يك صفحه كلد فيوژن داريد كه كارش آپديت يا پاك كردن ركوردي از يك بانك اطلاعاتي مايكروسافت مثل اكسس است.اين ايراد بصورت معمول زياد رخ ميدهد . چون كلدفيوژن اجازه دسترسي گسترده در سطح سيستم عامل شبكه براي نوشتن روي بانك اطلاعاتي ندارد .
براي حل اين مسئله در ويندوز NT به آدرس زير برويد :
Start > Settings > Control Panel > Services و روي ColdFusion Application Server service كليك كنيد و start-up account را بخاطر بسپاريد . در حالت پيش فرض بايد System Account باشد .بعد به پوشه اي برويد كه فايل بانك اطلاعاتي در آن است و به آن account اجازه دسترسي به پوشه مورد نظر را بدهيد. حتي اگر كنترل پوشه ميگويد همه (everyone) حق دسترسي دارند باز هم بايد اكانت ColdFusion startup را اضافه كنيد.
با سلام ...یه مدتیه فایلهای مخفی(hidden) تو ویندوزم نشون داه نمیشه
گزینه Show hidden files هم میزنم بازم نشون نمیده و دائما رو گزینه don't show هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
به ادرس زیر رجوع کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی .
با سلام خدمت دوست عزيزنقل قول:
بله ويندوز من سرويس پك 3 روشه و دقيقا مشكل به همين دليل درست شده. چون در يكي از فرومهاي خارجي گشتم اين مشكل مطرح شده بود و اونا يك فايل زيپ شده از رموت دستك تاپ رو گذاشته بودن و دانلود كردم الان هم داره كار مي كنه. همچنين اونجا نوشته بود كه بايد منتظر رفع اين مشكل از طرف مايكروسافت باشيم. به هر حال خيلي ممنون از لطفطون
سلام .
من یه فایل دانلود کردم از اینترنت با پسوند wba
چطور نصب میشه .
ممنون