عجیبه شما 0 پست ارسال کردید ...نقل قول:
محدودیت شما بعد 10 پست تا حدودی از بین میره .
Printable View
عجیبه شما 0 پست ارسال کردید ...نقل قول:
محدودیت شما بعد 10 پست تا حدودی از بین میره .
با سلام
امروز روز شنبه 21 دی ماه است.
نمی دونم چرا نمی تونم پست هام رو ویرایش کنم. در قسمتی از کدی که قرار داده ام باید بخش را اضافه کنم تا تکمیل شود ولی نمی توانم پستم را ویرایش کنم.
راستی چرا نمیشه ویرایش کرد ؟!؟!؟!؟!؟!نقل قول:
با سلامنقل قول:
راستش خودم هم نمی دونم
مثلاً الان این پست رو ویرایش کردم ولی اگر پست دیگه ای در این تاپیک داشته باشم دیگه نمی تونم ویرایش کنم. مثلاً می خواهم مطلبی را اضافه کنم ولی نمی توانم.
الان دیدم که از یکی از پست هام حدوداً 6 ساعت گذشته و دکمه ویرایش نداره
فکر کنم پست های قدیم رو نمیشه ویرایش کرد .
چون منم الآن میتونم پست 347 اینجا رو ویرایش کنم .
همون پستی که بعد از شما زدم .
با سلام. پس بعد از قطع شدن ارتباط با اینترنت، پست دیگه قابل ویرایش نیست و فقط دکمه های نقل قول و نقل قول چند تایی و جواب سریع قابل استفاده است. ولی این موضوع برای بخش های برنامه نویسی خوب نیست چون در وهله اول کد به نظر درست است ولی بعداً متوجه می شویم که باید نکته ای به آن اضافه شود تا کامل شود.
اقا یک سوال؟
چطوری میتونم نام یک سایت رو که کپی میکنم تو کادر ابی ظاهر بشه.
اخه وقتی من نام سایتی رو کپی میکنم در هر دو طرف نام سایت url ظاهر میشه و تو کادر ابی دیده نمیشه.
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون.
دوست عزیز این امکان در این انجمن غیرفعال شده .نقل قول:
من منظورم اینه که وقتی یه برنامه ای رو تو سایت راپید شیر اپلود میکنم و میخواهم لینک اون رو تو p30world بزارم چطوری اون کد لینک رو کپی کنم که تو کادر ابی بیوفته.یا وقتی یه سایتی که برنامه داره میخواهیم نام اون سایت رو کپی کنیم تا دوستان هم ببینند چطوری کنم تا نام همون سایت در کادر ابی بیوفته.نقل قول:
اخه من هر کاری میکنم بعد از کپی در هر دو طرف هم نام url ظاهر میشه و نام سایت تو کادر ابی نمیوفته.
ممنون میشم راهنماییم کنی.
دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم.شما با زدن # میتونید مشکلتان رو حل کنید.که با زدن این علامت نام سایت مورد نظر تو کادر ابی میوفته.نقل قول:
موفق باشی.