هیچی هیچی که نبود... کروی می دونست( نه کاملا) و رصد و یه ذره مقدماتی.نقل قول:
یعنی چی هیچی بلد نبود ؟؟ تو چه حدی بود حالا ؟
راستی تو علامه حلی تهران، چطوری کار می کنن؟ کسی می دونه؟(از اونایی که اونجا ساکن هستند، بیشتر جواب می طلبیم!)
Printable View
هیچی هیچی که نبود... کروی می دونست( نه کاملا) و رصد و یه ذره مقدماتی.نقل قول:
یعنی چی هیچی بلد نبود ؟؟ تو چه حدی بود حالا ؟
راستی تو علامه حلی تهران، چطوری کار می کنن؟ کسی می دونه؟(از اونایی که اونجا ساکن هستند، بیشتر جواب می طلبیم!)
سلام دوستان.شاید منو نشناسید چون خیلی کم پست میدم. اما بحثها رو دنبال میکنم واستفاده میبرم.
با اجازتون می خواستم یه سوال بپرسم
1.اگر یک ستاره را جسم سیاه فرض کنیم , با گرم شدن سطح آن , تابش در طول موجهای قرمز چه تغییری می کند ؟
1.کمتر می شود
2. بیشتر می شود
3.ثابت می ماند
4. به دمای اولیه ستاره بستگی دارد
با عرض معذرت خدمت تمام دوستانی که گفتند گزینه 1سوال بالا درسته. اما باید بگم که طبق نمودار پلانک، هرچه دما بالاتر بره ،طول موجی که در اون بیشترین َدت تابش رو داریم، به سمت آبی میره. وچون منحنی های دما های مختلف هیچ وقت همدیگر رو قطع نمی کنند،با بالا رفتن دما، تابش در همه طول موجها بالا می ره .حتی قرمز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که درشکل می بینید،(خودم میدونم افتضاحه)،با بالا رفتن دما ، ماکزیمم شدت به طرف آبی رفته، اما تابش در طول موج قرمز هم بیشتر شده.یعنی گزینه 2 درسته.
از دکتر میرترابی(سر پرست تیم ملی نجوم که دکترای نجوم داره)هم پرسیدم، همین نظر رو داشتند.:20:
بازم میگم از کساییکه به گزینه 1جواب داده بودند معذرت می خوام اما نمیشه علم رو غلط ترویج داد.:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید هر کاری می کنم این عکسه نمیاد.یعنیshow picture نمیشه.در ضمن نمیدونم چه جوری پست یکی رو نقل قول میکنن. لطفا بگید.:18::18:
خوب ببخشید این سوال بود یا جواب یا توضیح ؟نقل قول:
بعد شما دکتر رو کجا زیارت کردین ؟"مگه از بچشس باشگاهی شما ؟ اگه هستی ای شیطون چرا صدات درنمی یاد؟ "
دکتر هم دکترای نجوم مداره دکتر هست ولی نه تو نجوم تو یه رشته ی دیگه که گرایش داره به نجوم
مگه ما اصلا رشته ی نجوم داریم ؟:31:
بله بله یه سری هم به نجوم و اختر شناسی 1 و 2 بزن اگه وقت کردی هم برو 1 تا 6 اختر فیزیک ستاره ای بخون البته جلد 3 جلد یک و دو شو خونیدی تا حالا دیگه !!!!!نقل قول:
عزیز من توماس در سطح من و شما نیست حداقال باید2 ماه بکوب حسابان بخونی بعد تازه بری سراغ مقدمه ی توماس
بعدش الان دیگه وقت هالیدی گذشته شما فیزیک 1 و دو و 3 رو بخون تا حدودی حله
تلسکوپ یادت نره که عشق کمیته اس که سوال تلسکوپ بده
کروی هم یادت نره
:10:
راستی بچه ها من تا سر بعد مرحله اول شاید نیام یه برنامه فشرده دارم اگه بشه انجامش بدم شاید به جای من یکی از بچه ها on شه
به هر حال اگه زنده بودیم دوباره می یایم:5:
فعلا ...
شما که یه سال دیگه وقت داری ... با یه سال مطالعه راحت می تونی رتبه ی اول رو بیاری ... اینایی که رتبه ی اول رو میارن شب المپیاد می خونن.نقل قول:
خودمو کشتم ! رسیدم به فصله 12 دینامیکی ... من حتما با این وضعم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبول می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دقیقا باید 12 رو شروع کنم ( دینامیکی ) ...کروی رو هم که خلااااص ! هیچی بلد نیستم ..اون بی ش*و*ری هم که قرار بود برام کلاس بزاره با خودش درگیره ... آخه .....چی بگم ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظره شما من خودمو ... الاف نکردم ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی که کروی رو بلد نباشه بره ....
چه طوری اون مسئله هارو می شه حل کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] U2نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سکته و قشو ...همه رو باهم می ..........یییییییییییییییم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما این همه مدت هیچی نمی گفتین , هم سنه ماهایین ( ماهایین : استعاره از پرنیان و اصلان اصلان(خان) )؟؟؟ ایول ! من فک می کردم دانشجویی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
شما حتما قبول می شین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لازم نیست اینقد بخونین !
موفق باشید .
می گماااااااااا ! تا شما ها هستین من چه کاره باشم ؟؟؟ بابا من از الان بکشم کنار خیلی سنگین ترم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/QUOTE]
من راسیتش دارم کارشناسی ارشد فیزیک هسته ای رو میخونم ... اما چون پنج سال پشت المپیاد موندم ، شناسنامم رو دست زدم تا دوباره بیام المپیاد شرکت کنم ... باور کن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کدوم یکی از شماها مدال دارین؟ (کشوری)
از همه ی اینها مهمتر اعتماد به نفس و امیدواریه ... .نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط aslanaslan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم میگم: هوش بیشتر از خوندن مهمه.
درسته!
بله درسته ... برای جواب باید یه نکته رو می دونستی ... همین که شما گفتی (( منحنی های دما های مختلف هیچ وقت همدیگر رو قطع نمی کنند . ))نقل قول:
با عرض معذرت خدمت تمام دوستانی که گفتند گزینه 1سوال بالا درسته. اما باید بگم که طبق نمودار پلانک، هرچه دما بالاتر بره ،طول موجی که در اون بیشترین َدت تابش رو داریم، به سمت آبی میره. وچون منحنی های دما های مختلف هیچ وقت همدیگر رو قطع نمی کنند،با بالا رفتن دما، تابش در همه طول موجها بالا می ره .حتی قرمز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که درشکل می بینید،(خودم میدونم افتضاحه)،با بالا رفتن دما ، ماکزیمم شدت به طرف آبی رفته، اما تابش در طول موج قرمز هم بیشتر شده.یعنی گزینه 2 درسته.
از دکتر میرترابی(سر پرست تیم ملی نجوم که دکترای نجوم داره)هم پرسیدم، همین نظر رو داشتند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم میگم از کساییکه به گزینه 1جواب داده بودند معذرت می خوام اما نمیشه علم رو غلط ترویج داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من معذرت می خوام که بدون فکر کردن جواب دادم ...
متشکر از شما مریم جان ...
آرزوی موفقیت برای تمام المپیادی ها ... مخصوصا نجومی هاش ...نقل قول:
راستی بچه ها من تا سر بعد مرحله اول شاید نیام یه برنامه فشرده دارم اگه بشه انجامش بدم شاید به جای من یکی از بچه ها on شه
به هر حال اگه زنده بودیم دوباره می یایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا ...
فقط زیاد به خودت فشار نیار ... می خوایم تو تیم ملی بینیمت .
راستی آخرین مهلت ثبت نام فرداست ... یادتون نره ... تو مدرسه ها فرم ثبت نام هست ... موفق باشید .
سلام rosemaryam جوننقل قول:
من که زیاد نفهمیدم چی شد .... بعدا بازم می خونم ببینم جریان چیه ... ممنون که گفتی :20:
نقل قول:
شما لینکه عکستون رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنین ببینیم عکسه میاد یا نه ...:46: برا نقله قول کردن هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونی استفاده کنی ...
من هیچ کدوم از این کتابایی که شماها می گین رو نخوندم ... :18: چه جالب !:41: حتی نمی دونم باید بخونمنقل قول:
من به یکی از دوستام گفتم برا المپیاد نجوم حتما باید سه تا فیزیکارو خونده باشم گفت نمی خواد ... همون بخشه دینامیک ( یادم نمیاد گفت تو کدوم فیزیکه ) رو بخونی کافیهنقل قول:
کروی برام کابوس شده هر شب دارم خوابشو می بینم .... به معلمم هر چیو می گم ثابت کن اقلن بفهمم چی به چیه ؟ (این طوری نمی تونم حفظش کنم) میگه سخته ولش کن ... همین طوری حفظش کن دیگه :18:( نمیگه بلد نیستم :13:)نقل قول:
موفق باشید ...:11:نقل قول:
:41:نقل قول:
باور که می کنم .... ما به شما اعتماد داریم :27::31:نقل قول:
بابا مخه ما خودش هنگه حالا شما هی مارو بپیچون :18:
اینایی که گفتین اسمه کتابه ؟؟؟ شایدم خوردنیه ؟؟:41:نمی دونم والا :41: ولی حالا هر چی که هست من یکی ندارم هیچه هیچ:27:نقل قول:
این نموداره کجاست ؟؟؟ اگه می شه بگین منم برم ببینم :11:نقل قول:
:31:نقل قول:
منم برا تمامه :40:بچه هایه این تاپیک :40: آرزوی موفقیت می کنم :31: ...ایشالله هر جا هستین تو هر کاری ... موفق باشین :11:
نقل قول:
ما هیچ فرمی :18: ندیدیم ....