ادرس میدی؟من قیمت دارم2.160
Printable View
ادرس میدی؟من قیمت دارم2.160
برای گرفتن کانال های اچ دی فقط ----- اچ دی لازم دارین.احتیاجی به تعویض دیش نیست.
ABعزیز من چطوری میتونم صدا تلویزیون یا ریسیور را بدم به سینما خانگی
مدل tv:40d bravia
مدل سینما خانگی: dz556
فقط میخایی صداش از سینمای خانگی دربیاد یا هم سینما هم تلویزیون؟نقل قول:
در مورد گزینه اول باید کابل صدای خروجی ----- رو به ورودی سینمای خانگی وصل کنی.(اگه رسیورت معمولیه
همون کابل های سفید و قرمز)
در مورد راه دوم که باید یه تبدیل یک به دو برای فیش خروجی ماهواره بگیری یکیشو وصل کنی به سینمای
خانگی دومیش هم به تلویزیون در این حالت اگ نخاستی از سینمای خانگی استفاده کنی بدون تعویض کابل
میتونی صدا رو از تی وی بشنوی.ولی تو این حالت یه خورده افت کیفیت به وجود میاد.
جريان چيه؟؟!! چرا ال سي دي هاي سوني مشكل گمركي پيدا كردن؟ من هر چي تو صفحه هاي قبل گشتم چيزي نفهميدم!!! يعني واقعاً سوني گرون ميشه..پس اين يارو نمايندگي به من چي گفت كه تا آخر مياريم؟!!
مطمئن باش کسایی که اینجا هستن از نمایندگی ها بیشتر میدونن.نقل قول:
خوب اول سلام و خسته نباشید
امتحانات پوستمو کندند
تشکر از همه دوستانی که تو این تاپیک فعالیت داشتند
AB
SAEED_BARCELONA
Reza
virgil
و باقی دوستان فعال
همانطور که AB گفت عمل کن ولی بهتره از LCD ندی و مستقیم از خود ماهواره خروجی بگیری البته اگه ----- صدا داشتی که چه بهتر همه چیز رو به اون وصل کننقل قول:
من چطوری میتونم صدا تلویزیون یا ریسیور را بدم به سینما خانگی
یه پیشنهاد: بهتره سیم مرغوب مخصوص این کارو بگیری( به طور معمول بین 6 تا 7 تومن و بیشتر قیمتشه)
بهتره که LNB قدیمی رو عوض کنید. و یه جای LND های قدیمی که نویز 0.8 دارند از یه LNB 2007 استفاده کنید که معمولا نویز زیر 0.3 دارندنقل قول:
کانال های اچ دی فقط ----- اچ دی لازم دارین.احتیاجی به تعویض دیش نیست
امتحانات منم تموم شد.
به دوستانی که میخان تلویزیون بگیرن توصیه میکنم که همین الان برن بگیرن.همیشه آخر سال به علت کمبود
جنس تو بازار(جنس کم نیست فروشنده ها معمولا بیرون نمیدن که سال جدید با قیمت جدید بفروشن.) قیمت
ها بالا میرن.
چقدر مسخره!!يعني اين همه تبليغ براي جشنواره نوروزي الكي بود؟!آخه اصلاً جنس تو بازار نيست.......همه ي سري هاي سوني گرون ميشن؟!!
panasonic 32-LX700
120Hz-NTSC DVD,100Hz-PAL
Maximum 8,500:1 contrast ratio
SDHC Card Networkability (HD-JPEG
1080p / 720p
The VIERA processor supports the input of 1080p video signals. The processor also applies optimum signal processing to the input 1080p video signal without down-converting it, and outputs the signal in the same 1080p format
AB جان این تلویزیون با قیمت 1.300 سیگنال 1080P رو down convert نمی کنه.و خود سیگنال رو بدون تغییری تحویل می ده.
نقل قول:
کد:http://www.panasonic.hk/av/english/tv/LCD_background.asp