گوشی که اومده تو New York Nokia Center هم هست و خیلی تعریفشو می کنن.Vodafone تو UK می فروشه.باتری هم اگه پدر گوشی در بیاری 1.5 روز کامل کار میده.
Printable View
گوشی که اومده تو New York Nokia Center هم هست و خیلی تعریفشو می کنن.Vodafone تو UK می فروشه.باتری هم اگه پدر گوشی در بیاری 1.5 روز کامل کار میده.
باگ های خاصی نداره فقط این حالت نوشته ها تو Task Manager است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واقا اومده باشه با این قیمت فکر کنم تا ماه آینده که بطور انبوه تو بازار بیاد قیمتش کمتر هم بشه.ولی انصافا ته گوشی هستش.اپتیموس جان نظر شما چیه در این مورد؟و دوم اینکه چرا نوکیا پخش این گوشی رو تو سایتش اعلام نکرده؟
نقل قول:
لطفا یه عکسی ازش بگیر
بزار تا تمامی شبهات برطرف بشه:46:
راستی بی گارانتی بود آ ره ؟
چون سایت نوکیا هنوز تو قسمت ایران وارد نکرده این گوشی رو
نقل قول:
به به اپتیموس خان ...
نیستی کجایی که برم دست در دست هم دهیم به مهر بریم
بریم 8 گیگ بخریم ؟
قشنگه...فقط یه مشکل بزرگ داره...گرونه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش رو بخونین...مگه به تلویزیون وصل نمی شه که کابل اتصال به تلوزیون نداره؟
یه خبر دیگه...این 8گیگhscsd داره که معمولی نداره...به درد ما هم که نمی خوره!
نقل قول:
وصل میشه
و کابل هم تو پکش هست مثل ان 93 و ان 95
جی اس ام هم بار اولش نیست آمار غلط میده !!!
دوست عزیزم از اینکه این گوشی عرضه شده که شکی نیست ولی به صورت عمده فروش نرفته.احتمالا تا دو ماه دیگه میاد پایین ولی فعلا باید به صورت انبوه پخش بشه وگرنه همین قیمت می مونه.نقل قول:
اگه واقا اومده باشه با این قیمت فکر کنم تا ماه آینده که بطور انبوه تو بازار بیاد قیمتش کمتر هم بشه.ولی انصافا ته گوشی هستش.اپتیموس جان نظر شما چیه در این مورد؟و دوم اینکه چرا نوکیا پخش این گوشی رو تو سایتش اعلام نکرده؟
قربانت علی جان.منم روی بازار ایران اصلا حساب نمی کنم.فعلا منتظرم ببینم وضعیت قیمتش تو دبی چقدره.فعلا که قیمتش از اونی که اعلام شده بیشتره : بالای 800 دلار.باید صبر کنیم بیشتر وارد بازار بشه تا قیمتش به کل تثبیت بشه.نقل قول:
به به اپتیموس خان ...
نیستی کجایی که برم دست در دست هم دهیم به مهر بریم
بریم 8 گیگ بخریم ؟