سلام ...نقل قول:
عجیبه !! منم این مشکل رو پیدا کردم !
محسن جان چاره ای هم داره ؟ من از اخرین نسخه استفاده میکنم
Printable View
سلام ...نقل قول:
عجیبه !! منم این مشکل رو پیدا کردم !
محسن جان چاره ای هم داره ؟ من از اخرین نسخه استفاده میکنم
از هیچی بهتره ...
Uninstaller برنامه درست كار مي كنه ، نبايد همچين مشكلي وجود داشته باشه !نقل قول:
مشكل دقيقا چيه؟
برنامه دوباره نصب نميشه؟
سلام کسی نمیدونه که چطوری میشه اون رو (برنامه رو) برای اینترنت پر سرعت (adsl) به کار برد؟
کسی نرم افزاری داره که بتونه حجم فایل دریافتی و ارسالی را بنویسه و اصولا برای هر اکانت یک محدودیت زمانی مثلا سه ماهه و محدودیت حجمی مثلا 10 گیگا تعریف کرد و خودش به جای زمان با حجم و تاریخ هشدار بدهد؟
مثلا اگر حجم دریافت و ارسال امروز به 100 مگ رسید اخطار بدهد.
راستی این نرم افزار خیلی خوبه و به درد بخور است ولی من قبلا با اینترنت تایمر کار می کردم که محدودیت زمانی (مثلا سه ماهه ) را نیز می شد برایش تعریف کرد همینطور میشد اگر خواستی خیلی توی اینترنت نباشی تنظیمش کنی اگر زمان فعلی شما وقته که به یک ساعت یا .... رسید پیام بدهد.اگر این قابلیت بشه به این نرم افزار اضافه بشود خیلی خوب می شود.
با تشکر
چرا هم uninstall میشه و هم نصب میشه ولی موقع اجرا کردن یا همون لود کردن این ارور رو میده !
ممنون دوست عزیز بابت نظراتتون.نقل قول:
بیشتر قابلیت هایی که گفتین قراره توی نسخه جدید برنامه اضافه بشه.
محدودیت هایی که گفتین و خیلی از محدودیت های دیگه هم قراره اضافه بشه.
البته توی نسخه فعلی محدودیت 3 ماهه رو می تونین بر حسب ساعت به برنامه بدین.
قابلیت هشدار دادن هم قابلیت جالبیه ، حتما اضافه میشه.
Mbt925 جان ما منتظریم توی ورژن جدید این چیزا اضافه بشه مخصوصا نشان دادن حجم ارسال ودیافت که برا adslها خیلی مفید ومهمه وهمچنین یه نمودار گرافیکی که این قابلیت رو داشته باشه که هم بر اساس کیلو بایت و هم مگا بایت وهم بایت نشون بده(این اخری که گفتم حتما انجام بده هیچ کدوم از برنامه ها این رو که به هر سه صورت قابل تنظیم باشه ندارن) یه چیز دیگه هم هست برنامه رو یه کاریش کن که وقتی مینیم شد ورفت توی سینی کنار ویندوز وخواستیم دوباره بیاریم رو دسکتاپ به اخرین جایی که روی دسکتاب بوده بره در صورتی که الان همیشه میاد وسط دسکتاب مثلا من میبرمش کنار صفحه و میفرستمش توی سینی وقتی دوباره اومد بره همون کنار صفحه امیدوارم منظورم رو رسونده باشم والبته اینا رو انجام بدی
اینم اگه اضافه کنی عالی میشه :موقع دیسکانکت الان پیغام میده که دیسکانکت (همون پنجره کوچک که میاد) حالا یه کاریش کنی که بشه هر پیغامی که خواستیم نشون بده(مثلا یه متنش بدیم که اونو نشون بده) واندازه ومکان پنجره این پیغام قابل تنظیم باشه که کجا ظاهر بشه و چقدر اندازش باشه
با تشکر از زحماتتون در مورد این برنامه
دوستان محترم اعم از حرفه ای و غیره لطفا جون هر کی دوست دارین در مورد راه اندازی سیستم epayment من را راهنمایی کنید جون هاجی کارم بد جوری گیره
نوکر همه مهندسان محترم.
مرسی خوب بود بازم بزار