من كل هارد كامپيوترم پاك شد شايد تا چند وقت برنامه جديد نداشته باشم
من كل هارد كامپيوترم پاك شد شايد تا چند وقت برنامه جديد نداشته باشم
اگه میشه لینک دانلود برنامه هک
ETOOL2Lite را بگذارید ممنون
سلام
كسي از دوستان اين روش رو تو گوشي w550i امتحان كرده؟
من گوشيم رو هك كردم منو...رنگ باتري كه باتري رو داره تا نصفه نشون ميده ....من ميخوام همه چيز رو پاك كنم همون منو خودش رو ميخوام باتري تا نصفه نشون ديگه نده چه جوري پاك كنم همه چيز رو با اين برنامه انجام دادمSETool2Lite
سلام من تازه عضو شدم ببخشيد با اين برنامه دوربينم ميشه بالا برد مدل گوشيم k800i
يك دنيا ممنون
آره....چيكار نميشه كرد :21:نقل قول:
سلام به همگی
اگه امکانش هست نسخه کامل setool2lt رو بذارید ممنون میشم:31::20::11::10::10::10:
لطفا منو راهنمايي كنيد گوشيم مرتبا خاموش و بلافاصله روشن ميشه master reset all هم كردم ولي مسئله حل نشد. مدام restart ميشه، چيكار مي تونم بكنم با اين برنامه ميشه كاريش كرد و چه چوري؟ ضمنا گوشيم دبليو 550 است مي تونم با كابل USB خودش وصل بشم و فلش كنك يا اينكه برا فلش كردن كابل مخصوصي لازم دارم.
شما میتونید بوسیله همین برنامه گوشیتونو فلش کنید.فریمورهای مناسب برای گوشیتون رو پیدا کنید و با این برنامه روی گوشی فلش کنید.نقل قول:
لطفا منو راهنمايي كنيد گوشيم مرتبا خاموش و بلافاصله روشن ميشه master reset all هم كردم ولي مسئله حل نشد. مدام restart ميشه، چيكار مي تونم بكنم با اين برنامه ميشه كاريش كرد و چه چوري؟ ضمنا گوشيم دبليو 550 است مي تونم با كابل USB خودش وصل بشم و فلش كنك يا اينكه برا فلش كردن كابل مخصوصي لازم دارم.
man mikham goshim ro felash konam beman ham yad midid chon goshim ro format kardam hame chi pak shod pach khodesh ro mikham