Edwin Van Der Sar
تاريخ تولد = اکتبر 1970
قد = 197 سانتي متر
وزن = 85 کيلوگرم
باشگاه فعلي = منچستر يونايتد انگليس
اولين بازي ملي = ژوئن 1995
ملیت = هلند
Edwin Van Der Sar
تاريخ تولد = اکتبر 1970
قد = 197 سانتي متر
وزن = 85 کيلوگرم
باشگاه فعلي = منچستر يونايتد انگليس
اولين بازي ملي = ژوئن 1995
ملیت = هلند
آخ كه چقدر حال ميده آرسنال با ميلان حذف بشه.
اون وقت برو بچ با ميلان كار دارن...
میزنیم جلو ........... خوبشم میزنیم !!
با عرض سلام خدمت بر و بچ منچستری
ضمن تبریک برد 0 - 1 در الترافرد برابر لیون
واینکه انشاء ا... دخل آرسنال رو تو لیگ انگلیس میاریم
متاسفانه میلان حذف شد وما نمی تونیم انتقام باخت پارسال رو بگیریم
Rayan Giggs
تاريخ تولد:29 نوامبر 1973
قد : 180 سانتي متر
وزن : 68 کيلوگرم
باشگاه فعلي : منچستر يونايتد انگليس
اولين بازي ملي : 2 مارس 1991
ملیت : ولز
این از لیون . تا ببینیم بعدی کیه! فقط امیدوارم بارسا نباشه.
چون دوست دارم فینال بخورن بهم.
با عرض سلام خدمت بر و بچ منچستری
با توجه به شکست رئال و بردرم
ممکنه دوباره به رم بخوریم وخاطره خوشایند برد پرگل 1-7 برابر رم تکرار بشه
با آرزوی پیشرفت بیشتر برای Manchester United
نقل قول:
تائيد ميشه خفن
درسته که آواتورم بارساييه : ولي تيمهاي مورد علاقم : برزيل - بارسا - من يونايتد - پرسپوليس
تا الانم مطلب اينجا قرار ندادم چون شايد بعضيها ناراحت ميشن
ايشالله تا فينال به هم نخورن : بارسا و من يونايتد
/مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
پرين: با يك اشتباه از جام حذف شديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال المپيك ---- گفت: شاگردان من مقابل منچستريونايتد ايستادگي خوبي داشتند؛ اما با يك اشتباه از دور مسابقات كنار رفتند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، آلن پرين افزود: در مجموع از بازي تيمم مقابل منچستر راضي هستم. هر چند كه از دور مسابقات حذف شديم.
اين مربي همچنين بيان كرد: در اينگونه مسابقات، لحظات سرنوشت ساز زياد نيست. به اين خاطر هر تيمي كه در اينگونه لحظات هوشيار و دقيق باشد، نتيجه مي گيرد و هركس كه از اين دقت و هوشياري فاصله بگيرد، ناكام مي ماند.
تيم المپيك ---- در بازي برگشت از مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا تن به شكست يك برصفر مقابل منچستر يونايتد داد و بخاطر تساوي در ديدار رفت، از دور مسابقات حذف شد
سرمربي باشگاه منچستر يونايتد روز سهشنبه مهاجم آرژانتيني خود را با قهرمان افسانهاي فرانسوي اين باشگاه قابل مقايسه دانست.
"الكس فرگوسن" كه در آستانه ديدار برگشت سرنوشت ساز تيمش با باشگاه "----" فرانسه با خبرنگاران سخن ميگفت، اعلام كرد "كارلوس ته وز" جانشيني بسيار مناسب و يادآور "اريك كانتونا" هافبك نامدار اين تيم است و مانند او ميتواند موجب افتخار آفريني مجدد تيمش در جام قهرماني باشگاههاي اروپا شود.
ته وز و كانتونا اگر چه در يك دوره زماني و در يك پست بازي نميكنند، ولي از نظر تاثيرگذاري مثبت بر روحيه ديگر بازيكنان منچستر يونايتد در لحظات حساس و بحراني مسابقه و توان تغيير نتيجه به سود تيم خود در هنگام شكست يكسان عمل كردهاند.
فرگوسن با يادآوري ديدار رفت منچستر يونايتد در برابر ---- و همچنين ديدار اخير در برابر تاتنهام هاتسپرز و ليورپول، درباره ته وز گفت:از نظر من كارلوس يادآور اريك است.
"به خصوص از اين جهت كه درست زماني گل ميزند كه به شدت به آن نياز داريم و اين مساله در بازيهاي خارج از خانه بيشتر رخ ميدهد."
ته وز كه مانند كانتونا با جنجال وارد منچستر يونايتد شد، بر خلاف فصل كم فروغ گذشته، در فصل جاري ليگ برتر حضوري مقتدرانه و پر انرژي داشته و تاكنون ۱۵گل براي تيمش به ثمر رسانده است.
كانتونا در سال ۱۹۹۲به بهاي يك ميليون و ۲۰۰هزار پوند در يك معامله جنجالي از ليدز يونايتد رقيب آن هنگام منچستر به اولد ترافورد منتقل شد.
ته وز نيز سال گذشته پس از يك جنجال حقوقي طولاني بين منچستر، وستهام يونايتد و "كيا جورابچيان" مدير ايراني تبار برنامههاي ته وز به اولد ترافورد منتقل شد.
منچستر يونايتد در حالي امشب در ديدار برگشت در ورزشگاه خانگي اولد ترافورد به مصاف ---- ميرود كه در ۳۳ديدار اخير خود در رقابتهاي جام باشگاههاي اروپا شكست خانگي نداشته و ۹بازي اخير خانگي خود در مقابل رقباي اروپايي را نيز با پيروزي پشت سر گذاشته است.
اگر امشب منچستر يونايتد بتواند ---- را در اولد ترافورد شكست دهد، با ركورد ده پيروزي پياپي خانگي يوونتوس در جام باشگاههاي اروپا برابري خواهد كرد