"مسی فصل جاری لیگ را از دست می دهد؟"
به نوشته سایت اسپورکاتالونیا، مصدومیت فوق اولعاده شدید لیونل مسی (احتمالی)، همه هواداران، حامیان و سران باشگاه را بسیار نگران کرده است. ساق های گران بهای این مهاجم آرژانتینی بیمه نشده اند، اما وی به راحتی دعوت تیم ملی آرژانتین را پذیرفت. بهتر است، نگاهی کلی به قضیه مصدومیت مسی بیندازیم. این طور که سایت های معتبر نوشتند، مسی در بازی با اتلتیکو مادرید، به شدت از ناحیه کشاله های هر دو پایش، آسیب دیده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این بازی، پزشکان معاینه جدی را روی لئو انجام ندادند، اما استراحتی 2 روزه را برای سوپر استار آرژانتینی تجویز کردند. مسی بعد از دو روز استراحت احساس بهبودی می کرد. از سوی تیم ملی آرژانتین، برای لیونل، دعوت نامه ای رسمی برای بازی شنبه شب که بین آرژانتین و شیلی برگزار خواهد شد فرستاده شد. مسی با این که هنوز کامل خوب نشده بود، به این دعوت نامه جواب مثبت داد و دیروز، بارسلونا را ترک کرد.
حال گفته می شود، لئو مسی نابغه، در تمرینات امروز صبح تیم ملی آرژانتین، دچار پاره شدگی عضلانی و شکستگی استخوان ساق پای راست شده است. اسپورت کاتالونیا، هیچگونه مدرکی برای اثبات این قضیه برای ارائه ندارد، بجز یک عکس دردناک که امروز، در سایت این پایگاه درج شده بود. حال مجلات و روزنامه های اسپانیایی، این عکس را یک 'تصویر کاملا ساختگی' دانستند و مصدومیت لئو مسی را تکذیب کردند. (عکس در زیر قابل مشاهده است)
خوان لاپورتا، رئیس جوان بارسا، در صحبت های اندکش با '2-4-4' درباره این بازیکن گفت: «ما تا آخر این هفته، هیچ دسترسی به ساق های ارزشمند مسی نخواهیم داشت و همین قضیه، ما را بشدت نگران کرده است»
طبق ادعای اسپورت کاتالونیا (پایگاهی که عکس بالا را منتشر کرد)، مسی فصل جاری لیگ اسپانیا را از دست خواهد داد !! این پایگاه، مصدومیت لیونل را، به پاره شدگی روبات نیز تشبیه کرد.
تمام هواداران بارسا، یک هفته در انتظار می ایستند، تا وضعیت فوق ستاره جوانشان مشخص شود. همان طور که رئیس اشاره کرده است، نکته دردآور، عدم دسترسی پزشکان به لئو، تا اخر این هفته است.
- پیوست: گفته می شود، در صورتی که مسی مشکل خاصی نداشته باشد، ساق های ارزشمندش به مدت 850 روز، بیمه خواهند شد.
barcabest.com
شايعه مذاكره وكيل سرمربي بارسلونا با آبراموويچ
تن كاته: ريكارد ناجي چلسي مي شود
به گزارش فارس و به نقل از آس اسپانيا، در پي قطعي شدن همكاري هنك تن كيت در سمت كمك مربي چلسي، قرار شد فرانك ريكارد با چلسي مذاكره كند.
بسياري از هواداران بارسلونا اين اقدام آس اسپانيا را تلاش براي تضعيف بارسا توصيف مي كنند...
احتمال ترك بارسلونا حتي در فصل نقل و انتقالات زمستاني به مقصد چلسي نيز وجود دارد.
تن كاته در مصاحبه با سان لندن گفت:" ريكارد ناجي چلسي مي شود و اطمينان دارم كه بزودي راهي لندن خواهد شد."
دكو: "مسي" را به "كاكا" ترجيح ميدهم
چه كسي از رونالدينيو انتقاد دارد؟
نمايش درخور توجه «ليونل مسي» آرژانتيني، هنرمند بارسلونا، ستايش فراوان رسانهها را از اين بازيكن در پي داشته است. دكو همبازي مسي او را جديترين نامزد به دست آوردن عنوان بهترين بازيكن سال دنيا دانست.
به گزارش ايسنا، روز دوم دسامبر توپ طلا به بهترين بازيكن سال اعطا ميشود. 96 روزنامهنگار از سرتاسر جهان بازيكن برتر سال را بر ميگزينند. كاكا، ستارهي برزيلي ميلان كه با اين تيم قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شد و در سال گذشته هم فصلي درخشان را پشت سر گذاشت بخت نخست تصاحب توپ طلاست.
دكو، هم باشگاهي پرتغالي مسي، اين آرژانتيني را شايسته رسيدن به اين عنوان خواند.
دكو در گفتوگو با شبكه راديويي Catalunya در اين باره اظهار داشت:«ليونل مسي به خاطرعملكرد و تواناييهايش به عنوان يك بازيكن فوتبال شايستهي تصاحب اين عنوان است.»
دكو ادامه داد:« كاكا هم سال خوبي را داشت، با اين حال من مسي را به او ترجيح ميدهم.»
يوهان كرايف اسطوره فوتبال هلند هم با دكو هم عقيده است.
سرمربي دههي نود بارسلونا دربارهي «ليو مسي» گفت:« ليو همهي شرايط براي تبديل شدن به يك ستارهي جهاني فوتبال را داراست. بازيكناني هستند كه به سختي و جديت كار ميكنند. با اين حال چيز ويژهاي ميشوند. چرا كه اين مساله دروني است و نميتوان روي آن كار يا تمرين كرد. لئو اين استعداد را در خود دارد و در پرورش آن هم به شدت كار ميكند.»
دكو در ادامه از رونالدينيو هم دفاع كرد. او در اين گفتوگوي راديويي دربارهي موقعيت رونالدينيو كه اين روزها با انتقادهاي شديد رسانهها روبروست با تمجيد از «روني» پرداخت و گفت:« هواداران از او انتقاد ندارند. سرمربي همبازيان و حتي مديران هم. بايد روشن شود كه منظور از انتقاد در رسانهها چيست.
دكو دربارهي اخباري كه در تابستان گذشته دربارهي او و جدايياش از بارسلونا به گوش ميرسيد هم گفت:« بازيكن بايد آمادگي شنيدن انتقادها را هم داشته باشد. آن هم هنگامي كه بد بازي ميكند. اما اگر اين حملهها شخصي باشند، آن وقت اوضاع فرق ميكند.»
"لئو: اکنون به توپ طلا فکر نمی کنم"
لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی بارسا، پیشکسوت مراسم ورود بازیکنان آرژانتین به هتل بود. او دیروز، ثابت کرد، که قطعا محبوب ترین بازیکن حال حاضر در کشورش، آرژانتین است. لئو که برای بازی تیم ملی آرژانتین، به کشورش سفر کرده بود، مورد استقبال چندین هزار نفر در ورودیه ی هتل بین المللی آرژانتین قرار گرفت.
پسر مهارنشدنی آبی و اناری ها، در مصاحبه ی کوتاه خود با اسپورت، از جواب دادن به تک تک سوالات خبرنگاران بر آمد. او در نخستین جملاتش گفت: «هرگز انتظار استقبال این همه نفر و خبرنگاران را نداشتم. فکر می کردم، که مورد استقبال قرار بگیرم، اما همه مثل یک ستاره واقعی از من استقبال کردند و بسیار خوشحال هستم»
در مورد توپ طلا ... لئو مسی گفت که: «از دریافت این جایزه بسیار خوشحال می شوم، اما اکنون موقع فکر کردن در این باره نیست. من موقعیت های زیادی برای پیشرفت دارم که نباید از کنار آن ها بدون واکنشی عبور کنم. اکنون روی افزایش توانایی هایم متمرکز هستم. من جای پیشرفت بیشتر از این دارم»
مسی در پایان صجبت هایش، شانس اول دریافت این جایزه (توپ طلا) را، ;كاكاي برزیلی دانست و گفت: «او اکنون یکی از بهترین بازیکنان جهان است. قطعا وی شایسته دریافت این جایزه خواهد بود»
- پیوست: با توجه به این مصاحبه ی مسی، مشخص شد که او هیچ مشکلی ندارد و تصویر منتشر شده در اسپورت کاتالونیا، کاملا ساختگی بوده است !!!!!
BarcaBest
رونالدینیو: کاکا بهترین بازیکن جهان خواهد شد
درحالی که رونالدینیو، برای خویش، شانسی برای بردن جایزه 'بهترین بازیکن جهان' قائل نمی شود، امیدوار است، که هافبک آث میلان، ریکاردو کاکا، درنهایت این جایزه را برنده شود. فیفا، لیست 30 کاندید دریافت جایزه بهترین بازیکن جهان را اعلام کرد. رونالدینیو در صحبت های خود با یک مجله اروپایی گفت: «من امیدوارم، که کاکا برنده این جایزه شود، اما از این که در بین 30 نفر قرار گرفته ام، بسیار خوشحال هستم»
رونی ادامه داد: «گمان می کنم، اکنون بسیار محبوب شده ام. من در لیگ قهرمانان عالی کار کردم و در مواقع زیادی به بارسلونا کمک کرده ام. فکر نمی کنم، شانسی برای کسب این مقام داشته باشم، اما سعی می کنم، همیشه طوری بازی کنم، که هواداران از من راضی باشند و مورد تیرس انتقادات قرار نگیرم»