ببینید قیمت ها توی سایت فناوا تعریف شدست و شما از نمایندگی هایی که زیر مجموعه فناوا هستن سرویس بگیرید که قیمتش هاشون پایین تر باشه حتما مواردی از سرعت پایین آوردن یا خدماتشونقل قول:
Printable View
ببینید قیمت ها توی سایت فناوا تعریف شدست و شما از نمایندگی هایی که زیر مجموعه فناوا هستن سرویس بگیرید که قیمتش هاشون پایین تر باشه حتما مواردی از سرعت پایین آوردن یا خدماتشونقل قول:
من از شرکت لوتوس که اکانتشو از فن آوا میگیره گرفتم 512 با ترافیک 5 گیگ ماهی 900/19 با حدود 70 هم دانلود میکنم ...
ممنونمنقل قول:
دوست عزیز براتون امکان داره که از status پنل مودمتون برام عکس بگیرید؟ ممنونم میشم . همچنین از دانلود منیجر در هنگام دانلود؟
ممنونم
چه جوری عکس بگیرم ...؟
من الان از شبانه فن آوا دارم استفاده میکنم ....
برو تو پنل مودمت . بهدش برو تو قسمت status جوری که گزینه های downstream و upstream دیده بشه . بعدش دگمه print screen رو بزن بعدش برو تو فتوشاپ و یا برنامه پینت خود ویندوز ذخیره کن با فرمت jpg بعد برو تو سایتنقل قول:عکس رو آپلود کن و لینکهایی که بهت میده رو بزار اینجاکد:www.tinypic.com
ممنونم
کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
حدسم درست بود :46:نقل قول:
شهید بهشتی پیش شماره 8842نقل قول:
:40::40::40::8::8::8:
با پیوستن مرکز قدس مشهد به شبکه اینترانت اتصال مراکز مخابراتی مشهد مشکل آپلود و کندی مرور صفحات وب کاملا حل شده. این هم یک نمونه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
stream در هر دو باند down و up برابر 256 کیلو بیت برثانیه است.
دستشون درد نکنه بخصوص جناب مهندس رجبی که خداییش درجریانم ماههاست پیگیر قضیه هستش.
حالا دیگه به یقین میتونم سرویس این شرکت رو به همه مشهدیها پیشنهاد کنم.
وقتی فول از پهنای باندش کار میکشی به 37 کیلوبایت برثانیه هم میرسه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11::11::11: