سلام دوستا این مشخصات گوشی من هستش لطفا هر چی فایل که نیاز هست بهم معرفی کنید. ضمنا مدل گوشیم هم K800i هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستا این مشخصات گوشی من هستش لطفا هر چی فایل که نیاز هست بهم معرفی کنید. ضمنا مدل گوشیم هم K800i هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:توی این چند پست...یه سری نکته دیدم خواستم یاد اوری کنم:نقل قول:
1-اگه میخواهید فریموری که میگیرد فارسی داشته باشه...مین باید جنریک باشه....اف اس هم باید emea5-6 باشه...یکی دیگه هم هست اسمش خاطرم نیست اما تابلو هستش دیگه وسطش fa داره(fa:farsi)....
2-اقا غصه ی چی رو میخورید...صالا فرض که مین و اف اس اینجوری پیدا نکردین..کاری نداره...کاستوم مناسب گوشیتون رو بگیرید...برید فایل کاستومایزش رو ویرایش کنید...زبان فارسی رو بهش اضافه کنید...بعد روی گوشی فلش کنیدش....ایمان از منم واردتر هستن..راهنماییتون میکنه
3-اقا مجید ممنون با اینکه سایتش قدیمی بود اما اسمش رو یادم رفته بود نمیتونستم گیرش بیارم...مرسی:20:
شاد باشید:20:
اها اینم یه لینک توپ البته سایت و تاپیکش تازه کاره
فعلا فریمورهای گوشی های رو دارiه میگذاره که جدید و کمیاب هستن
اگه پیدا نکردین میتونید درخواست بدین براتون اپ کنه
فریمور های در این لینک عبارتند از:
مثل
w880
w610
w200
k850
p1
k510
w850
تمامشون یکی یکی داره توسط مدیرش به شکل تکه تکه قرار داده میشه که دان کردنش خیلی خوبه:20:
لینکش..که البته واسه استفاده...2 تا اندرلاین بین حروف اسمش رو بردارین:
کد:http://man_va_too.com/forum/showthread.php?s=0cdc9573&tid=630&page=1
من گوشی W900i دارم DB2000 red CID49
قبل از اینکه فلشش کنم گوشیم وودافون میومد بالا اما حالا واکمن میاد بالا منوش هم خیلی فرق کرده.
حالا من فریمور قبلیش و میخوام خیلی حیاتی هست .
ممنون.
واسه w950 هیچی نیست؟
خواهانش هستی؟اگه هستی شاید بتونم فردا اپش کنمنقل قول:
اون فریمور قبلی شما که روی گوشی نصب بود فریمور سفارشی شده مخصوص شرکت وودافون بود ولی این فریمور جدید جنریک یا عمومی هست و به جز گوشیهای سفارشی شده مثل وودافون بقیه گوشیها از این فریمور استفاده میکنند. این نکته هم بگم که فریمورهای وودافون دارای یکسری باگ هستند(در مورد گوشیهای K750 و چند مدل قدیمی که اینطور بود) و بیشتر برای استفاده در همون شبکه بهینه سازی شدند.نقل قول:
فریمور مخصوص وودافون هم فکر نکنم به راحتی گیر بیاد.
طوری نیست من که خودم و کشتم نتونستم اون فریمور رو پیدا کنم شما هم یه سرچی کنید شاید از من موفق تر باشید .نقل قول:
ممنون میشم دوستان.
بچه ها می خوام یه راه خیلی خوب بهتون یاد بدم برای دانلود کردن هر چی که می خواین
من حتی تونستم بااین برنامه min و fs گوشی خودمو پیدا کنم
emule با این برنامه نه تنها می شه فایلای فلش و دانلود کنید بلکه می تونید هر چی که دوست دارید از قبیل فیلم و موسیقی و عکس و . . . دانلود کنید
من که خوشم اومده شما هم کار کنید ببینید چه جوریه
خوبیش اینه که کاملا رایگان و راحت هست یعنی هر فایلی بهت لینک بده دیگه نیاز به ریجستر کردن و این حرفا رو نداره
ممنوننقل قول:
اولا حجمش چقدره؟
بعد اگه نمیتونی اپ کنی یه لینک بده از اونجا دانلودش کنیم
مرسی:20: