با این رنگ بنویسی بنظرم بهتر اعصاب خورد میکنه به نظر من آبی به آدم آرامش میدهنقل قول:
به نظر من ایشان اعصاب راحتی دارن:11: نقد من اینست
امضا شیر فرهاد برره سرباز فدایی وطن وووووووو......یادم رفت:21:
Printable View
با این رنگ بنویسی بنظرم بهتر اعصاب خورد میکنه به نظر من آبی به آدم آرامش میدهنقل قول:
به نظر من ایشان اعصاب راحتی دارن:11: نقد من اینست
امضا شیر فرهاد برره سرباز فدایی وطن وووووووو......یادم رفت:21:
سلام دوستان
مدتي به نت دسترسي محدود دارم بنابراين اگه تاخير يا ناهماهنگي پيش اومد و يا خواهد آمد از اين بابت عذر خواهي ميكنم.
دوستان لطفا در مورد آقا حامد عزيز پست ندن.
از آقا :40:حامد گل:40: هم ممنونيم ايشون تا آخر امشب فرصت دارن اگه بخوان به نقدي پاسخ بدن.:11:
دوست گل اين هفته مون يكي از همكاران سايت هست آقا كمال عزيز با نام كاربري Kolang
با تشكر از همه دوستاني كه نقد كردند.
بعضي مسائل شخصيه و جزو حيطه ما حساب نميشود
مثلا نوشتن با رنگ آبي.(از خوانايي متن كم نميكند)
مثلا آواتور
در جمع مطالب چيزي كه همه اشاره داشتند:
شوخي با لحن جدي حامد است كه سايرين را به اشتباه مياندازد.يادمه يك بار حامد در مورد من حرفي زد كه اگه خودم با پ خ به ساير دوستان تفهيم نميكردم موجب سوء برداشتهايي ازش ميشد
تا اينجا تنها همين ايراد كوچك را وارد ميدانم.اميدوارم مثل هميشه با فهميدن ايرادش سعي كند اون را چند برابر بزرگتر و بدتر كند. دي:
================================
در مورد كمال كلنگ عزيز هم بعد از بررسي عملكردشان پست ميدهم
سلام
نقد آقا کمال بمونه برای فردا
پاسخ كدومه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه چيزي هم از ما موند كه خواسته باشم پاسخ بدم
خداحافظ پي سي ورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دور از شوخي
همونطور كه گفتم تنها دليل علاقه مندي من به اين تاپيك اين بود كه با نقاط ضعفم آشنا مي شم
و اين اتفاق افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه جز لطف دوستاني كه در اين نقد شركت كردند ، نبود
بالخصوص از نقد دوستاني چون :
مجيد عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي بي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويرايش توسط بابك ....... ( خودش مي دونه چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پدرام خوشكل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
talot دوست داشتني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلنگ صورتي گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( هموني كه آخر Word هست )
حامد با مرام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( خودمو نمي گما اشعه آبي رو مي گم )
ElmO مرموز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي ماهواره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
پيمان درخشاني كه ديگه ووكي و ماريو و هر چي اسمايلي كار بود رو از رو برد
كه به معايب من اشاره كردند
و
ديگر دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باشيد اين نقد ها روم تاثير گذاشته و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعاليتم بهتر خواهم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( من كه عادت ندارم صفحات رو آرشيو كنم نقد هاي اين تاپيك رو Save كردم ، يه روزي به دردم مي خوره ،
يه دماري از روزگارتون ..... )
بريم سروقت تخريب كلنگ كه خودش ابزار تخريب هـست
بريم كه مي خوايم كـلـنـك را به دسته بيل تبديل كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موافقمنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:
بابك هم بياد و عنوان رو دست كنه.. بعد...
آخه کمال نقد داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمال رو باید بوس کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دور از شوخی بعضی اوغات یک تاپیک ها رو بی مورد حذف میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اس ام اس های عاشقانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیشه گفت الکی شاید هم درست بود ولی در کل من که تا حالا بدی ندیدم ازش غیر از لطف همیشگی که به من داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و صد البته که فعالیتهای بسیار خوبی داشته از جمله ( اون بازی رونالدینهو که به افتخار من گزاشتی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین چیزی که میخوام بگم:20:نقل قول:
اولین باری که اسمشونو دیدم جا خوردم خیلی جالب بود:18:
آواتورشونم معرکس :27:
در کل احساس میکنم آدم خوبیه ولی یه کوچولو خشنن:21:
در کل ما مخلصیم:11:
امضا حیفه نان:8:
سلام
اول از همه از Payan عزیز تشکر میکنم بابت دعوت بنده
دوستان
من شخصا خیلی حال میکنم که بهم بگن چقدر در به داغونی و فلان کارت اشتباه و ...:31:
پس لطفا کسی تعارف نکنه:46:
پیشاپیش از تمام دوستانی که من رو نقد میکنن، کمال تشکر رو دارم :11:(این جمله رو با لحن مودبانه بخونید)
دفاعیه (به قول پدرام) هم بمونه برای 2 3 روزه دیگه
ممنون
این نام کاربری کلنگ که برای خودت انتخاب کردی خیلی ضایس.....