بهنام جون شرمنده کردی بابا نوکرتم قهرمانی چیه ما خاک زیر پاتیم
ولی واقعا" اگر گروه بندی ها تکرار نشه من اعتصاب غذا میکنم
خداییش mofi منطقی باش
Printable View
بهنام جون شرمنده کردی بابا نوکرتم قهرمانی چیه ما خاک زیر پاتیم
ولی واقعا" اگر گروه بندی ها تکرار نشه من اعتصاب غذا میکنم
خداییش mofi منطقی باش
من با اينكه دوباره قرعه كشیبشه موافقم......ولی اينكه دوتا تيم ورداريم و عوض كنيم و اين حرفا خيلی بی منطق ميشه!!!!!!!!
سوئد قهرمان:13:
(همينجوری گفتم دور هم باشيم:31: )
مكزيك قهرمانيه
من ميگم مثل جام جهاني بشه
2006
مثل اون ميشه ديگه
Konami Cup 2007
چه منطقي؟منطق از اين بالاتر كه خودش قرعه كشي كرده؟نقل قول:
چرا آقايون حالا تا ما تو گروه آسون افتاديم همه صداشون در اومده.من قبول ندارم.حالا دوباره قرعه كشي بشه خودشون بيفتن تو گروه هلو همه شون نداي "بهنام جون نوكرتيم"و "مخلصتيم"...سر ميدن.
ولي حالا كه تو گروه سخت افتادن اعتراض دارن.:13:
حالا اگه دوباره قرعه كشي شه-باز هم تيم هاي قوي بخورن با هم چي؟سه باره قرعه كشي ميشه؟تا كي ؟تا وقتي كه تو هر گروه دو تا تيم قوي بيفتن كه صعودشون حتمي باشه.اين كه نميشه.
از اول كه تيم هاي گنده بر مي داشتين مي خواستين سر ما رو زير آب كنين حالا حقتون.بعدش گروه ما ،گروه خيلي نزديكيه يعني هيج جوره نمي شه گفت كي صعود مي كنه.
من بگم اگه از نو قرعه كشي شه دور ما رو خيط گنده بكشيد.
ولي واقعاً اگه گروه بندي ها تكرار بشه هم من اعتصاب غذا ميكنم.نقل قول:
منم با گروه بندي مخالفم
بايد ضعيف و قوي با هم باشن
يعني چي؟؟
مثلا :
ايتاليا المان انگليس برزيل آرژانتين؟؟
چرا بايد همه قويا باشن مثلا:
مكزيك - ايران - برزيل - سوئد - فرانسه
اين شكلي هم سطحن ولي مثلا:
آرژانتين - برزثيل - ايران - سوئد - ساحل عاج
خوب معلومه ديگه برزيل مي بره
منم اعتصاب غدا مي كنم
اصلا مي خواين قرعه كشي تستي بدين به من براتون يه قرعه كشي كنم كه....
قرعه کشی جدید باید برگزار شهنقل قول:
این مسئله برای من مهم نیست چون من گروهم کاملا عادلانه است دوتا تیم بزرگ به علاوه
دو تا تیم متوسط تازه فکرنکنی من تیم بزرگی برداشتم من بلغارستان رو برداشتم
ولی اینجوری حق خوری به تمام معناست اون هایی که افتادن تو گروه a چی کار باید بکنند:13:
من این حرفا از نگاه یه بی طرف زدم چون اگر دوباره قرعه کشی بشه برای من فرقی نمیکنه من به جای این دو تا تیم به به دوتا تیم قوی دیگه می خورم
مگه من گفتم شما قرعه کشی کردید ؟؟؟؟؟نقل قول:
به من چه ... RZ 21 قرعه کشی کرد منم نتیجه رو زدم ... به من چه ربطی داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم نگفتیم اعتماد نداریم گفتیم کسی که حوصله نداره حالا به هر دلیلی ( خستگی و... )نقل قول:
دوستان-اعتراض فايده اي نداره.ما هم تو يه گروه آسون افتاديم.ببينيد از اول هر كس كه اينجا تيم داد به rz21اعتماد داشت من هم بهش اعتماد كردم.شما يا نبايد اعتماد مي كردي يا حالا كه اعتماد كردي بايد تا تهش واستي.اين طور كه نميشه .الآن مياد يه نتيجه ميده بازم همه اعتراض مي كنن.مثلاً دانمارك مياد برزيل رو مي بره و شگفتي سازه مي كنه و قهرمان ميشه شما كه نيايد صداتون در بياد درسته؟
از دیگران کمک بخواد مجبور نیست که خودش قرعه کشی کنه در حالی که خسته است یا غیره
وقتی یه نفر می یاد عکس میگزاره از بازی ما که کشکی نمی تونیم بگیم این بازی باید از اول تکرار بشه
مگر اینکه دلیل داشته باشیم
چه ربطي داشت؟خودrz21مسلماً قرعه كشي كرده.رو هوا همين جوري تيم نداده كه.به هر حال گفتم كه نمي شه.اگه از نو قرعه كشي كنه و دوباره تيم هاي قوي با هم بخورن چي؟يه بار ديگه قرعه مي كشيد.نقل قول:
جنا Fara_nاگر شما تو گروه Cبا تيم دانمارك ميفتادي باز هم مي گفتي از اول قرعه كشي كنيد؟يا هر كس ديگه اي كه مي گه از اول قرعه بكشيد؟من حرف آخرم اينه:نبايد از نو گروه بندي شه-همين.
من هم مخالفم چرا همش تيم هاي قوي بيان بالا
چه عجب علي آقا.از اين ورا-نگران نباش من بهت قول مي دم rz21آدم منطقي هست و عمراً از اول قرعه نمي كشه.