رضا جان حتما بیا عزیز من خفن پایه ام به خاطر اون جریانه :tongue: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط Reza_S
Printable View
رضا جان حتما بیا عزیز من خفن پایه ام به خاطر اون جریانه :tongue: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط Reza_S
سلام
و اما پاسخي براي چند پست آخر اين تاپيك:
الفين:
براي اون حراجي در مورد خودت بهتر بود مي گفتي استفاده از الفين و عكس موهايش به عنوان نمونه كامل برق گرفتگي!!! :ohno: :blink:
ولي در مورد دوا و درمان هادي متوسطه!!! :happy: (نه خوبه نه بده) كاملا موافقم و شخصا پايه ام. چون اگه زود به دادش نرسيم همين روزهاست كه از دست مي ره. علت مرگ هم خود بزرگ بيني بيش از حد!!! :evil:
--------------------------------------------------------
هادي خوبه:
اين قسمت از حرفت كه به الفين گفتي اگه تو توپ تريني پس مصطفي عشقي چرا توپ باشه رو موافقم.
اما يه سؤال ازت دارم: خداييش خودت فهميدي چي گفتي كه توقع داري بقيه متوجه بشن؟ :blink:
-------------------------------------------------------
رضا جان سلام
شما كه قبلا هم تشريف آورده ايد و جزو قديمي هاي قرار هستيد و ما خيلي خوشحال مي شيم بعد از مدتها دوري از ميادين شما را در چمن سبز استاديوم !!! (ببخشيد پارك لاله) مشاهده كنيم. :biggrin:
فرهاد جان سلام
در مورد اين قسمت از پستت كه گفتي شايد توفيقي نصيب ما بشه كه شما (يعني فرهاد خان) رو زيارت كنيم بايد بگم كه گويا اين بيماري هادي خوبه مزمن بوده و به شما و الفين نيز سرايت كرده!!! اگه وقت كردي يه خرده خودت رو تحويل بگير!!! :blush:
اميد جان سلام
به مرام و معرفتت نمي آد تك خور باشي! هر چي بود من هم هستم ها! :evil:
همون دیگه مهدی جون رضا بیاد خیلی توپه میخواد به جمع حال بده مگه میشه داش مهدی نباشه :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط OMID
با توجه به اينكه آقاي رضاي گل مي خواد اساسي حال پخش كنه... پس بشتابيد كه غفلت موجب پشيماني است.
هر كي تو قرار 27 بهمن نياد از دستش رفته.
در ضمن برنامه هاي شاد و متنوعي هم داريم:
اجراي ترانه هاي شاد با صداي محمد اصفهاني - احسان خواجه اميري و ....
اجراي موسيقي سنتي با صداي استاد شجريان و عليرضا افتخاري
اجراي تئاتر شاد قهوه خانه زري خانم با بازي زيباي بهزاد محمدي
و برنامه هاي ديگر.
:evil:
اولا من چي بگم اين بي سوادي بد درديه بيماري مزمن يك بيماري است كه سير طولاني و ناتوان كننده دارد و منظور مهدي جان احتمالا مسري بوده كه بعلت بي سوادي مزمن نتونستن منظورشون رو درست برسونننقل قول:
بعد من چند برنامه اضافه كنم كه حركات موزون بدون توپ كاري از مهدي بست خوردن دريبل به راحتي كاري از مهدي بست كتك كاري و كري كاري از مهدي بست و مصطفي عشقي رسد ستارگان و گزارش اخبار بالاي ابرها كاري از اميد و چند برنامه از الفين كه بيشتر گرافيكي و بصورت زنده رويه خودش و موهاش انجام ميده منهم هماهنگ كننده همه اين حركات و مسئول دادن امضا به علاقه مندان
مهدي جان نظر لطفت هست منم خيلي خوشحال ميشم كه بتونم همه شما ها رو دور هم ببينم.نقل قول:
رضا جان سلام
شما كه قبلا هم تشريف آورده ايد و جزو قديمي هاي قرار هستيد و ما خيلي خوشحال مي شيم بعد از مدتها دوري از ميادين شما را در چمن سبز استاديوم !!! (ببخشيد پارك لاله) مشاهده كنيم.
نقل قول:
اميد جان سلام
به مرام و معرفتت نمي آد تك خور باشي! هر چي بود من هم هستم ها!
نقل قول:
همون دیگه مهدی جون رضا بیاد خیلی توپه میخواد به جمع حال بده مگه میشه داش مهدی نباشه
مهدي جان اگه شما و اميد جونم نباشين منم نميام پس حتما بايد بيايين. درضمن مهدي جان سهمت محفوظ هست اونم از نوع سفارشي. :tongue: ;)نقل قول:
سلام
با توجه به اينكه آقاي رضاي گل مي خواد اساسي حال پخش كنه... پس بشتابيد كه غفلت موجب پشيماني است.
هر كي تو قرار 27 بهمن نياد از دستش رفته.
در ضمن همچين دارين تبليغ مي كنين انگار مي خوام چيكار كنم :blink: :puke: بابا كار زياد بدي نمي خوام بكنم كه انقدر تبليغ ميكنين. فردا به اميد من همه ميان بعد ببينن خبري نيست يك كتك اساسي به من ميزنن هاااااا :blink: :ohno:
ولي مطمئنن دست خالي نميام.
راستي يك سوال چون خيلي وقته نيومد سر قرار يكم بي خبرم. قرار پنجشنبه 27 بهمن ساعت چهار هست؟؟؟؟ توي همون پارك لاله ؟؟ كنار همون مجسمه؟؟ ( مهدي جان همونجاي قبلي هست؟ لطفا ساعتش رو هم بگو )
نميشه اين سري رو نيومد ! حتما بايد اومد ... كلي برنامه دارن آخ جون !
مهدي ميگم منو بكنيد مسئول پذيرايي !
رضا جون آره داداش همون جای قبلی و همون ساعت قبلی هست ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Reza_S
پنجشنبه 27 بهمن
پارک لاله روبروی مجسمه ابوریحان
ساعت 4 بعد از ظهر ;)
هادي جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
تو كه هنوز نمي دوني رصد رو چطوري مي نويسن!! مي خواهي امضا هم بدي؟ من فكر كنم با وضعيت بي سوادي كه در تو مي بينم به جاي امضا بايد انگشت بزني! :evil: :happy:
مهدي 87 جان سلام
مي ترسم تو مسئول پذيرايي باشي به بقيه چيزي نرسه! ;)
سلام مهدي جان .نقل قول:
اگه دقيق گفته باشم بخاطر اين حرفت 10 دقيقه خنديدم :laughing: