-
خیلی خوب
من برشگتم
و فقط بعد از 10 روز غیبت اینجا 200 تا پست پاک کردم
گویا بعضی از دوستان هیچ احترامی به قوانین سایت تاپیک نمیزارن!!!
از این به بعد
کلیه پست های افرادی که پشت سر هم اس ام اس تکراری میزارن پاک خواهد شد
بدون اینکه پست ها خوانده بشه
دوستانی که تا الان در این لیست قرار داره نامشون
sms1
Mr.K2
nasambros
hastie
Great Kurosh
و در صورت تکرار، این دوستان حتما اخطار خواهند گرفت
ممنون
-
سلام ! ببخشید مزاحم شدم . ا...ا...ا... اشتباه مزاحم شدم . اصلا برای چی مزاحم شدم ؟ کاش مزاحم نمی شدم . به موقع مزاحم شدم . نه ؟خیلی بد شد... دوباره مزاحم نمی شم . راستی ! صبر کن حالا که مزاحم شدم . یه چیزی رو بهت بگم . به شرطی که طاقت شنیدنشو داشته باشی . می خواستم ... می خواستم بگم : ببخشید مزاحم شدم
-
يكي از شاهكارهاي ادبيات برره:
يكي بيد يكي نبيد، 3 تا درخت بيد كه 2 تاش بيد بيد، يكيش بيد نبيد، اوني كه بيد نبيد، وسط اون دوتا كه بيد بيد بيد!
-
غضنفر سفره دلش رو واسه دوستش باز میکنه یه عالمه نون بربری توش بوده
-
این sms صرفاً جهت دویدن شما به سمت موبایلتان فرستاده شده است و ارزش دیگری ندارد
-
لره میره تو لوله____________ اتل متل توتوله
-
سلام من دارم هفته ی دیگه نامزد میکنم ، یه مهمونی کوچیکه ، اگه بیای خوشحال میشم . لطفا گل یا کادو نیار فقط یکی را بیار تا من باهاش نامزد کنم !!!!!!!!!!!!!!!
-
123+5+9+6487+156-269.365+57.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هرجور حساب میکنم آدم بشو نیستی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
شب ها همش به چت خونه می رم من*سراغ آف و آف خونه می رم من توی این چت خونه ها خسته ی دردم*به دنبال پس آی دیم می گردم پسم گم شده پیداش می کنم من*اگه کار تو رسوات می کنم من...
-
دروغ دختر ها: تو برام مثل داداشي = يعني جلو تر نيا - من تو رو اندازه داداشم دوست دارم=چون حالم از داداشم به هم مي خوره - از دست من ناراحتي=هستي كه باش به من چه - من حالم بده = يعني بايد ببريم كافي شاپ و كلي چيز برام بخري - من فقط با تو حرف مي زنم = با بقيه مي خندم - من هميشه پيشت مي مونم = مخصوصا وقتي كه كميته بياد !