اينم برداشتم خودم رو درست كردم :دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اينم برداشتم خودم رو درست كردم :دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي جان ،
خيلي با مزه شده!
چه علاقه اي به اين جور شكلكا داري ها!
موفق بتاشي♥♥
توي ايميج ريدي
چيكار كنم بافرمت
gif
ذخيره شه
اگه ميشه سريع جواب بدين:11:
با رفتن به منوي file و انتخاب گزينه Save Optimized.
موفق باشي♥♥♥
سلام
این تاپیک فراموش شده
قربان شما
شاهین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما الان یه اسپم دادیدنقل قول:
سلام
این تاپیک فراموش شده
قربان شما
شاهین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونستید با ارائه یک طرح این تایپیک را بالا بکشید
قربان شما
جادوگر کینگ :دی
رژه من روی این کاراکتر محبوب← [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
version 1ش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
version 2
ُ
... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ی
Copyleft ©2000 - 2008, sourena_8888
سلام من اومدم تا اولین شکلکی رو که ساختم نمایان کنم
من اینو برداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدیه سیبیل
براش گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ابرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدم حلقه ی بالا سرشو برداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]