نه مشکلی نیست.چون استپ وجود نداره پس ابید همینجوری بکشی!!
Printable View
نه مشکلی نیست.چون استپ وجود نداره پس ابید همینجوری بکشی!!
نقل قول:کد:http://tinyurl.com/3a6l4q
ممل جان سایتی که گذاشته اشتباهه چون همش ستاره ای شده!!!!
عجب شهر جالبی دارین شما!!!!نقل قول:
در ضمن لینکی که دادم Farbod هم داده از اون استفاده کنید
سلام دوباره به همه بچه ها به نظر من این گوشی هم امکان جواد شدنش زیاده ولی 7-8 ماه دیگه می دونین چرا چون قیمتش ارزونه ملت می رن طرفش ولی چون هنوز تو مغازه ها زیاد نیست واسه همین مردم زیاد باهاش آشنایی ندارن من که هنوز دست هیچ احد الناسی ندیدم
یه چیز بگم بخندین هر جا می رم بهم می گن گوشیمو تو تلویزیون تو تبلیغ ایرانسل دیدن آخه یکی نیست به این ملت شریف بگه اون گوشی 5300 مال من 5700
فعلا...
بچه ها نرم افزار روشن کردن فلاش برای من کار نکرد.!!!برای شما کار میکنه؟؟؟طریقه ی استفادشو بگویید!!در ضمن دوستان من هم فکر کردن اون گوشی توی تبلیغ ایرانسل همون 5700 هست البته حق دارند چون وقتی کیپد 5300 رو باز میکنید از لحاظ قیافه با 5700 مو نمیزنه!!!
در ضمن ممل جان شهر ما متاسفانه از لحاظ بزرگ بودن بعد از کرج قرار میگیره!!!ولی افسوس ملتش از لحاظ عقلی و تکنولوژی در حد صفر هستند.امروز رفتم یه بازی کامپیوتر بگیرم.طرف اومده از مغازه دار میپرسه نوار سگا دارید!!!!!!!!!توی اون لحظه نمیدونم چرا از خودم بدم اومد!!!!
هوتی جان شما هنوز on هستید.پس خواهشا نرم افزار روشن ماندن فلاش رو دانلود کنید و روی گوشیتون امتحان کنید.روی گوشی من کار نکرد!
دوستان اگه ممکنه منشی و ضبط مکالمه برای این گوشی معرفی کنید من خیلی ها رو تست کردم جواب ندادن
ممنون
دوستان برنامه uni Dic روی این گوشی کار میکنه؟؟( دیکشنری انگلیسی به فارسی و برعکس، به همراه زبان های عربی و اردو...فرمت : sis )
MS dict چه طور؟؟؟( دیکشنری انگلیسی به انگلیسی آکسفورد)
اگه یه برنامه ضبط مکاله هم بگید که کار کنه روی این گوشی محشر میشه...
من این 3 تا برنامه رو احتیاج دارم...اگه این 3 تا روش کار میکنه و کسی با اطمینان میتونه بم بگه 100% میخرمش..