-
اگر نامه نمی نوشتم . اغلب به یادتان بودم . خصوصا به یاد تو ))
این دورغ بود . تو فقدان کسی را حس نکردی و حتی فقدان دختر عمه و هم کلاسی لوسیندا ، دختر قابل اعتماد و دوست دوران کودکی را . می خواستی او را هم مانند مانولیتا ، عمه اده لینا و پدرت ، این شهر و کشور فراموش کنی .
جشن بز نر
-
اورانیا تو هیچ وقت به اینده ات فکر نکردی ، چنان در پیچ و خم گذشته ها گیر کرده بودی که به فکرت نمی رسید به چیزی که پیش رو داری بیندیشی.
جشن بز نر
-
به نویسنده های جوون چه توصیه ای داری؟
- خوب بنوشن، تنها نخوابن، و سیگار زیاد بکشن.
- توصیه ات به نویسنده های کارکشته چیه؟
- اون ها اگه هنوز زنده ان ، به توصیه ی من احتیاج ندارن.
- میلی که تورو وادار به شعر گفتن می کنه چیه؟
- همون میلی که تو رو وادار به توالت رفتن می کنه.
- عقیده ات درباره ریگان و بی کاری چیه؟
- من به ریگان وبی کاری فکر نمی کنم. این چیزها حوصله ام رو سر می بره. چیزهایی مثل سفرهای فضایی و بازی کریکت.
- پس به چی فکر می کنی؟
- به زن های مدرن.
- زن های مدرن؟
- اون ها نمی دونن چطوری لباس بپوشن. کفش هاشون وحشتناکه.
موسیقی آب گرم – چارلز بوکوفسکی
-
...از اتفاق روزگار ، تراوت کتابی درباره درخت پول نوشته بود . به جای برگ اسکناس بیست دلاری داشت .گلهای درخت ، سهام دولتی بود . میوه های آن الماس بود . درخت پول ، انسانها را به خود جلب می کرد و این انسانها اطراف ریشه های آن همدیگر را به قتل می رسانیدند و به کود مناسبی برای درخت تبدیل می شدند .
بله ، رسم روزگار چنین است ....
سلاخ خانه شماره پنج - کورت ونه گات جونیور
-
اگه آ دم خیال نداره راهبه ای چیزی بشه پس باید بخنده
دلتنگی های نقاش خیابان چهل و هشتم
-
شاعر ها خیلی تو نخ هوا هستن . اونها همه احساساتشونو تو چیزهایی به کار می گیرن که احساسات ندارن
-
اونها دلیل هاشونو برای دوست داشتم ما به اندازه خود ما دوست دارن و بیشتر وقت ها حتی بیشتر از خود ما. این کار درستی نیست .
-
آنچه بد است ؛وضع فرهنگي اين آب و خاك است ؛ اميدي به بهبود نيست ، ابتذال و پيش پا افتادگي روز افزون است ، روشنفكران بيمارند و هنرمندان كاسبي پيشه كرده اند ؛من اگر نبودم نميامدم
سهراب سپهري _ نامه هاي دوستان
-
نميخواستم كسي مرا بپايد ؛عبادت را هميشه درخلوت خواسته ام ،هيچ وقت در نگاه ديگران نماز نخوانده ام !!
سهراب سپهري _ اطاق آبي
-
از آنجایی که خداوند جدایی ناپذیر و تقسیم نشدنی است ، نیک بختی ام نیز این چنین خواهد بووود . من با سعادت جدایی ناپذیرم یگانه ام...
4 اثر اسکاول شین