سلام
دوستان یه گوشی دسته دو gs2 هست برای فروش قیمت دادن 500 تومن میخواستم بپرسم تو این سری gs2 مشکلی ندارن که به این قیمت داره میفروشه ؟ آخه شنیدم بعضیاشون زود داغ میکنه .
ممنون
Printable View
سلام
دوستان یه گوشی دسته دو gs2 هست برای فروش قیمت دادن 500 تومن میخواستم بپرسم تو این سری gs2 مشکلی ندارن که به این قیمت داره میفروشه ؟ آخه شنیدم بعضیاشون زود داغ میکنه .
ممنون
داغ کردن با آپدیت حل می شه...ولی اگه ایراد سخت افزاری نداشته باشه بگیری خوبه...کد #*0#* رو بزن میره تو حالت تست ( اگه رام رسمی داشته باشه)نقل قول:
سلام . توی گالگسی اس از کجا میتونم تنظیم کنم که دانلودها برن تو مموری داخلی یا اکسترنال .
ممنون .
ساملک !
سوال داشتم و از اونجایی که نمیدونم کجا مطرح کنم ... توی همین تاپیک کلی مطرح میکنم.
یکی یه کروبی داره ... میخواد block number یا black list داره.؟ آیا.؟
راستی از بکس قدیمی کی هست.؟ یکی بیاد کمی سامسونگ رو مسخره کنم. قربونه من برید ... فع لن.
سلام
عرض به خدمت اساتید سامسونگ که گوشی بنده مدل 6102 دوسیم کارته هستش و میخوام ببینم:
1- روی صفیحه نمایش فقط یا 1 نشون میده و یا 2 .... چطور میشه هردوسیمکارت رو روی صفح نمایش دید _(گوشی نوکیا دارم که هردو رو توی صفحه نمایش نشون میده).
2- برای تماس گرفتن چطور میشه بعداز شماره گیری بگیم که با سیم 1 یا سیم 2 شماره گیری کن ؟ یا ارسال اس ام اس؟
3- میشه اینو آپدیت کنم چجوری از کجا مطمئن تره ؟
ممنون
کسی از دوستان نیست جواب مارو بده ؟نقل قول:
سلام
E کنار خط آنتن چی رو نشون میده و چه جوری اون رو حذفش کنم؟
ممنون
سام سونگ7722
دوستان گوشی های که بعضی فرمت های تصویری رو ساپورت نمیکنند آیا با نصب پلیر خاصی قادر به پخش اون فایها هستند؟ مثلا فایل divx در گلکسی ACE
و سوال دیگه اینکه آیا گوشی هایی که دوربین دوم دارند امکان اینکه بتونی چت تصویری داشته باشی و به دیگران وبکم بدیم وجود داره؟
یه سوال دیگه هم داشتم آیا گوشی هایی که فایلهای فلش رو ساپورت نمیکنند امکانش هست که با نصب فلش پلیر این قابلیت بهشون اضافه بشه؟
نشون دهنده فعال بودن سرویس دیتای شما یا همون Edge هست...از قسمت تنظیمات network می تونید خاموشش کنید.نقل قول:
همه سوالهای شما جوابش بله هست.نقل قول:
با سلام گوشی سامسونگ گالکسی ایس خریدم خیلی خوبه . ولی من عادت دارم اخر شبها گوشی رو خاموش کنم . مشکل اینه که وقتی گوشی گالکسی ایس رو خاموش می کنم دیگه ساعت 6 صبح روشن نمیشه که زنگ بیدار باش بزنه ، کسانی که قبلا گوشی کا 800 سونی اریکسون داشتن میدانند که این قابلیت در گوشی های سونی اریکسون هست خواستم بپرسم که این مشکل من با برنامه ای قابل حل نیست که گوشی که خاموشه سر ساعتی که کوکش کردیم زنگ بزنه ؟ چون من هر روز صبح زود باید برم سر کار این موضوع برام مهمه ممنون میشم مشکلم رو حل کنید با تشکر بهروز
سوال دو
سایت رسمی داونلود برنامه های نوشته شده برای گوشی های سامسونگ کجاست؟