سن معافیت کفالت کمتر شده؟؟؟؟؟؟؟
سن معافیت کفالت کمتر شده؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزمنقل قول:
سن کفالت به شرطی که پدر 59 سال را تموم کرده باشه و شما تک فرزند باشید میتونید معافی بگیرید .
موفق باشی :)
شما که گوش دادی در مورد معافیت 4 برادری چی میگفتنقل قول:
بچه ها من یه سوالی دارم من یه داداش کوچیکتر از خودم دارم میخوام ببینم وقتی پدرم ۵۹ سال رو تموم کرد اگه بخوایم برای معافیت کفالت اقدام کنیم کدوم یک از ما دو تا داداش میتونه معاف بشه؟
در ضمن من یه برادر بزرگتر هم دارم که سربازیش تموم شده و برای خودش زن و زندگی داره.
مثلا حتما باید 3 تا برادر خدمت سربازی رفته باشن . تا برادر چهارم بتونه معافی بگیره .نقل قول:
اگه یکی از برادر ها معافی گرفته باشه برادر چهارم به هیچ وجه معاف نمی شه .
اگه 2 تا از برادرها خدمت کامل کرده باشن و برادر سوم در حین خدمت سربازی ( مثلا 4 ماه رفته و بعد معاف شده) معاف شده باشه برادر چهارم به هیچ وجه معاف نمی شه .
اگه برادر چهارم که قصد داره معاف بشه اضافه خدمت خورده باشه معاف نمی شه .
حتما حتما باید 3 تا برادر کامل خدمت کرده باشن تا برادر چهارم بتونه معاف بشه .
حتی اگه از سه تا برادر یکی معافیت پزشکی هم داشته باشه باز هم برادر چهارم معاف نمی شه .
در مورد اینا صحبت شد .
هیچ کدوم از شما معافیت نمیگیریدنقل قول:
برادر بالای 18 نداشته باشه و پدر 59 تمام باشه
به هیچ کدومتون فکر کنم تعلق نمیگیره .نقل قول:
اگه تنها یک پسر پیش پدر مونده باشه و پدر بالای 60 سن داشته باشه و از کار افتاده باشه باید ثابت کنه که 2 تا از پسرهام زن و فرزند دارند و نمیتونند به من رسیدگی کنند . اونوقت شاید به برادر کوچکترتون کفالت بدن .
فقط مادر هستش که اگه شوهر نداشته باشه و پسرهاش ازدواج کرده باشن میتونه به پسر اخریش کفالت بگیره .
من خودم دارم از معافیت 4 برادری استفاده میکنم حدود 70درصد کارام شده( تو مرحله استعلام از وضعیت خدمت 3 برادرام )
مبارکه :11:نقل قول:
شیرینی یادت نره :31:
سلام دوستان
این درباره ی معافی با کفالت هست شاید به دردتون بخوره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]