اينم يه ارشيو ديگه از اهنگاي محسن چاووشي...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اينم يه ارشيو ديگه از اهنگاي محسن چاووشي...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ِيه خبر توپ...
"سنتوري" پروانه نمايش دريافت مي كند
تهران- خبرگزاري كار ايران
فيلم سينمايي "سنتوري" ساخته "داريوش مهرجويي" چند روز آينده پروانه نمايش خود را دريافت مي كند
به گزارش ايلنا، با روشن شدن تكليف اين فيلم ، پروانه نمايش آن توسط اداره نظارت و ارزشيابي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي صادر خواهد شد.
براساس اين گزارش ، به دليل اينكه "محسن چاووشي" ترانه هاي اين فيلم را خوانده، در حالي كه اين خواننده از سوي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مجوز دريافت نكرده است ، "سنتوري" هنوز موفق به دريافت پروانه نمايش نشده است.
اين فيلم پس از دريافت پروانه نمايش به سرعت اكران مي شود وبا توجه به استقبال بسيار زياد مردم و منتقدان پيش بيني مي شود كه اين فيلم از فروش بسيار خوبي برخوردارشود.
براساس نظرات منتقدان وكارشناسان سينما ، "سنتوري" ركورد "اخراجي ها" را خواهد شكست.
"سنتوري" كه هجدهمين فيلم "داريوش مهرجويي" است با بازي "بهرام رادان"، "گلشيفته فراهاني"، "مسعود رايگان"، "محمد سلوكي" و "نسرين مقانلو" مقابل دوربين رفته است.
سنتوري :نوبت ركورد شكني
مصطفي شايسته پخش كننده فيلم سنتوري از سال گذشته واززماني كه اين فيلم را هيچكس نديده بود وقتي فيلم را ديده بود به همه دوستان مطبوعاتي اش گفته بود كه سنتوري بهترين فيلم بعد از انقلاب مهرجويي است و به شدت نيز فروش مي كند.شايسته كه به خاطر پيش بيني معروفش در سال گذشته درباره تحت الشعاع قرار داده شدن جام جهاني توسط فيلم آتش بس مشهور است ،اين بارنيز با قاطعيت بسياري بر پرفروش بودن اين فيلم تاكيددارد.
اين روزها هر خبرنگاري از پخش كننده فيلم سراغ سنتوري را مي گيرد. شايسته در گفت وگو با خبرنگار ما مي گويد :سنتوري پس از گرفته شدن پروانه نمايش به سرعت اكران مي شود.اين روزها اخبار متعددي درباره مشكل سنتوري و صداي محسن چاووشي منتشر مي شود ولي يك فرد مطلع و مسئول دراين زمينه به خبر نگار ما مي گويد :مشكل نمايش اين فيلم به زودي حل مي شود.
او مي گويد :همانطور كه درزمان جشنواره علي رغم هياهو و جنجالهاي فراوان درباره توقيف فيلم سنتوري ،اين فيلم بالاخره درجشنواره بدون هيچ مشكلي نمايش داده شد،سنتوري نيز به زودي با كمترين مشكلي به اكران عمومي در مي آيد.چند هفته پيش اخبار ي منتشر شد كه محسن چاووشي به خاطر برخوردهايي كه بااو صورت گرفته قصددارد ايران را ترك كند ولي بعدها ديگر اخبار جديدتري دراين زمينه منتشر نشد.
سنتوري همه فاكتورهاي لازم براي پرفروش شدن وركورد شكني را دارد ،فيلم برگزيده تماشاگران در جشنواره فجر باآرايي بي نظير ،كارگرداني مطرح،بازيگران مشهور ،يك پخش كننده موفق كه فيلمهاي پرفروشي رااكران كرده و مهم تر از همه سلطان موسيقي ايران محسن چاووشي...
اين اخريه خودم اضافه كردم!!!
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مسعود جان....نقل قول:
آخه وقتی اون بنده خدا گفته شاعر های محسن.. خبر رو تایید کرده اند.. منم یقین پیدا کردم....
من هم بدجور منتظرم تا خبر گرفتن مجوز محسن مثل توپ صدا كنه...نقل قول:
اين هم دو تا مطلب جالب از مجله صبح زندگي-نيمه دوم ارديبهشت
چاووشي در كنار شادمهر عقيلي!!!
محسن چاووشي خواننده موسيقي مدتهاست بدون مجوز ترانه ميخواند.البته او اين روزها بسيار ناراحت و دلگير است نه براي اينكه اجازه فعاليت موسيقي به او نميدهند.كه اين مسئله تقريبا براي او عادي شده بلكه قرار است صدايش از روي فيلم سنتوري مهرجويي حذف كنند و بهرام رادان با صداي خودش اواز بخواند تا اين فيلم هم مجوز اكران بگيرد به همين دليل شايعه شده چاووشي شايد براي ادامه فعاليت هنري ايران را ترك كند و به ان سوي ابها برود.بنابراين اگر ديديد يا شنيديد چاووشي در كنار شادمهر عقيلي مشغول به فعاليت شد خيلي تعجب نكنيد...
تو يه صفحه ديگه از اين محله هم عكس بچگي هاي محسن گذاشتن گفتن حدس بزنين اين عكس مربوط به چه كسي هست!!!
در ضمن من 7-8 بار كه اين مجله رو گرفتم تا حالا نشده تو يه شمارش اسم محسن نبره و اگر يادتون باشه پارسال هم يه مصاحبه جالب با محسن كرده بودن...
اولا عذر خواهی میکنم به خاطر اینکه دو سه روز نبودم
دوما تشکر ازهمه دوستان به خاطر مطالب عالی
سوما خداییش یه شاخه نیلوفر اول خرداد میاد یا نه؟
هیچی معلوم نیست عزیز
بعيد ميدونم اول خرداد بياد...
الان داشتم فيلم كافه ستاره رو ميديدم...
فيلم كه اصلا نفهميدم چي بود...نفهميدم داستانش چي بود...هر صحنه دوبار تكرار ميشد..يكي سه بار...6 دقيقه فقط خواب بود...خلاصه اشغالترين فيلمي كه تا حالا ديده بودم...
در حين ديدن فيلم هر چي از دهنم اومد به اين وزارت ارشادي ها گفتم...
عوضي ها نميدونم اين فيلم كافه ستاره هاي دبي بود يا ايران...هر اهنگ از خواننده هاي لس انجلسي بگي توش بود...معين ،قميشي و اهنگ تركي ،خارجي...همه اهنگ ها هم كامل و به طور تابلويي شنيده ميشد...اين رويا تيموريان كه اتفاقا تو سنتوري هم هست قشنگ داره شبكه هاي ماهواره اي رو عوض ميكنه بلند ميشه با اهنگ ميرقصه...يا مثلا به يكي ميگه ماهوارشون بياد درست كنه...
اخه به اين يارو وزير مرتيكه ارشاد چي ميشه گفت...اخه وزير ... اينا هيچ مشكلي ندارن...
صداي محسن چاووشي فقط تو اين دنيا مشكل داره.....