نظرتون در مورد پی1 چیه ؟
Printable View
نظرتون در مورد پی1 چیه ؟
دوست عزیز باز هم درسته حرف شما ولی اینجا که من دیدم گوشی هایی که Firmware جدید دارن تو ایران موقع خرید حسابی قاطی اند.منم گوشی O2 رو دارم Updatesh کردم مشکلی نداشت و خوب هم Update شد منم مقایسه کردم پرسو جو کردم از GSMarena تا symbionuiq3 ایمیل زدم جوابایی که گرفتم اینها بود.Opinion های GMSarena رو می خونی؟می بینی همه همین مشکلاتیو می گن که ما با همون P990 های قاچاقی یا چه می دونم تقلبی مواجه می شیم؟LCD از کار می افته Update نمی شه یا اگر هم می شه قاطی می کنه. از این حرفا.بهتر نیست از این افراد اطلاعات کسب کنیم؟هی چشامونو ببندیم چون ما اینو می دونیم حتما همینه.من از وقتی مشکل دوستمو دیدم هی به دنبالشم تا به راهه حلی پیدا شه خدایی نکرده کسه دیگی مثل Mahyar جان یا Diego که میخوان گوشی بگیرن با این مشکلها مواجه نشن.شما هم تو کار Business گوشی هستی و علمتم بالا است منم یاد گرفتم حداکثر سعیمو بکنم تو کشور ما همونطور که می دونی وقتی O2 میاد عادیش هم میاد تقلبیش میاد چینیش میاد منم برای همین این مثال هارا برات زدم چون تفاوت هایی که می گن من دیدم اما شما همش به دانسته های قبلیت اکتفا میکنی برا ی همین O2 هم میگی احتمالش بیشتره که چنج باشه اما من دیدم داشتم حسابی تست کردم مقایسه کردم Update کردم چند تا گوشیو رو تا تجربیاتم را در اختیار بقیه گذاشته باشم تا راهنما باشه نه تحمیل عقیده.موفق باشی.نقل قول:
سلام.لطف کنین کمکم کنین .
یک مشکل خیلی بزرگ پیدا کردم. من نرم افزار crystal arabic رو نصب کردم اما تاریخ گوشی رو یادم رفت عوض کنم. گوشی error داد گفت نرم ا فزار مهلتش تموم شده . من هم نرم افزار رو uninstall کردم بعد نوشت
please restar phone من هم ری استارت کردم . اما از اون به بعد موقعی که روشن می کنم تا نصف load میکنه بعد از دوباره ری استارت می کنه و همینجری هی تکرار میشه . چیکار باید بکنم .
در ضمن گوشی هم اصلا به کامپیوتر وصل نمیشه
درباره ی اصل بودنش دیگهنقل قول:
اگه گوشیت به طور کامل Start Up نمی شه Update بکنی درست می شه برای Update برو به صفحه 4 همین تاپیک.نقل قول:
دمت گرم دوست عزیز خیلی آقایینقل قول:
قربانت Mahyar جان خودت سروری.ببین از این تاپیک و تاپیک چرا P990 این قدر ارزون شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه جمع بندی کن از مسائلی که هممون مطرح کردیم و گوشیتو بخر.ببخش اینقدر معطلت کردیم.:10: :11:نقل قول:
ببین من الان با dialup کانکت شدم . همین الان هم دارم update service رو دانلود میکنم .میخوام بدونم بانقل قول:
دیال آپ هم میشه update کرد یا نه. اگه میشه چقدر طول میکشه ؟
خواهشنقل قول:
فکر کنم اگه یکم دیگه صبر کنم بهتر باشه تا ببینیم آخرش چی میشه :10:
اوو خیلیییییییییییی طول می کشه!!!من ا ADSL 256 Update کردم.البته خطا قاطی بود و بیشتر از یه ساعت و ربع طول کشید.نه دوست عزیز به ریسکش نمی ارزه.یه جا برو فردا بده برات update کنن با به جا برو که ADSL داشته باشه.نقل قول: