نه لازم نیستنقل قول:
Printable View
نه لازم نیستنقل قول:
سلام نه نیازی به خاموش و روشن کردن مودم نیست شما حتی اگه 24 ساعته هم مودم رو روشن بزاری خودش اتومات راس ساعت 2 شب تا 7 صبح همه چیز رایگان هستنقل قول:
البته من از 4 تا شرکت سرویس داشتم شاتل آسیاتک مبین نت و پارس آنلاین همه همین جوری هستن نیازی به خاموش و روشن کردن مودم نیست
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما کدوم شهر هستی؟ تهران یا کرج؟ راستی این اینترنت رو مستقیم از خود پارسآنلاین گرفتی یا از نمایندگی فروش؟
تا جایی که من میدونم شهراد حداقل از 3 سال پیش تا الآن بیشتر با آسیاتک همکاری داره تو تهران.
بنده مشهد هستم بیش از 2 سال دارم از نمایندگی گرفتم فقط عصر ها به این سرور وصل میشه برای خودم تعجب داره !نقل قول:
به نظرم این مصداق تخلف تو فروش و مغایرت مشخصات سرویس ارائه شده با سرویس فروخته شده است. حتماً یه شکایت جدی با مدارک تو سامانه 195.ir ثبت کن. چون اصلاً حق چنین کاری رو ندارن.نقل قول:
پارس آنلاین دزدم شد!
دیشب من دانلود داشتم جالبه مودم رو روشن خاموش میکنم هم گزارش مصرف تو ساعتهای رایگان نمیاد ولی نزدیک به 1000 مگ برای وبگردی دیروزم حساب کرده که پارس انلاین هم زنگ زدم گردن نمیگیره!:thumbsdow
سلام
من با توجه به نظرات دوستان و بحث قیمت، تصمیم گرفتم سرویس 256 کیلو بایت ماهی 10 گیگ پارس آنلاین را بگیرم. نسبت به قیمتش می ارزه. من اصلاً اینترنت شبانه واسم مهم نیست و می خوام که در طول روز سرعتش خوب باشه. طبق گفته خود پارس آنلاین همه را روی 9 مگ می بنده. البته با پشتیبانیی شرکت که تماس گرفتم گفت 100% اینجوری نیست. اگه پهنای باند کم بیاد اونوقت سرعت شمارا کم می کنن و ....
مرکز مخابرات من لطیفی (سمت شیان) هستش. دوستان کسی هست که از همین مرکز پارس آنلاین داشته باشه؟
در عمل چقدر پیش میاد که سرعت دانلود از 100 کیلوبایت در ثانیه کمتر بشه؟ (منظورم توی دانلودهای روزانه هست نه شبانه)
ممنون
:n04::n04::n04: خدا کنه فتوشاپ باشه وگرنه من افسردگی می گیرم!!!!نقل قول:
جریان این INFORMATION TECHNOLOGY چیه؟