چه عجب آب از دستشون چکید؟؟:31:
دوستی که میگه برای اکو هم 2 گیگ اضافه شده راسته؟ به من ندادند!:5:
فک کنم اینجا هم حق منو خوردند .......:46:
Printable View
چه عجب آب از دستشون چکید؟؟:31:
دوستی که میگه برای اکو هم 2 گیگ اضافه شده راسته؟ به من ندادند!:5:
فک کنم اینجا هم حق منو خوردند .......:46:
نقل قول:
سلام
فکر کنم 25 ام به بعد بدن . اگر ندادن زنگ بزن فروش :5:
به من هم 2 گیگ اضافه کرد که از 26 ام قابل استفاده هست!!!نقل قول:
فقط به دوستانی که تازه مشترک شاتل شدن یک نکته رو یادآوری کنم !
به هیچ وجه ظاهر فریبنده شاتل رو نبینید که بهتون گیگ رایگان میده و ... ، اینا نهایتا در سال 5 گیگ به شما ترافیک رایگان بدن ، اصلا 10 گیگ ولی در هر دوره که شما میتونید ده ها گیگ دانلود کنید در شب بهتون اجازه اش رو نمیدن .
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
فعلا پارس آنلاین از ساعت 1 تا 6 صبح رایگان هست و شرکت دیگه ای نمیشناسم (شاتل که جزء رایگانها نیست:31:)
سلام
از تو کنترل پنل شاتل راهی وجود داره که بشه بفهمیم از اول که مشترک شاتل شدیم تا حالا چقدر دانلود کردیم ؟
از همون قسمت گزارش مصرف گزارش مصرف ماهانه رو انتخاب کن و ماه به ماه برو جلو و میزان دانلودت رو یه جا یادداشت کن بعد در نهایت همه اینارو باهم جمع کننقل قول:
ديشب بعد از ساعت 3 از هر سايت تست سرعت كه تست ميگرفتم سرعت روي 2 مگ بود ولي براي اولين بار از هيچ سروري نميشد دانلود كرد! يعني همون روي 3 تا 6 بود! خيلي عجيب بود.
بله داداش برای من هم همینطور بودنقل قول:
البته خواستم امشب هم تست کنم ببینم جریان چیه که شما هم همین رو گفتی
پس وای به حال شاتل که دوباره یه بامبول جدید رو روکرد.البته پشتیبانیش ساعت 4 صبح بهم گفت که به جای 8 نفر الان با 10 نفر شیر شدی یه هفته مدیریت کن و...............:18:
دیشب اسپید تست سرعت روی 2 مگ بود ولی از هیچ سایتی نمیشد بالاتر از 5-6 کیلو دانلود کرد
در ضمن از مدیافایر باسرعت 50 دانلود میکردم که سریع فهمیدند و بعد از شاید 10 دقیقه سرعت لینک مدیافایر هم فیلتر شد:2:
واقعل ميبيني چه سياست ها آشغال تابلوي دارننقل قول:
حالا ببينيم امشب چي ميشه