همین الان چک کردم سرجاشهنقل قول:
Printable View
همین الان چک کردم سرجاشهنقل قول:
نیست! کجا همچین چیزی شما میبینی تو سایت اسیا تک؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشون منم بده ممنون.
هستش, امروز به احتیاط برای ماه بعد رزرو کردمنقل قول:
8مگ 400گیگ 1 ماهه 50 تومان
آسیاتک بدون اطلاع قبلی و خودسرانه برداشته امتیازات باشگاه رو تقسیم بر 100 کرده
چند روزی آسیتک تک کنکشن داغون کرده, streaming از شبکه های ورزشی خارج و غیره خراب شده
تا چند روز پیش با 800kbs عالی fullhd
الان حدوده 150 اصلا sd نمیشه تماشا کرد
این 8mb آسیاتک فقط بدرد دانلود چند کنکشن میخوره, دیگه هیچ
اینطور بمونه پس میرم دیدبان فقط دانلود میکنم حجم بیشتر طرح ارزونتر
با عرض سلام خدمت دوستان
با اینکه از کل سرویس دهنده ها خودم به شخصه تخلیه کردم و از نت ایرانسل دارم استفاده میکنم یکی از دوستان سوالی مطرح کردن که از خدمت دوستات بپرسم
الان گاه و بیگاه اپ لینک های نت این دوستمون رو بالا پایین میکنن علی رغم اینکه هیچ مشکل نویز و .... ندارن دان استریمشون تا ۲۴ مگ کشش داره اپشون هم تا ۲.۵ مگ.
طبق صحبت هایی که این دوستمون با سرپرست پشتیبانی داشتن موافقت کردن تا دان رو ۲۰ مگ و اپ روی ۲ مگ بسته بشه ولی باز بعضا میارن رو ۱۰ ۱۲ ۱۶ مگ
میشه تو تنظیمات مودمشون المنتی رو مبنی بر عدم اینجور تغییرات اعمال کرد؟!
مودمشون dlink 2750u
پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم
چشم نزنم یه چند روزیه به نسبت قبل بهتر شده!!!
قبلا پاریس زیر 150 و امریکا زیر 200 نمی اومد
سرویس 8 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سرویس آسیا تک دارم 4 گیگ فکر کنم 3 ماهه 90 تومن!
1 ماهه این شده وضعیتم:
پینگ 84
دانلود 0.34
آپلود 0.27
الان من با این سرعت چیکار کنم؟
میگن کارشنس میفرستیم کارشناسشون میخواد بیاد مودمو ببره دم در چک کنه. اینو خودم چک کردم بازم سرعت داغونه..
بعد بهش میگم میگه دیگه نمیشه کاری کرد..
پورت تو مخابراتو میگم چک کن.. میگه اگه مشکلی بود همون اول بود الان یکدفعه مشکل دار نمیشه!
یعنی من یچکار کنم از دست اینا؟
سرعتم با IDM در حد حداکثر 40 هست که اینم هی بالا پایین میره!
آسیاتک عمدا با نرمافزار سرعتو پایین و نویز بالا میکنهنقل قول:
فاصله تا مخابرات حدود 4کیلومتر ولی معمولا خطم 8مگ با snr7 بدونه قطعی, بعضی وقتها میندازن رو 4مگ با snr7
باید هر دفعه زنگ بزنم حسابی بحث کنم دوباره میزارن 8مگ
آخه بدبختی من اینه که اونها مخابراتو مقصر میدونن بدون اینکه خودشون یک قدم برای چک کردن کار خودشون بردارن..
شکایت نوشتم براشون گفتن میخوان کارشناس بفرستن.. گفتم بفرستین که بعدا بتونم بگم کارشناستون هم اومد کاری پیش نبرد!