نقل قول:
سلام دوست من ، درسته سرعت خیلی خوبه . برای من که این مورد فرقی نداره من میدوم حجمم چقدره و با Du Meter اون رو کنترل می کنم . مهم اینه که وقتی یک صفحه رو میزنم مثل فرفره برام باز میشه ...
Printable View
نقل قول:
سلام دوست من ، درسته سرعت خیلی خوبه . برای من که این مورد فرقی نداره من میدوم حجمم چقدره و با Du Meter اون رو کنترل می کنم . مهم اینه که وقتی یک صفحه رو میزنم مثل فرفره برام باز میشه ...
شبا رو هم فرفره کنین ما دیگه چیزی نمیگیم :دی
بالا بودن سرعت باعث میشه صفحات به طور کامل لود بشه و خیلی اوقات که نیازی به لود کامل صفحه نیست باز هم حجم اضافی دانلود بشه
مثلا می خواید ایمیل یاهو رو چک کنید وقتی اشتراک 3 مگ دارید بلافاصله کل سایت لود میشه در حالی که من قبلا با اشتراک 256 قبل از لود کامل صفحه وارد قسمت ایمیل سایت میشدم و مابقی صفحه دیگه لود نمیشد
نقل قول:
سلام
این که نخواهیم کل صفحه لود شود خیلی جالبه ، فکر کنم راه داشته باشه مثلا اینکه Extension ای روی Browser مان نصب کنیم که همه عکس ها رو لود نکنه و فقط اونایی که بخوایم رو لود کنه :27:
سرویسم از پارس انلاین دیروز وصل شد این تست شب است چون نتونستم بزار الان میزارم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی شاتل توی شب همچین سرعتی میداد
زنگ زدم مخابرات گفتم چرا هنوز پیگیری نکردین؟ گفت 16 آذر انجام شده:27:
آزاد شدیم:31:
به امید آزادی شما :8:
این سرویس نامحدود چه جوریه؟
مثلا من میتونم روزی یک گیگ دانلود کنم؟
سرعتم نصف نمیشه؟
بچه ها بیاید با موافق ها کاری نداشته باشیم ، و کار خودمون را انجا بدهیم تا کاری از پیش بره بحث با اینا بیهوده است:41:
بریم سراغ شکایت و تبلیغات ضد شاتل تا بتونیم از سرویس مون استفاده کنیم من بدبخت تازه اول راهم .........:41:
خبر جدید از شکایتنامه:
1. سازمان تنظیم هنوز در حال پیگیری پرونده است
2.سازمان تنظیم به شاتل گفته که یا ساعات رایگان رو کامل بردار یا افت بیش از حد سرعت رو کنترل کن (یه چیزی تو همین مایه ها) البته منظورشون شاید این باشه که مثلا سرویس 512 شب نباید کمتر از 6 یا 7 کیلو بایت باشه!
3.چون شاتل حدودا دارای بیشترین مشترکین هست کمتر باهاش برخورد میشه(مماشات بیشتری با شاتل میکنند)
اگر خبر جدیدی بهم برسه اطلاع میدم
توجه: چون از طریق واسطه با خبر میشم نمیتونم 100٪ این مطالب رو تایید کنم ولی صحتشون چیزی حدود 90٪ درسته
دوستان سرعت اینترنت شاتل دوباره به وضع سابقش برگشته؟ من اکو 128 دارم الان که داشتم دانلود می کردم ( از سایت تبیان ) سرعت رو 15 -16 بود.