برو کارتون بامزی رو دانلود کن :))))))))))
Printable View
برو کارتون بامزی رو دانلود کن :))))))))))
پر توقع و الکی و ناراضی و ... خودتینقل قول:
خالی بند این همه آدم اینجا یک نفر نگفته سرعتش از 5 سال پیش تا حالا بیشتر از سرویسش بوده ( الان تازه یک ماهه شاتل این کار رو یاد گرفته )
به جای این کارا برید شرکتتون رو درست کنین و اینترنت درست بدین به مردم
مجبوری حرف بزنی ؟ چیزی نگو سنگینتری
دوست گرامی شما خودت هم باشی و 15 روز فقط سرعتت درحد دیال آپ و پایین تر باشه باز هم میایی اینجا وداد سخن سر بدهی که اینهایی که انتقاد از شاتل می کنند الکی ناراضی هستند؟!در مورد آن پروموشن ها هم که خیلی شما ذوقش را کردی اگه در این یک سال اخیر دقت کرده باشی می بینی که شاتل میگه مثلاً 3 گیگابایت ترافیک بخر و 3 گیگا بایت هم بهت جایزه میده که این در قبال کم فروشی هایی که در ساعات رایگان نسبت به مشترکینش روا میداره همچنین هنری نمیکنه این پروموشن را میده،البته شاید شما در ساعات رایگان فقط وب گردی میکنی یا هم شاتل خیلی شما را دوست داره وشما هم دوستش دارین و محدود نشدین،به هر حال انگار تعداد عاشقان شاتل دراین تاپیک فعلاً 3 یا 4 نفر شده اند که فکر کنم هنوز هم در مقایسه با ناراضیان از این شرکت اینها عددی نیستند!:46:نقل قول:
پس وضع شما هنوز خوبه
منکه اینجا خطم رو روی بیشتر از دو مگ بستن فقط کافیه توی روز خدایی نکرده چیزی رو اشتباهی بزنی رو دانلود در عرض چند ثانیه ترافیکت دود میشه! من با شاتل هیچ وقت سرعت بیشتر از 250 رو ندیده بودم اما الان کمتر از 300-400 نمیبینم با تموم شدن ترافیک مشترک هم مجبوره ترافیک بخره
من که رفتم شاتل رو فسخ قرارداد کردم و خیال خودمو راحت کردم و از جای دیگه ADSL گرفتم
فکر می کنم 8190 کیلوبیت یا همون حدود 1 مگابایت باشه !نقل قول:
ترکونده ISP شما.
برو حالش رو ببر
سلامنقل قول:
دان استریم شما 8190 و اپ استریم هم1021 و اون بالایی هم مقداری هست که میتونه ساپورت کنه
SNR هم میزان سیگنال به نویزه که هر چی بیشتر باشه بهتره معمولا بالای 30 هست
Attenuation هم میزان میرایی هست که هرچی کمتر باشه بهتره
تست سرعت متما ( مدیریت توسعه ملی اینترنت !) :
ساعت 2 شب سرویس 512 اکو شاتل (قابل توجه اون دوستمون که میگفت شما پر توقع هستین !! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتشون را 8 مگ بستننقل قول:
اسم ای اس پی تون چیه؟:31: قبلا گفتید ولی یادم نمیاد
جدی جدی لینک درس درمون بدید دان کنم ترافیکمو میخوام فسخ کنم خب
میگم،به هیچ عنوان پول رو پس نمیدن؟3 روز گذشته از شروع دوره ام فقط