عرض كردم كه اگر شرايط امسال باشهنقل قول:
ممكنه سال ديگه معافيت بعد از دوران تحصيلي رو از يك سال كاهش بدن و هزارتا تاغيير ديگه
در ضمن برادرت بايد وارد ١٩ سالگي بشه كه مشمول باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
عرض كردم كه اگر شرايط امسال باشهنقل قول:
ممكنه سال ديگه معافيت بعد از دوران تحصيلي رو از يك سال كاهش بدن و هزارتا تاغيير ديگه
در ضمن برادرت بايد وارد ١٩ سالگي بشه كه مشمول باشه
نه مشکلی واسه کنکور سال دیگه نداره. یک سال پشت کنکور موندن که عادیه و همه میمونن دیگه! این هم از سایت نظام وظیفه:نقل قول:
نقل قول:
3- حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه پس از سن مشموليت ، فارغ التحصيل، انصراف، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟
جواب : از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 كه در تيرماه 1391 فارغ التحصيل، انصراف ، ترك تحصيل ويااخراجي محسوب شوند تاپايان تير ماه 92 مهلت معرفي خواهد داشت.
از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
(جهت ایجاد تسهیلات برای این قبیل مشمولان ، برای شرکت در آزمون دانشگاهها ،تا 31/6/سال بعد از فراغت از تحصیل مهلت معرفی دارند.)
1 تیر اعزام هی روزگار :n29::n29:
من 1 تیر اعزام هستم به پادگان 01
به نظرتون چطور پادگانی هست؟
و نگرانی دیگه این هستش که با ماه مبارک رمضان همزمان شده است
خدا خودش مگه کمک کنه
01 که بهترین پادگانه ایرانه. شما چهجوری فهمیدی افتادی اونجا؟ مگه کدهای تیر مشخص شده؟نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان من شنیدم یه اخباری مبنی بر کم شدن 30 ماه حضور پدر در منطقه جنگی به 12 ماه
1.آیا این صحت داره؟
2. این قانون اگه صحت داره کی اجرا میشه ؟چون پدر من 24 ماه داره و من 1 آبان تاریخ اعزام هست
آیا تا 1 آبان قانون اجرا میشه من استفاده کنم معاف شم
3.آیا حضور پدرم در یکی از ارگانهای دولتی در منطقه جنگی جزو این قانون میشه؟! چون ما حکمه پدرم رو از محل کارش در آبادان گرفتیم 24 ماه حضور در منطقه جنگی براش محسوب کردن
با تشکر
١.صحت داره ولي بايدتوسط شوراي نگهبان تاييد بشهنقل قول:
٢.احتمالا تا اهر خرداد همه چي مشخص بشه
٣.كارت ايثار پدر شما بايد مدت خضور در جبهه رو ١٢ماه يا بيشتر زده باشه
دوست گرامی اون ارگانی که در زمان جنگ پدرم در آبادان کار میگرد یک گواهی و یک الحاقیه هستش که درش درج شده 24 ماه حضور در منطقه جنگی. کارت نیستنقل قول:
آیا این مورد قبول هست؟!
آیا اگه معاف بشم آموزشی رو باید برم یا نه؟!
شما بايد براي اين مورد بري بنياد ايثارگري يا نظام وظيفه بگي با اين مدارك كسري بهم ميدين يا نه؟! اگر بگن اره بعد ازتاييد اين موضوع معاف ميشينقل قول:
در مورد سوال اموزشي توي سايت نظام وظيفه ي جا نوشته اموزشي بايد بري ي جا نوشته نبايد بري !!!
يجا توي سايت خوندم كه ريس نظام وظيفه سال ٩١ گفته بود كه معافيت كفالت و ايثارگري بايد برن اموزشي ولي الان دوستم كفالت گرفت نرفت و فقط تهعد گرفتن كه اگر جنگ بشه بايد برن جنگ
حالا اگر ساير دوستان اين معافيت رو جديدا گرفتن خيلي خوبه بيان نظر بدن
با تشکر پس برای معافیت باید حتما کارت ایثارگری داشته بااشم؟نقل قول:
پس این برگه که از طرف ارگان دولتی اعلام میکنه مدت حضور در منطقه جنگی چیه؟!