اینم بدون شرح من !! اکو 512 ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم بدون شرح من !! اکو 512 ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سرعت 128 در روز مانند سرعت 2 مگ هست و حدود 250 به بالا و میتونید در عرض یک روز همه رو استفاده کنید .
سلام
دوستان عزیز و شاکیان محترم
ظاهرا به قول دوستان: عکس به عنوان سند برای سازمان ملاک نیست که مثلا بگید چند روز محدود شدم این هم پنل کاربریم
دوستانی که تک نفری شکایت کرده بودند به اونها گفته شده بود که فیلم بگیرید که قابل استناد باشه عکس قبول نیست
یه چیزهایی هم باید توش مشخص باشه مثل ساعت و تاریخ و پنل کاربری و......
(این هم خودم اضافش کنم که اگر چند روز محدود هستید در ساعتهای مختلف و طی چندشب فیلم تهیه کنید.)
این هم یه برنامه برای فیلم گرفتن از دسکتاپ
پسورد :کد:http://share724.com/Download/Multimedia/Jam.Power.Screen.Capture.v7.1.0.243.zip
ادرس سایت تنظیم مقررات برای شکایت cra.irکد:www.p30world.com
صحبت شما در دفاع از این دزدی آشکار شرکت شاتل خیلی جالبه ، جهت اطلاع از زمان تماس شاتل سرعت من از 20 کیلو بایت بالاتر نرفته است.نقل قول:
جواب ایمیلی که خواستم به دست مدیر شرکت برسه اما پشتیبانی جواب داده !! اما sample اون ها عوض شده یکم فقط شیر بودن رو نمیگن اصلاح الگوی دانلود جدیدا توسطشون زیاد کپی پیست میشه !!
مشترک گرامی جناب آقای ------------------
با سلام
در خصوص سرویس شما لازم به ذکر است که همانگونه که در قرارداد ارایه سرویس خدمات اینترنت پرسرعت شما منعکس شده است، این شرکت متعهد است طبق شرایط سرویسهای اشتراکی به شما سرویس ارایه دهد. طبق آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (مصوبه جلسه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، ضریب اشتراک برای سرویسهای ADSL ضریب 1 به 10 تعیین شده است. بر این اساس، این شرکت نیز سرویسهای اینترنت پرسرعت اشتراکی خود را بر اساس همین قوانین به مشتریان ارایه میدهد. هر چند، سرویس ارایه شده از سوی شاتل به مراتب بهتر از شرایط اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات است.
بر این اساس، چنانچه قوانین حاکم بر سرویس های اشتراکی، با نیاز شما همخوانی ندارد یا تمایل دارید در تمام ساعات شبانه روز اعم از رایگان و غیررایگان سرعتی تضمین شده معادل سرعت اسمی سرویس خویش داشته باشید، میتوانید از سرویسهای اختصاصی این شرکت بهره گیرید.
در ساعات ترافیک رایگان که متعلق به تمامی کاربران می باشد انجام دانلود های پرحجم و پیوسته ترافیک شبکه را بالا برده و باعث ایجاد مشکل در کارکرد صحیح سرویس باقی مشترکین خواهد شد لذا مشتریکینی که این الگوی مصرف را دارند با یکدیگر به اشتراک گذاشته می شوند و این مورد باعث می شود که سرعت بین این مشترکین تقسیم شود و با همین سرعت دانلود و صفحه باز نمایید و باقی مشترکین باهم در خصوص این سوال که مقدار دانلود چقدر باشد این مقدار مشخص نیست ولی الگوی مصرفی شما در حال حاضر این گونه ارزیابی شده است و برای رفع آن با تغییر الگوی مصرف مشکل برطرف خواهد شد و سرویس شما با کاربران عادی به اشتراک گذاشته می شود.لازم به ذکر است که این مورد توسط نرم افزار هوشمند کنترل می گردد و ممکن است به مدت 7 تا 25 روز نیز طول بکشد.
دوست عزیز من هیچ دفاعی نکردم فقط تجربه شخصی خودم رابیان کردم.چنانچه پستهای قبلی را مطالعه می کردید متوجه می شدید که من از جمله کسانی هستم که اولا به مدت زیاد محدود شدم و بعد هم سرویس اکو 2 مگ را بدون درخواست و رضایت خودم به بهانه واهی به 128 تغییر دادند ولی با این تغییر تفاوتی آنچنانی با سرویس قبلی نکرد چون شب اول که دانلود کردم محدود شدم ولی سرعت روزانه من همان است که گفتم و سرعت من در کنترل پنل بر روی 2271 بسته شده خلاصه پول کمتری میدم و لی قصد دارم در اولین فرصت از شاتل جدا شوم.نقل قول:
بریم از جیب خودمون یه اشتراک واسه این عزیزان بگیریم بگیم فقط دو شب بشینه دانلود کنه خودش شب سوم میفهمه چه خبره :27:نقل قول:
عکس به عنوان سند برای سازمان ملاک نیست که مثلا بگید چند روز محدود شدم این هم پنل کاربریم
خودشون همه چیز رو میدونند و مثل خیلی چیزهای دیگه خیلی براشون مهم نیست که پیگیری کنندنقل قول:
ولی وقتی مدرک محکمه پسند بندی حداقل یه تکونی به خودشون میدند و شاید فرجی هم شد.ولی بی مدرک محکم پیداست که آبی از این سازمان گرم نمیشه:2:
خیلی زحمت کشیدی.نقل قول:
امیدوارم بی خودی تغییرش ندن.
این همه شاکی اون! اون دوستمون که راضی بود و طرفدار کجاست بیاد جواب ما ها را بده دیگه :31:
بچه ها من هم از راه cra.ir شکایت کردم و جواب هم همان قانون شیر بود حالا اگر راه دیگری برای شکایت هست بگید منم پایه ام بابا سرویس یک ساله گرفتم و الان تازه3 ماه گذشته! تورو خدا 9ماه دیگه اگر وضعیت این باشه من پیر میشم ها:41: