پینگ من حالت عادی روی 90 هست سرور اروپانقل قول:
سرعت دانلود و اپلود میاد پایین؟
Printable View
پینگ من حالت عادی روی 90 هست سرور اروپانقل قول:
سرعت دانلود و اپلود میاد پایین؟
نقل قول:
شما احتمالا سرویس گیم رو خطت فعال هست، یه شات از وضعیت خط قرار بدید اینجا.
ن حالت گیم فقط پینگو میاره پایین ربطی ب دانلود آپلود نداره اگ کیفیت خطت خوب باشه خیلی خوبه حالت گیمنقل قول:
شیرازیا!
کسی این جا از شاتل تو شیراز سرویس داره کیفیتش (قطع و وصلی، پکت لاس، پینگ به اروپا) بهم بگه؟
ببینم بگیرم شاتل یا نه؟
نقل قول:
با بخش فروش تماس گرفتم میگن که میبندن مشکلی نیست به شرط خرید سرویس حجم بالا
از شاتل نخر همش پکت لاست داره تو گیم هم که دیگه نگم
نقل قول:
یا اشتباه گفتن یا دروغ!
حجم بالا چیه دیگه! کلا دو تا سرویس حجم بالا هست 8 مگ و 16 مگ نقره ای!
8 مگ رو بالاتر 9 مگ نمیبندن و دروغ گفتن به شما، 16 مگ هم که دیگه آخرشه! مشخصه هر سرعتی بخوای میبندن، اون موقع بستن رو هر سرعتی معنا میده که 8 مگ بگیری و 16 ببندن، نه اینکه 16 بخری و هر سرعت پایین تری خواستی ببندن
شما خودت رو بکشی که سرویس 8 مگ بالای 9 نمیبندن. الکی خودتو درگیر دروغ ها نکن
16 مگ هم معلومه که هر سرعتی بخوای میبندن، چون سرعت آخره سرویس هاشون هست، پایین تر میبندن ولی بالاتر نه. 700 گیگ اگه میتونی مصرف کنی 16 مگ بگیر
فقط با سرویس 16 مگ میتونی همه سرعت هارو داشته باشی
با سرویس 8 هم تا 9 مگ
مکس سرعت که واسه 8 گیم میبندن 9311 هست و مکس گیم واسه 16 میبندن 17404 هست، خط هم نکشه میاد سرعت پایین تر آپ میشه.
خب الان افراد زیادی اینجا هستن که میگن خوبه امار وزارت خونه هم میگه بهترینهنقل قول:
من که کلا کلافه شدم
شاتل مثلا هفته ای 5-6 ساعت قطع میشه و پکت لاسش شبا 65 هست؟
یا پینگش میشه هزار؟
وضعیت من تی پارس اینه اما رفقای من تو مخابرات و هر شرکت دیگه این وضع رو ندارن
نقل قول:
چرا عذاب میدی خودتو، شاتل بخر و خلاص کن خودتو.
تا هشتم اذر که بستم تموم میشه صبر میکنم بعدشنقل قول:
البته هنوز نفهمیدم چه شرکتی برم
کسی هم دور و برم تو شیراز شاتل نداره
شاتل برا گیم تو ایران از بهترین هاست. اگر واقعا اهل گیم زدن انلاین هستید برید شاتل. پارس انلاین هم شنیدم میگن خوبه برا گیم. ولی خب همش بر میگرده به منطقه مخابراتی و کیفیت خط و اینا. اونا اوکی باشه شاتل خوبه برا انلاین
دوستان نظرتون در مورد گرون تر شدن سرویس ها چیه؟
من پارس آنلاین آسیاتک و های وب چک کردم هیچ کجا گرون نشده فقط شاتل گرون کرده
من هر ماه سرویس 4 مگ 80 گیگ ماهی 50 میگرفتم حتی الان نگا میکنم میبینم بقیه جا ها نسبت به شاتل 10 گیگ بیشتر حجم میدن با همون قیمت ولی الان شاتل هم گرون تر شده هم حجمش همون طور مونده شده 60 هزار
نقل قول:
آسیاتک هم گرون کرده، منتهی خیلی قبل تر از شاتل... اول 50 بود، شد 63 الان هم 75. شاتل منتهی دیرتر گرون کرده.
یعنی از اینم گرون تر قراره بشه؟ :دی تا چقدر میتونن گرون کنن؟نقل قول:
نقل قول:
نه فعلا همشون این قیمت میمونن به نظرم
سلام دوستان. ی گروه تو تل بود واسه اشتراک فایل های دانلود شاتل لند، گروه واسه صادق بود و جواد و بهنام و امین و خیلیای دیگه ادمین بودن:biggrin: متاسفانه من گروه از تلگرامم پاک شده و شدیدا دنبال لینکش هستم، اگه داریدش یسزحمت واسه من پخ کنید.
درودنقل قول:
متاسفانه شاتلند به طور کامل جمع شده! دیگه گروهشم فایده ای نداره! :worried:
امروز ف.لتر شدید اعمال شده. توئیچ تقریباً غیرفعال است و فقط نوشته ها در اون نمایش داده می شود. باز این خوک ها دست به کار شده اند.
پینگ بالا سرعتا نصف باز چخبر شده
پینگ بالا سرعتا نصف باز چخبر شده
سلام دوستان بنظرم چند روزه شاتل پهنای باند سرعت آپلود خودشو از 2مگ آورده روی 1مگ درسته حدثم ؟برای همه همینطوری شده؟ یا فقط برای منه؟
جسارتا "حدس" درسته. نه من رو 2 مگه آپلودم و کشش نیومده پایین. مشکل از مرکز شماست، یا هم اینکه شاتل بدون اطلاع شما، آپلود تون رو آورده پایین، Annex A شده الان؟نقل قول:
درست حدث زدیدنقل قول:
شاتل کلا تو این ماه گند زده همهجوره
سلام شاتلی ها. من هم شاتلی شدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خطش نسبت به بقیه بهتره اما..
چرا اینها اینطورین؟ بین 8 و 16 هیچ سرعتی ست نمیکنن! مگه میشه؟
باید زنگ بزنی با التماس بگی سرویس من رو بزارید روی فلان سرعت با سرویس گیم. میگن نمیشه و نمیکنیم و باید از داخل سایت سرویس گیم بزارید و پشتیبانی قراره دیگه سرویس گیم فعال نکنه. توی سایتش هم فقط 8 مگ گیم دارن که خیلی کمه. این خط راحت تا 14 مگ با فست مد میکشه با این SNR. واقعا این یک مورد نا امیدم کرد.
با تشکر از جوابتون نه روی گزینه multimode هستشنقل قول:
شما وضعیت خطت تهش 16 مگ هستش تازه اونم احتمالا نویز پیدا کنی قطع و وصلی داشته باشه یه زنگ به پشتیبانی بزن شمانقل قول:
نقل قول:
پس ظاهرا مرکز مخابراتی شما اختلال هست، باید از مرکز پیگیری بشه، طبق تجربه ام، افت کشش رو شاتل هیچوقت پاسخگو نبوده و الکی سر به سر آدم گذاشته و میذاره...
کاملا با نظرتون موافقم:thumbsup:نقل قول:
نقل قول:
سلام، ست میکنن اتفاقا! مشکل مال شماست! سریعا پیگیری کنید، سرویس چند مگ گرفتید؟ قاعده قانونی شاتل 1 مگ بالاتر از سرعت خریداری شده هست، 14 مگ متاسفانه واستون نمیبندن اگه 16 مگ نباشید. محدودیت دارن کلا (به گفته خودشون من که باورم نمیشه.)
به هر حال، سرویس 8 مگ حالت فست باید و باید روی 9311 ست بشه. 16 مگ هم در صورت کشش، 17404 ست میشه حالت فست
من الان 8 گیمم و روی 9311 بسته شده، نه تنها من، بلکه هر کسی که کشش 8 مگ رو داره، خطش روی 9311 بسته میشه حالت گیم.
من سرویس 16 گرفتم ازشون. مشکل هم همینه که پروفایل گیم رو بالاترین سرعت ممکن می خوام .اما میگین فقط 8 مگ میشه. 10 و 12 و 14 چرا نیستن بینشون؟نقل قول:
نقل قول:
اون سرعت ها رو کلا نمیبنده شاتل، باید بگید 17404 ببندن، بعد با تغییر تنظیمات dsl setting کاری کنید که خط استیبل تر بشه تا رو سرعت پایین تری آپ بشه. یا اینکه به 9 مگ بسنده کنید.
و اینکه از administration قسمت dsl setting اونجا stability خط رو مثبت 10db کنید، ببینید کشش تغییری میکنه؟ و بعد نتیجه رو بگید.
کد تخفیف شاتل ویژه مشترکین جدید:santa:
373644256
373644605
373645448
373648146
what are you talking about?نقل قول:
نقل قول:
مخصوص مودمای ایسوسه :D
نقل قول:
سلام داداش من سرویس 8مگ رو خریدم رو 9.4بستن کاری ک گفتیو انجام دادم کشش خط از 10مگ شد 18 مگ عکسو ببین بنظرت سرویس 16مگ میتونم بگیرم یا نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام، نه نمیکشه متاسفانه دوست من، هزینه الکی نکن. 16 مگ رو خطی میکشه که مثل من روی 9 مگ، snr بالای 25 داشته باشه (من 30 هستم روی 9، اگه بذارن خط هم میکشه و مشکلی نداره) ولی خط شما کشش 16 رو نداره، همین 9 مگ اوکیه واستون و snr هم تقریبا مطلوبه، البته میتونید پروفایل فست یا گیم رو هم روشن کنید.
نقل قول:
پکت لاست خیلی بوجود اومد غیرفعال کردم این dbi رو
نقل قول:
والا تا جایی که میدونم stability بالا پایین کردنش هیچ ربطی به کیفیت اینترنت نداره، من هر مقداری بردمش هیچ تغییری نکرده، مودم رو خاموش کنید آیپی جدید بگیره احتمالا حل بشه.
سلام این تنظیمات برای مودم های zyxel هم هست؟نقل قول: