سلام من رشت هستم امروز رفتم مرکز خدمات مشترکین ایرانسل گفتن راه افتاده کهنقل قول:
Printable View
سلام من رشت هستم امروز رفتم مرکز خدمات مشترکین ایرانسل گفتن راه افتاده کهنقل قول:
سلامنقل قول:
گفتند انزلی راه افتاده؟
سلام. از 15 تیر ماه.نقل قول:
سلام. به ترازی گفته میشود که بدون مانع فیزیکی در یک تراز بتوان سایتهای لینک را با چشم مشاهده کرد.نقل قول:
سلام. یادمون نرفته. پس این سایت باید یه سایت جدید هم احداث کنیم . چون مشکل تراکم و پوشش داریم.نقل قول:
انزلی که تا این لحظه 4g خبری نیست
خوب مگه همراه اول جایی 4 جی هم داره که کسی بخواد سویچشو بفهمهنقل قول:
تری جیش مگه قبلا 2100 نبوده؟ اگر 900 بوده که آنتن دهیش افتضاح بوده 2100 بشه که میشه فوق افتضاح!
سلام. با صبحتهایی که با صاحبخانه قدیم کردیم . نتوانستیم نظر ایشان را جلب کنیم. الان 2 سایت خالی داریم یکی در پارک و دیگری همین سایت جدید نرسیده به کوی اذر. رایتل سایت پارک را میخواهد از طرفی با این سایت جدید هم مشکلی در پوشش امیرکبیر و پارک نداریم. به احتمال زیاد پارک را واگذار کنیم. قبل از این که سایت پارلاق را برداریم سفارش کردیم که تجهیز این سایت شروع شود. تجهیزات سفارش شده و در راه است. اگه پیمانکار برسه تا اخر ماه نصب و تحویل میدهیم.نقل قول:
مراکز شهر ها یعنی مراکز استان ها؟(فرکانس 2600)
بله مراکز استان و در مراکز اصلی شهر و شلوغ وپر جمعیت.نقل قول:
بله ترجی 2100 و 1800 4g میشود. باند 2600 و 900 هم در برخی مناطق تجهیز میشود.نقل قول:
[QUOTE=malavan.ehsan;8657774]آقا رضا وضعیت 4g بندرانزلی چه شد امروز 7 تیر و همچنان راه نیفتاده![/QUOTE
سلام. اماده است. کمی صبوری کنید.
در کلیه استان ها سه شنبه وارد فاز 2 می شوند؟
آقا رضا شرمنده دوتا سوال:
1. سایت ایرانسل تهران، شهران، خ یکم، پاساژ سامان چه خبر ؟ چرا سایت بروز نشده !؟
2. رومینگ ملی چه زمانی در تهران فعال می شود؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
بله. تقریبا از 10 تیر.نقل قول:
سلام. اول تصمیم بران شد که مکان سایت را تغییر دهیم چون زاویه و ارتفاع خوبی ندارد. از طرف دیگر جای مناسبی فعلا موجود نیست. چون باید دوبار هزینه کنیم. بنابراین کمی دیر شد. شاید دوباره این سایت را تجهیز کردیم. رومینگ ملی در تهران شرایطش فرق میکند قرار است پس از تجهیز کامل شهر به نسل 3 در ایرانسل . همراه اول رومینگ شروع شود.نقل قول:
سلام مهندس رضا...اقاکرمانشاه الهیه خیابان طالقانی وضعیت انتن ایرانسل واقعا خرابه ..اینترنت هم که اصلا نمیخوایم .این منطقه بالای ۵۰هزارنفر جمعیت داره ولی خداوکیلی انتن کلا نداره..ایاشما اطلاعی دارین که برنامه ای واسه حل این مشکل دارن... ممنون وخداقوت
سلام. ادرس دقیق بدهید .نقل قول:
کرمانشاه شهرک الهیه خیابان طالقانی کوی چهارم تابیستم
پهنای باند فرکانسی اپراتور ها چه قدر است؟
ایا در همه جا یکسان است؟
اصلا سایتی اون طرف نداریم.نقل قول:
چه زمانی به بهره برداری میرسد ؟؟نقل قول:
148 شهر در کدام استان ها است؟
رومینگ بین اپراتور ها در استان اصفهان فعال است؟(همراه اول به ایرانسل ، رایتل و بالعکس)
بله رایتل به همراه اول موجود است. همراه اول به ایرانسل هم موجود است.نقل قول:
در 30 استان کشور.نقل قول:
در کل استان؟(همه شهرستان ها)
بله.در همه استان هانقل قول:
سلام .آقا رضا فکر روستا ها هم باشید.روستای نراب از شهرستان آزادشهر
سلام. برروی چشم.نقل قول:
جناب رضا سلام شما یه قولی در مورد شهر سماله تا اواخر تیرماه داده بودید
فرستاده شده از HUAWEI Y550-L02ِ من با Tapatalk
بله. یادم هست.نقل قول:
چه زمانی همراه اول و ایرانسل پوشش را بر اساس نقشه نشان می دهند؟
سلام آقا رضا این هم از شانس من هست دیگه. همراه اول که کلا داخل خونه آنتن نداریم. ایرانسل هم که فقط 2G آنتن داریم.نقل قول:
مشخص نیست چه زمانی تکلیف این سایت معلوم می شود !؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
ببخشید شما گفتید مشکل پنهای باند ایرانسل تو ایلام رفع میشه ولی هنوزم افتضاس سرعت دانلود با تری جی ۶۰ کیلوبایت هست!!!!!نقل قول:
همراه اول نقشه مراکز استان ها را تهیه کرده و هر دو اپراتور تا مهر ماه میتوانند نقشه مراکز استان ها را ارایه دهند.نقل قول:
تا حدودی حل شده کدام منطقه هستید.نقل قول:
148 تا شهر کی فعال میشه؟ اسم شهرها ی استان فارس رو بگیننقل قول:
نقل قول:
سلام اقا رضا میتونید تاریخ دقیق بگید که شهرک صنعتی شیراز کی تری جی میشه ...ممنون از پاسخگویی شما
سلام. تاریخ دقیق نمیتوان گفت ولی تا مرداد راه خواهد افتاد.نقل قول: