نقل قول:
چندمیدی؟
ارزون بدی خریدارم
Printable View
نقل قول:
چندمیدی؟
ارزون بدی خریدارم
قیمت ندارم 5 میدم هرکی خواستنقل قول:
سلام دوستان کسی از شما ها برنامه ای رایگان سراغ داره که کار تبدیل اینترانت به اینترنت رو انجام بده یعنی اینرنت شما رو به یه vps وصل کنه و شما آیپیتون عوض بشه و بشه آیپی اون vps ؟!
دقیقا نمیدونم منظورم رو بیان کردم کسی سوال داشت بگه تا بهتر توضیح بدم
با تشکر
برنامه ای رایگان نداریم ولی سایت های زیادی زیادی هستند که میفروشندنقل قول:
من چندین ساله های وب دارم، از وقتی که اسمش نوین نت بود. کیفیتش بالا و پایین داره ولی در قیاس با بقیه شرکتها فکر نکنم بدتر باشه. مشکلات من را اکثرا به کیفیت خطم نسبت میدن. در مورد سرعت، من سرویس قرمز دارم (8 مگ) و سرعت دانلود تورنتم 800 kbps هست. مزیت بسیار بزرگ های وب در قیمت حجم فشفشه است که هیچ شرکتی توی ایران نمی تونه باهاش رقابت کنه (تا جاییکه من میدونم)نقل قول:
شش هفت ماه پیش میخواستم ای دی اس الم رو عوض کنم، آسیاتک بود و چون من طول روز مصرف نتم زیاده صرفه اقتصادی نداشت، بعد دیدم های وب ارزونتره نظرمو جلب کرد، اومدم اینجا دیدم کلی بد و بیراه در موردش مینویسن که سرعتش کمه و ... با کلی ترس و لرز خریدم، و برخلاف نظر جماعت اینجا بهترین نت رو با بهترین قیمت دارم استفاده میکنم، سرعت دانلودم 900 هست به ندرت از این کمتر میشه، تموم شه میخوام 16 مگ بخرم دانلودم بیشترم بشه:n02: در کل کاملا راضی هستم و کسایی که اینجا اینقدر ازش بد میگن برام عجیبه ، راستی بجز خودم سه چهار نفر از دوستامم عوض کردن های وب گرفتن، همشون راضین
انشاءالله که چرخش براتون بچرخه و نفر ۳۵ام در صف انتظار نباشید و تک کانکشنتون در حد dial up پایین نیاد.نقل قول:
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
بستگی به منطقه مخابراتی شما دارد کلا اینترنت adsl به مراکز مخابراتی خیلی وابسته است ممکنه مشترکی در یک منظقه عالی باشه کیفیتش در یک منطقه بد دلیل نمیشه کل شرکت خوب یا بد باشه مثل اینه که بگیم فلان قوم فلان رفتار رو دارند این یک خطاست کل جایگاه شرکت را در کل کشور باید سنجید تا بتوان نظر دادنقل قول:
ضمن اینکه پارامترهای رضایت میتونه در افراد متفاوت باشه
نمیشه به این راحتی گفت یک شرکت خوبه یا بده
دوستان کسی توی منطقه آزادگان اینترنت داره از این شرکت؟(پیش شماره 8874)من میخوام برای دفترمون بگیرم اما موندم چی بگیرم.از ساعت 9 تا 6 عصر هستیم پس دانلود رایگانو اینا ندارم.دانلود هم نداریم و فقط عدم قطع شدن برامون مهمه.ماهی 8-12 گیگ فکر میکنم حجم مصرف میکنیم
سلام
اینترنت های وب من چند روزه مدام قطعی داره
طوریه که کلا چراغ DSL خاموش میشه و باید صبر کنم تا دوباره چراغ چشمک زن DSL ثابت بشه و کانکت بشه
این مسئله بعضی از روزها و بیشتر عصر ها مدام تکرار میشه :n03:
دوستان شما هم با این مشکل روبرو شدین ؟؟؟
یکی از بهترین تصمیمایی که گرفتم این بود که از های وب جمع آوری کنم ! :دی
الان اندیشه سبز خزر دارم و خیلی راضیم
این isp فقط برای شهرهای شمال کشوره ...نقل قول:
مثل رشت لاهیجان بندر انزلی لنگرود بابل
راستی دانلود شبانه رایگان هم داره ؟
هزینه سرویست ماهی چقدره ؟
بله فقط برای شماله کشوره و البته قزوین و همدان هم هستن.نقل قول:
دانلود شبانه رایگان هم داره .
من توی جشنواره پاییزه، طرح 8 مگ 6 ماهه 100 گیگ رو فک کنم حدود 120 یا 160 تومن تمدید کردم(مطمئن نیستم).
از ساعت 3 تا 9 صبح 66% درصد رایگانه . البته سرویس هایی هم داره که از ساعت 3 تا 9 یا 1 تا 7 صبح کلا رایگانه.
برای دیدن تعرفه ها میتونین اینجا رو چک کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چرا تو شهر ما های وب 16MB میده ولی نویز نمیزاره مجبوریم بزاریمش رو 8MB
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام
دوستان تا به حال کسی مشکل کسر حجم مصرفی داشته؟
من مدتی هست متوجه این مشکل شده بودم ،مشکل دانبود و ... ندارم ولی کسر حجم رو متوجه شده بودم و دیروز 10 گیگ بازی pes2017 رو برای دانلود گذاشتم 12.5 گیگ از حجمم کم کرد و درخواست پیگیری دادم و با کلی پیگیری و تست با دیومتر و نتورکس که نتورکس اشتباه میزد و دیومتر درست بود با سایت خود های وب بالاخره شرکت قبول کرد و مستندات رو عکس گرفت و برای بررسی به واحد مربوطه ارسال کردند و پیگیری شدم اپراتور پشتیبانی گفت مورد قبول قرار گرفته امام باید منتظر نظر نهایی و حل این مشکل بود .
حالا دوستان این حجم هایی که از من کم میشده رو به من برمیگردونن؟
چقدر طول میکشه تا نظر نهایی و حل مشکل رو برای من نهایی کنند ؟
نقل قول:
دوسته من 6ساله که با این شرکتم و این حجم خوری رو داره و درست نخواهد شد...
نقل قول:
فاصلتازمرکزمخابراتیدورهوه یچچارهایندارهمجبوریتحملکن یمنماینجوریم
عزیز منم قدیمی هستم از این شرکت اینترنت دارم از زمانی سرویس های جدید اومد من دیدم اینجوری در محاسبات من داره اشتباه میشه و حجم زیاد مصرف میشه،اوایل قبول نمیکردند تا بالاخره تونستم متقاعد پشتیبانی و مسئولش رو متقاعد کنم و قبول کردند که حجم داره بیشتر محاسبه میشه.نقل قول:
تقریبا 2 سال پیش بود فکر کنم نزدیک 2 گیگ به حجم من اضافه کردن و نوشته بودند طبق توافق sla این حجم برای من لحاظ شده بود.
سلام امروز برای من زیاد قطعی نداشته دوستان برای شما هم اینططور بوده؟ چون دارم تست میکنم ببینم مشکل از مودمم هست یا نه چون 2روز پیش خیلی قطعی داشتم الان امروز مودم رو عوض کردم بهتر شد
- - - Updated - - -
سلام امروز برای من زیاد قطعی نداشته دوستان برای شما هم اینططور بوده؟ چون دارم تست میکنم ببینم مشکل از مودمم هست یا نه چون 2روز پیش خیلی قطعی داشتم الان امروز مودم رو عوض کردم بهتر شد
برای من قطعی داشت امروز مثل همیشه.........نقل قول:
تشکر بابت پاسخ مودم قبلی DSL-2740U D-Link بود ولی الان مودم قدیمی TP-link 8811 هست که تا الان دو مورد قطعی بوده ولی قبلش همش هر 10دقیقه قطعی داشتم حالا نمی دونم مشکل چیه باید چه کار کنم ممودم رو تا حل بشه
من روی "های وب" اختلال شدید دارم (اینستاگرام و یا ارسال فایل در تلگرام اعم از عکس و فایل و ...) در صورتی که قیلترشکن میزنم همه چی اکی میشه !!!! ولی روی سایر سرویس دهنده ها مثل ایرانسل یا آشنای اول و ... همچین مشکلی نیست . با پشتیبانی تماس گرفتم میگن : به ما مربوط نیست !!!!!!!!!!!! حالا میخوام بدونم شما هم همچین اختلالی رو دارین ؟؟؟؟
من روی "های وب" اختلال شدید دارم (اینستاگرام و یا ارسال فایل در تلگرام اعم از عکس و فایل و ...) در صورتی که قیلترشکن میزنم همه چی اکی میشه !!!! ولی روی سایر سرویس دهنده ها مثل ایرانسل یا آشنای اول و ... همچین مشکلی نیست . با پشتیبانی تماس گرفتم میگن : به ما مربوط نیست !!!!!!!!!!!! حالا میخوام بدونم شما هم همچین اختلالی رو دارین ؟؟؟؟
از اوایل فروردین های وب اینطوریهنقل قول:
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
اینترنت رایگان شبانه رو که حذف کردن و این طور که یه نظر میاد با پر رویی تمام نمی خوان 2 گیگ هدیه سر شماری بدن و خودشونو زدن به اون راه:n34:
دو تا فشفشه جدید اضافه شده
10 گیگ 15 روزه قیمت 10500 تومان
40 گیگ 15 روزه قیمت 20400 تومان
اون 40 گیگ 20500 تومان واقعا عالی هست و به کار خیلی ها میاد امیدوارم باز هم فشفشه جدید اضافه کنه
برای افرادی مثل من که نیاز به حجم روزانه دارند این مدل فشفشه ها خیلی خوبه همین 40 گیگ را از شرکت های دیگه بخوای بخری باید
حداقل 100 هزار تومان هزینه کنی ....
دوستان کسی میدونه چه جوری میتونیم در مودم 2740u دلینک چه جوری به مثلا 3 سیستم حجم خاصی معرفی کنیم ؟ مثلا هر سیستم 2 گیگ
ممنون راهنمایی کنید
دوسته عزیز شما باید یک پراکسی سرور داخلی راهاندازی کنید.نقل قول:
سادهترین روش راهاندازی پراکسی سرور داخلی استفاده از نرمافزار معروف و قدرتمند CCProxy است
نسخه رایگان نرمافزار برای تعریف سه کاربر قابل استفاده است و برای اختصاص کاربر بیشتر میتوانید با جستجو در سایتهای فارسیزبان، نسخه کامل نرمافزار را دانلود کنید
به به چقدر تنوع سرویس کمترین قیمت23500 که با عوارض و مالیات 26 هزارتومنی هستش!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اینا یوزر ها رو رو چی فرض کردن بای وب هر روز بدتر از دیروز:n35:نقل قول:
مگه اون سرویس یه ماهه دوارده تومنی حذف شده،چند هفتس های وب خیلی خوب شده خوب شد تخلیه نکردم،فکر کنم خیلیا از های وب رفتن که وضع خوب شدهنقل قول:
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
برای بعضی از مراکز حذف شده کلا های وب بین مراکز تفاوت قائل میشه فکر کردن همه پرمصرفن تنوع سرویستون خیلی کم شده کلا چسبیدن به فشفشه الان اسیاتک مخابرات هم فشفشه دارن های وب داره افت میکنه ....نقل قول:
اون سرویسو بردارن شخصا تخلیه میکنم ارزش نداره اینقدر پول بدی واسه های وب، فور جی ایرانسل و همراه خیلی بهتر و ارزون تر در میادنقل قول:
دوستان شما هم مشکل اختلال در شبکه های اجتماعی و باز نشدن اپ استورها رو دارین ؟؟
من مشکل آپلود (همین خودش مسبب اختلال تلگرام و هوم اینستاگرام شده بود) داشتم که با تغییر MTU در تنظیمات مودم همه چی درست شدنقل قول:
کسی میتونه این سرویس رو بگیره ؟
اینترنت حجمی ویژه 6 گیگ 3 ماهه
دوستان برین شکایت کننین سازمان تنظیم مقررات
اینا دارن چیزی رو تبلیغ میکن که به هیچ وجه ارائه نمیدن
من سرویسم خیلی نویز داشت
سر خط تست کردم ۶مگ کشید بعد هم زنگ زدن گفتن که تو مرکز مخابراتی خودشون تست کردن و مشکل از اونجا نیست و احتمالا مشکل از سیمها هست که شاید پارگی یا .... باشه
کاری میشه کرد؟ مثلا رفت مخابرات درخواست داد که کاری بکنن یا نه؟
چون من روی خط دیگهای های وب دارم راحت با ۱.۵ دانلود میکنم ولی نمیدونم این خط چرا اینجوریه
این وضع الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم اینطوری شد هیچ کاری نمیشه کرد ، مخابرات هم هیچ کاری نمیکنه فقط نمیدونم این نویز چرا واسه کسایی که های وب هستن اتفاق میوفته! واسه من از ۸ شد ۴ دیگه جمعش کردم، منم یه خط دیگه دارم نمیدونم اون هم اینطوریه یا نه! شما اون خطتت که خوبه تو همون مکانه یا جای دیگست ؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه اون یه مرکز مخابراتی دیگهسنقل قول:
شما جمع کردی رفتی آی اس پی دیگه درست شد یا همونه وضع؟
نه من میترسم واقعا خط نویز داشته باشه حتی از اون یکی خط هم میترسم چون ریسکه اگر انشعاب اصلی خراب شده باشه همه خطها از اون اینطوری شدن ، در کل تا تست نشه و از شرکت دیگه نگیرم نمیشه فهمید. ، فعلا از نت سیمکارت دارم استفاده میکنمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk