پرتک چه افتضاح هست.توی یک قسمتش رفتی بقیه قسمتها دیگه نیست و باید حتما از back مرورگر استفاده کرد.5 مگ 1 ماهه یا 3 ماهه با حجم بیشتر چرا اضافه نمیشه؟
Printable View
پرتک چه افتضاح هست.توی یک قسمتش رفتی بقیه قسمتها دیگه نیست و باید حتما از back مرورگر استفاده کرد.5 مگ 1 ماهه یا 3 ماهه با حجم بیشتر چرا اضافه نمیشه؟
بچه ها ساعات شبانه 1 تا 7 شده ؟
توی پرتک نوشته 1 تا 7
برای من که امروز از ساعت 6 حجم کم کرد.
کجاش نوشته 1 تا 7 ؟
توی بخش تعرفه ها برید نوشته از 1 تا 7.نقل قول:
اما خیلی جدول بندیش بهم ریختس درست متوجه نمیشم. سرعت هاشم که ننوشته 1 مگ یا 2 مگ.
داداش اگه میشه یه عکس از اون قسمت بزار برای ما که مینویسه چند مگه اما از شبانه چیزی ننوشته به هم ریخته هم نیست .اگه یه عکس بزاری بهتر میشه گفتنقل قول:
سامی حالا تو که 10مگ داری منم اگه 10مگ گرفتم قضیه هاردو چیکار کنیم 1ماهه هارد پر میشه تو هارد به اندازه کافی داری؟:n13:
من همین الان هم هاردهام پر هستن با همین سرویس هم محدودیت حجمی دار
دوستان کسی میدونه دیسک بلوری هست تو بازار یا نه؟قیمتش چنده؟
هارد بخری بهتره.نقل قول:
سلام دوستان.
دیشب از سرویس 1 مگ 20 گیگ ، 17.3 گیگ حجم باقی مونده داشتم که طرفا ساعت 1 شب دیدم حجم رو زده 350 گیگ ! امروز صبح دیدم شده 10.5 گیگ ! دقت کردم دیدم کل حجم مصرفی دوره رو از حسابم کم کردن ، یعنی 9.5 گیگ مصرفی که حدود 6.5 گیگش رو شبانه دانلود کردم ، چون سیستمشون قاطی کرده بود و حوصله نداشتم حجم مصرفی دقیق رو حساب کنن اومدن کل حجم رو از 20 گیگ کم کردن !
زنگ زدم قضیه رو بهشون گفتم ، اولش که گفتن شبانه ندارن کلا ، با کلی دلیل این ترفند مسخره همیشگی رو خنثی کردم :n02: گفتم چطور میشه تا 4 شب قبل شبانه بوده امشب یهو شبانه برداشته شده؟! گفتم واسه اطمینان از اینکه حجمی کم نمیشه مودم رو قبل از ساعت 2 هم ریست میکردم و صبح هم حجم رو چک میکردم که چیزی کم نمیشد ، خلاصه این خانوم که دید نمیتونه از پس ما بر بیاد قبول کرد که سیستمشون هنگ کرده و گفت تا شنبه یک شنبه مشکل رو حل میکنن و 6.5 گیگ حجم رو برمیگردونن ، منم آخرش به کنایه گفتم ،این آقای اپراتور محترم که پشت سیستم نشسته حوصله نداشته اومده کل حجم رو از دوره کم کرده اگه نتونستید حجم شبانه رو حساب کنید خیلی راحت میرید پنل IBS و حجم بین ساعات 2 تا 6 رو توی قسمت گراف پهنای باند در میارین که گفت خودمون بلدیم چیکار کنیم :n09: خلاصه اگه تا یک شنبه حجم برنگشت :n24:
البته بگم این مشکل از وقتی به سیستم جدید partak منتقل شدم پیش اومد ، دقیقا دیشب
دوستان از کجا بفهمم bluray rom سیستمم قابلیت رایت داره چون مثل اینکه بعضیا فقط bluray میخونن ولی رایت نمیکنن؟
خودت داری میگی rom! ..اگه writer باشه رایت هم میکنهنقل قول:
قدیم هم که تازه dvd اومده بود تو بازار هم rom خالیش بود ، هم اینکه writer هم بود...
توی خود ویندوز هم درایوت و که شناخته باشه مثلا نوشته : bluray-RW ، یعنی اینکه رایت هم میکنه :n09:
مطمین باش بعد از دو روز دیگه نمیدونی چی دانلود کنی . امشب دیگه نمیدونم چی دانلود کنم. هاردمم داره پر میشه!نقل قول:
Sent from my GT-I9300
فیلم های 2014 تازه دارن می یان
سریال ها هم که هستن
البته بگم هارد اکسترنال 1 ترام پر شده
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
نقل قول:
پس اگه اینطوریه که بدبختیم به منم چند گیگ اضافه شده ولی در حد دو سه گیگ بوده نمیدونم حالا حجم رزروم رو بر میدارن یا نه اما خیلی کلاهبرداره این مخابرات.
همه با هم که نمیان! با سرعت بالا توی ربع ساعت دانلود میشه با کیفیت 720p .نقل قول:
Sent from my GT-I9300
شماها هم قبول دارین که مخابرات کلاهبرداره ؟
روزی 4 تا می یاد
البته بهت حق می دم سرعت 1 مگ دانلود ....
2013 رو کامل گرفتی؟
دیشب چقد دانلود کردی؟
دعا میکنیم فقط شبانه رو قطع نکنن. هرکاری میخوان بکنننقل قول:
Sent from my GT-I9300
خیر........نقل قول:
10 گیگ دانلود کردم . 6 گیگش ویندوز 8.1 بود. بقیش فیلم های 2013 و ماقبلنقل قول:
Sent from my GT-I9300
ببینم اگه حجم دانلود شبانه رو یهو از حجم کل سرویس شما هم کم کنن بازم میگی "خیر" یا نه :n08:نقل قول:
نقل قول:
خیر تو سرت
این بابا خودش کارمند مخابراته مگه ندیدی چقدر سریع حتی زودتر از مخابرات خبرگذاری میکنه .خو معلومه که طرفداری مخابرات رو میکنه .نقل قول:
من ترافیک اضافه خریدم چقدر امکان داره ازم بدزدنش ؟
میگم خوب شد شبانه بیشتر از 20 گیگ دانلود نکردم وگرنه یه چیزی هم بدهکار میشدم بهشون :n08:
قبلا یبار یه سرویس تمدید کردم که موقع برگشت به پنل تایم اوت داد و سرویس ثبت نشد ولی پولش از حسابم کم شد و دیگه هم بر نگشت چندین بارم تماس گرفتم آخر به نتیجه نرسیدم !
اینبارم که اینطوری حجم ما رو خوردن
همیشه باید توی پنل میزان مصرف رو چک کرد
45 گیگنقل قول:
Sent from my GT-I9300
گمونم شما قبلا به partak منتقل شدی ، ولی من که دیشب منتقل شدم کل حجم چه روزانه که حدود 3 گیگ بود و چه شبانه که رایگان و حدود 6.5 گیگ بود (جمعا 9.5 گیگ) رو از 20 گیگ یهو کم کرد. خود زنه هم توش مونده بودنقل قول:
مثل اینکه شما با قوانین این فروم آشنایی نداری که اینجور داری توهین میکنینقل قول:
سامی ویندوز 7جدیدو دانلود کن بهتر از ویندوز هشتهنقل قول:
نقل قول:
داداش ،رمن توهین نکردم فقط شوخی کردم باهات .شوما که قوانین رو خیلی بلدی لابد میدونی که توی تاپیکی که مربوط به اینترنته نباید درمورد هارد دیسک و بلوری سوال بپرسی
دانلود امشبم جور شد. [emoji52][emoji3]نقل قول:
نمیزارن یه شب راحت بخوابیم والله [emoji23]
Sent from my GT-I9300
بیشتراشون امتیازاتشون پایینه من کلا امتیاز 6به پایین دانلود نمیکنم چون فقط هاردو پر میکنننقل قول:
برا من تو نیم ساعت 1.2گیگ دانلود میشه که دیگه دانلود هام تمام شدن ونمیدونم چی دانلود کنم
امشب من
draft day 6.8(2014)
night moves 6.6(2013)
the normal heart 8.2(2014)
هر 3 جز بهترین ها هستن
من چون فعلا مبین نت هستم و شبی 1.5گیگ بیشتر نمی تونم بگیرم این 3 تا برام زیاد هم هستن
اقا میتونی لینکای اکسپرس لیچ یا اپلود بوی این فیلمارو برام بفرستی ؟ فقط دوتای اولینقل قول:
Sent from my GT-I9300
یوز vip سایت imdb_dl رو دارم
:| پ چرا از اکسپرس یا اپلود بوی دان نمیکنی پول vip میدی ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
رفیق این سایت لینک کمکیش اکسپرس لیچ شاید به کارت بیادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم رفقا لطف کنن چندتا فیلم خوب معرفی کنن اگه سریال باشه که چه بهتر.در ضمن پیشنهاد میکنم حتما سریال teen wolf و covvet affairs رو ببینید
دیشب یه حال اساسی کردم!! با تورنت دانلود کردم سرعت تا 250 رفت! قشنگ تا شیره ازش سرعت کشید تورنت! خیلی خوبه این تورنت واسه اینجور مواقع :n02: البته باید فایل تورنت سید و ... خوبی داشته باشه.
دوستانی که 5مگ یا 10 مگ گرفتن،کدوم سرویس و گرفتید که تایم رایکان دارند؟؟؟؟؟ :n13:
چون مبین نت داشتم و حساب کتاب نداشت
هر شب با یکیشون مشکل پیدا می کرد با سرعت 2 کیلوبایت دانلود می کرد
دیدم 5 تومان ماهیانه می دم اما چند برابر دانلود می کنم سرعت امدیت سریال ها هم در سایت عالیه
+مخابرات هم اوکی شد مقایسه می کنم دیدم انچنان فرقی نداره به لیج باز می گردم
80% فیلم ها امتیازشون زیر 5 و ارزش دانلود ندارن الان من دیگه نمیدونم چی دانلود کنمنقل قول:
ُسریال خوب:نقل قول:
1-game of therons
2-walking dead
3-arrow
4-black list
5-sons of anarchi
6-breaking bad
7-ture detective
8-vikings
9-dexter
10-vampire dairis (
البته 2 فصل اول)