درود
دوستان کسی این دو سه روز اخیر از طرفای مخابرات پیام نور با مشکل قطعی و اینجورچیزا رو به رو نشده؟
این دو سه روزه همش قطعی هست و پیام های ناجوری میاد مثل dns اینجور چیزا
مشکل از من هست یا کل تهرانه؟
Printable View
درود
دوستان کسی این دو سه روز اخیر از طرفای مخابرات پیام نور با مشکل قطعی و اینجورچیزا رو به رو نشده؟
این دو سه روزه همش قطعی هست و پیام های ناجوری میاد مثل dns اینجور چیزا
مشکل از من هست یا کل تهرانه؟
پی سی ام که اصلا نمی شه روش اینترنت داد که :n29:نقل قول:
برید پیش رییس مرکز بگید خطتون رو بذارن روی مسی
بعد برید از شرکت ها اینترنت بگیرید :n16:
یعنی به این راحتی خطو مسی میکنن :-)نقل قول:
مشکل قطعی که چند روزی بود امروز پدر ما رو در آورده ...نقل قول:
برای بقیه دوستان نمی دونم ولی برای من امروز 30 بازی قطع و وصل شد
درود بر شمانقل قول:
سپاس از پاسخگویی
پس میشود گفت تو این بخش همه باهاش درگیر هستند
یه مسئلهیی هم برام پیش اومد
من براستی از این قطع و وصلشدن ها به ستوه اومده بودم
برآن شدم که با یک مودم دیگری هم آزمایش کنم که در کمال ناباوری دیدم بسیار ساده و آسان اینترنت وصلشد و روال همیشگی را دنبال میدهد
مودمی که باآن آزمایش کردم asus کهنه است ؛ و مودم نو هم dlink برایم شگفت آور بود چنین موردی!
به دید شما ؛ خرده از چه چیز میتواند باشد؟
با این همه بگویم پیام هشداری که با مودم dlink میداد بیشتر مربوط به نشانه dns بوده
مودم d-link که من 2640 الان 5 تا دارم به جرات می تونم بگم خیلی آشغال هست با tp-link وضعیت خیلی خیلی بهتر هستنقل قول:
می خوام فردا یک مودم asus و zyxel هم تست کنم
با ايسوز هيچ مشكلي نيست من ٢ سال هست نت مخابرات دارم شايد ٢ بار قطعي داشتم اونم مشكل از مركز بود
نت از دیروزه خیلی خرابه ! اصن مریض شده ... !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ روشی نیست غیر حظوری تغییر سرویس بدم؟
درودنقل قول:
چرا نشه دوست من؟
به این تارنما بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در بخش adsl
نام کاربری و رمز هم همان نام کاربری و رمز عبور ADSL خود است
و در آنجا شما میتوانید درخواست افزایش پهنای باند بدهید...
ممنوننقل قول:
رفتم ولی "شماره نامه موافقت با پهناي باند" چیه؟
نوشته اینو چی بنویسم جلوش؟ البته ضروری نیست ولی بالاش نوشته پهناي باند اونو باید انتخاب کنم دوتا گزینس که یکیش 512 هس یکیش 128 واسه من 256 هس چی کار کنم ؟ :|
:n12:
سلام دوستان
صفحه خدمات مخابرات برای من باز نمیشه. اون قسمتی که باید یوزر پسورد رو وارد کنم و زیرش یه کد چها رقمی هست رو رد نمیکنه و وقتی ورود رو میزنم زیرش با رنگ قرمز مینویسه
کد تصویری وارد شده صحیح است
فهمیدم قضیه چیه :)
این نامحدود هارو نوشته من میخوام برم رو این طرح پاییزه راهی نداره؟:n03:
512 نامحدود شده 36 تومن؟
نه باو تو سایتش زده 24 تومنهنقل قول:
برای شما هم به زور یه صفحه باز میکنه ؟
واسه من خیلی خیلی بد سایت باز میشه.
در نود درصد مواقع پیچ کامل باز نیمشه باید چند بار ریفرش کنم. اولش فکر کرد واسه تغییر DNS باشه اما وقتی باز DNS رو تغییر دادم فرقی رو حس نکردم.
مخصوصا سایتی که یکم سنگین باشه مثل انجمن . این موضوع دقیقاً از زمانی که تغییرDNS انجام شد پیش اومده !
:n27:
منم همین سوال رو دارمنقل قول:
قبلا نامحدود نیاز داشتم ولی الان همون محدود با سرعت بالاتر برام بهتر هست
راهی هست غیر حضوری
منم همین سوال رو دارمنقل قول:
قبلا نامحدود نیاز داشتم ولی الان همون محدود با سرعت بالاتر برام بهتر هست
راهی هست غیر حضوری
من مصرف بالایی روزانه ندارم، ولی از طرفی واقعه نمی تونم با اینترنت به ظاهر سرعت بالا و محدود کنار بیام اگه گزینه دیگه ای جلوی پام بود 1 دقیقه هم اینجا نمی موندم :n21:نقل قول:
این اینترنت رو قطع کن که هم خودشون راحت شن و هم ملت تکلیفشون بفهمن.
خیر باید حتما برید مرکزتون :n01:نقل قول:
من اجباراً ار مخابرات استفاده میکنم. البته پینگش قبلاً خوب بود الان مدتی هست پینگ رفته بالا .
من بین مخابرات و وایمکس گزینه ی دیگه ای ندارم.
البه آسیاتک و فن آوا رو میتونم بگیرم ولی چون استفاده ام زیاده گزینه نامحدود واسم به صرفه تره ! بعید میدنم 512 نامحدود مخابرات از سرویس های دیگه گرون باشه !
البته با این اوضاعی که پیش اومده مطمئناً باید برم سمت فن آوا و آسیاتک !
نقل قول:
اون مطلب مهم نیست
تا آنجایی که من میدانم و بود؛ سرعت 1 مگ هم بود نمیدانم چرا برداشتند
اگر اصرار بر سرعت بالاتر دارید احتمالا باید حضوری برید اونم مالک خط تلفن باید باشه
سلام
کسی از دوستان تو پرند اینترنت مخابرات داره؟
اونجا 512 نامحدود میدن؟
يه سوال داشتم من ٥١٢ نامحدود داشتم تو مهر رفتم كمپين تابستونه گرفتم حالا قبض مهر تا آذر كه اومده ٩٦ تومن پول اينترنت اومده نميدونم چجورى حساب ميكنن حالا اون به كنار مهم نيست رفتم امروز قرارداد و كنسلش كردم مودم هم نگرفته بودم ازشون، ميخوام برگردم به ٥١٢ نامحدود ولى گفت ديگه نامحدود بهتون نميديم ميشه؟ تا حالا كسى اين كار رو كرده؟ مخابرات سلمان فارسى
نه چرت گفته.نقل قول:
شما اول کمپین رو لغو میکنید (امضا میکنید که میخوام لغو بشه تا اون جریمه ایی که دوست دارن به حروم ازتون بگیرن رو اخذ نمایند).
بعد از لغو و پرداخت جریمه انگار همه چی از نو شده.
منم سر کمپین تابستانه خودم این مورد داشتم. پول شبانه رو که دادم هیچ؛ جریمه هم دادم بعدش گفت بیا 512 نامحدود بگیر.
کلا قرارداد رو کنسل کن اصلا هم نگو میخوام تغییر بدم چون میگند نمیشه وقتی تخلیه کامل کردند دوباره بگیرنقل قول:
دوباره رفتیم رومانی.
نقل قول:
دوباره رفتیم رومانی.
دادا تازه داری خودمونی میشی از سال 2004 اونموقع میخای بری رومانی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::n04:نقل قول:
تاريخ عضويت
Dec 2004
میگم یوزر به این با سابقه ای خدایی چجوری هنوز خودمونی نشده که شمارو هنوز زدن داره خودمونی میشه؟؟؟؟؟؟:n02::n03:
10 سال کم نیست ها.... یه عمره :n04:
نقل قول:من میخواستم امروز 512 نامحدود خودم رو به کمپین 2mb پاییزه تغییر بدم...ولی الان که صحبتهای شما دوستان رو دیدم مردد شدم!نقل قول:
به نظرتون چه کنم؟
سرعت 2mb ماهیانه 10 گیگ به مبلغ 27500(با نظر گرفتن اشتباه در صدور قبض, که خب برای شما هم پیش اومده)
یا
همون 512 نامحدود به مبلغ 24000
کسی پرند هست؟نقل قول:
نکن، ای اس پی ای که یه پرتال درست حسابی نداره که درست حجم مصرف شده شبانه رو نشون، دیگه جایی برای فکر کردن به سرویس حجمی رو باقی نمیزاره.نقل قول:
نه به نظر من اصلا همچین کاری نکننقل قول:
الان شما بدون دغدغه از تموم شدن حجم دارید کار خودتون رو انجام میدهید.
ولی بخاطر بهتر شدن سرعت هی نگرانید حجم تموم نشه و هزار تا مشکل دیگه.(مثل احتمال رایگان نبودن شبانه در مرکز مخابراتی شما یا دوبرابر حجم کم کردن)
من خودم هم منتظرم اول سیستم اکانتیگ تهران ارتقا پیدا بکنه بعدش برم مواردی مثل کمپین ها که شبانه رایگان داره تا حجم رو دقیق نشون بده
نقل قول:اوکی,ممنون از راهنماییتون:n40:نقل قول:
پس فعلا بیخیالش میشم تا هروقت که اینا پنل اشون رو ارتقا بدن!
سلام من پارس دارم میخوام تخلیه کنم برم مخابرات حالا به قول شما ما نگیربم اینترنت منتظر بمونم به نظرت کمپین پاییز که روزای آخرشه امدی کمپین زمستانه راه انداخته شبانه رو هم ورداشتن تکلیف چیه محل ما یک پارس داره یک مخابرات یک شاتل چه کاری میشه کرد 2 تا شرکتشون که دوزدن میمونه مخابرات که حداقل شبانه دارهنقل قول:
سلام
یه سوال
پرتال مخابرات من آخرین حجم مصرفیمو تا 14 ام آپدیت کرده, مال همه همینه یا مشکل مال منه؟
برای منم تا۱۵ ام هست .
شاید میخواهن یه تغییراتی بدن.قبلا ۴۸ ساعت تاخیر داشتند.
دوستانی که ترس از شبانه و استفاده زیاد دارن یک تماس بگیرن با 2020 بگن اکانت رو بزارید روی پیش پرداخت اینطوری دیگه هر جقدر حجم بخرید به همون اندازه می تونید استفاده کنید
دوستان مخابرات جمعه ها هم بازه؟؟؟
نه :n02: جمعه کجا بازه مخابرات هم باز باشهنقل قول: