دانلود شبانه هر شب برای من رو 8 مگ بازه دیشب حدود 16 گیگ دان کردم
البته مخابرات اکثر استان ها هم الان دقیقا همینطوره:blink:
Printable View
دانلود شبانه هر شب برای من رو 8 مگ بازه دیشب حدود 16 گیگ دان کردم
البته مخابرات اکثر استان ها هم الان دقیقا همینطوره:blink:
اره واسه منم امروز دقیقا برای یک چند ساعت همی طوری بود سایت 2030نقل قول:
الان نگا کردم درست شده شده عین قبلا صفحه اولش
اما این چه ربطی به نقشه های جدید دزدی شون داره ؟؟!خبریه بچه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
دوستان خط من گویا روی 6 مگ بسته شده سرعت دانلودم بین 120-130 هست طرحی هم که دارم نسیم نقره ای 15 گیگ ماهانس.
سرعت دانلودم منطقیه؟؟:n36::n36:
اینم مشخصات خطم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من خودم zyxel 4 پورت دارم تازه مال اون زمانی بود که اواش بود جنساش خود بود از شاتل گرفته بودم مدل P-660HW-T1 v3 ولی wifi کلا ضعیف عمل میکنه.
مودم هم امکانتت زیادی نداره و باگ داره.
دیگه این جدیداش که دیگه رو هوا هست
معلومه میپیچونتت رفتی به طرف گفتب بخش رانژه دی :n02:نقل قول:
اون شماره که بهت دادم قلب تپنده پشتیبانی مخابرات هست دی .
باید از کلی فیلتر رد بشی تا به اینجا برسی.
چی بگم بهش خب ؟ شما زنگ زدی چی گفتی ؟نقل قول:
میپرسه از کجا آوردی شماره رو دیگه
ترجیحا 5 روز روزی 3 بار زنگ بزن به 2020 و شکایت کن تو سایت مخابرات.نقل قول:
بعدش میتونی اونجا زنگ بزنی دی و بگی مشکل رو حل کنید.
من کل شکایت نامه هایی که نوشتم حدود 20 تا میشه تا الان.
این شماره ها رو اپراتور 2020 داد به شما ؟ بعد از 20 تا شکایت ؟نقل قول:
نقل قول:
نه این شماره رو 2020 نمیده به این راحتی.
من به هزار تا کلک پیداش کردم.
و اینکه 3 تا شماره داره اون قسمت.
من از اول فروردین شکایت کردم و هر روز شاید 3 بار زنگ میزدم برا مشکلم تا از اخر به این رسیدم.
اقا خدایی با این وضع دانلود شبانه شما مثل اینکه بد نیس که ما هم بیایم مخابرات :دی
من مرکز فرشچی میشینم، کسی اینجا هست ؟
سرعت روزم خیلی برام مهمه ؛ الان طرحی که دیدم شبانه دارهف طرح 2 مگ ِ پاییزه
کسی از این طرح داره ؟
نقل قول:
دیگه از دست مخابرات در میره چند نفر.
شما فیبر نوری هستی؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من فیبر نوریم.هرچی زنگ زدم برای افزایش سرعت دانلود نشد.البته چون در ساعت اداری دسترسی به تلفن ندارم به اون شماره های که دوستان دادن هنوز تماس نگرفتم.
منظور از افزایش سرعت دانلود یعنی طرحتو عوض کنن؟؟ یا میشه زنگ زد گفت سرعت رو افزایش بدن؟نقل قول:
دوستان من الان پورتم روی 6 مگ گویا بسته شده طرح محدود ماهانه 15 گیگ رو هم دارم . زنگ بزنم 2020 بگم سرعت دانلودو اپلودم رو افزایش بدن میدن؟؟؟ الان سرعت دانلودم 120-130 هست.
کسی تا حالا کرده این کارو؟
چون برای اونا نباید فرقی کنه محدودیت دارم حجم خودم زودتر تموم میشه و حجم اضافی با سرعت بیشتر مصرف نمی کنم!
همانطور که در پیام خصوصی بهتون گفتم .نقل قول:
شما یک رانژه DSL دارید و یک اکانتینگ.
کلا همه ی طرح های شبانه دار رو روزانه دار جدید به صورت DSL 10 مگ بسته میشن. و لی در شب اکانتینگ محدود میشن به 270.
و جدیدا در روز هیچ محدودیتی اعمال نمیکنند روی خط.
من خودم حتی با DSL 10 مگ تا 1 مگ در ثانیه دانلود میکردم ولی چون نویز خط داشتم DSL رو بردم روی 6 مگ تا SNR بیاد بالا. و اکانتینگ هم روی 6 بستم.
الان سرعت دانلود در روز 600 هست و در شب هم 270 باید باشه.
ولی در کل بازم مخابرات مشکل داره مثلا پینگ بالا و DC و تایم اوت که از اخر فهمیدم به خاطر مرکز مخابراتیم هست و کاریش نمیشه کرد. و بعدا بحث اکانت کاهش پینگ شد که جواب میده.
از دوستای گل عزیز
کسی در مورد اکانتینک اطلاعات دقیقی داره یا شماره تماسی که ذکر کنه واقعا ممنون دارم هر کی بتونه جواب بده
زیرا خط بنده روی 10مگ بسته شده از 210 بالاتر نمیرم من اعصابم خرده طرح منم 2مگ هست تست هم گرم 1/5مگ نشون میده.
اخه omcجایی که پروفایل سرعت رو میبندن گفتن خط جواب نمیده روی فیبر هستن باز بعضی دوستان خاطر نشان شدن نه ما سرعت مناسب رودارم.
الان دقیقا میخامبدونم کجا این سرعته تجزیه میشه این افت میکنه به دست من میرسه
نه مگه با فیبر نوری هم میشه اینقدر دانلود کردنقل قول:
فکر نکنم از خط های فیبر نوری برای سرعت بالا بشه کاریش کرد
برای فیبر نوری 1/5 یا نهایت تا 2 مگ بیشتر دیگه نمیکشهنقل قول:
از دوستای گل عزیز
کسی در مورد اکانتینک اطلاعات دقیقی داره یا شماره تماسی که ذکر کنه واقعا ممنون دارم هر کی بتونه جواب بده
زیرا خط بنده روی 10مگ بسته شده از 210 بالاتر نمیرم من اعصابم خرده طرح منم 2مگ هست تست هم گرم 1/5مگ نشون میده.
اخه omcجایی که پروفایل سرعت رو میبندن گفتن خط جواب نمیده روی فیبر هستن باز بعضی دوستان خاطر نشان شدن نه ما سرعت مناسب رودارم.
الان دقیقا میخامبدونم کجا این سرعته تجزیه میشه این افت میکنه به دست من میرسه
چرا نکشه من خودم از آشنا هام دارن رو فیبر هستن روازنه 350 شبانه هم 250 دانلود داره خیلی هم عــــــــــــــــــــــال ـــــــــــــــــــــــــ ـینقل قول:
خود بخش بازرسی مخابرات به بنده گفت رو فیبر داریم الان دارن روی 1مگ در ثانیه دانلود میکنن گفت احتمال از پست کافوی نوری باشه یا جای دیگه من دنبال اون جای دیگه هستم
اینا همش کشکه دارن میپیچوننت خودتم خبر نداری :n02:نقل قول:
سلام
این سرویس پخش فیلم که به سایت 2030 اضافه کردن چطوریه کار کردید من یوزر پسورد خط میزنم جواب نمیده ؟
راستی این سایت 2030 درست شد یا نه من که اصلا نمی تونم وارد بشم حتی تو 2020 هم نمیشه شما چطور ؟
وقتی چیزی به صورت رسمی اعلام نشده یعنی هنوز مشکل داره.نقل قول:
مخابرات شیرفلکه رو باز کرده ؟
روزانه تغییری ایجاد نشده اما بعد از مدتها فری تایم گذاشتم سرعت تقریبا 2 برابر شده (500KB)
امروز که کلا واسع منم خرابنقل قول:
نه 2020 لود میشه نه 2030 مث قبلن نیس فقط باس شماره وارد کرد واسه تمدید حساب
می خوام شارژمو ببینم نمیشه ! میترسم یهو سایت درست شه بببینم کلی حجم باز الکی کم شده باشه :n27:
این نت حجمی هم داستانی داره ها بیش از اینکه فکر زندگی خودمون باشیم هی نگرانی حجم هم بش اضافه مشه:n29:
سرعت دانلود منم الان 1MB/secنقل قول:
ولی نمیدونم چی دانلود کنم:41:
منم نمیدونم چی دانلود کنم..به نظرت چی دانلود کنم؟؟نقل قول:
بچه ها قضیه این نرم افزاره چیه؟؟؟کسی استفاده کرده یا نه؟؟؟باید چه کا کنیم ؟؟؟
کد:http://www.tci-khorasan.ir/tabid/179/Default.aspx
قابل توجه كليه مشتريان شبكه ديتا
شرکت مخابرات خراسان رضوی جهت تسریع و مانیتورینگ امور واگذاری سرویس های دیتا اقدام به راه اندازی سیستم جامع امور مشترکین دیتا (DCRM) نموده است لذا از مشترکین محترم تقاضا می شود جهت دریافت نام کاربری و کلمه عبور کارتابل مربوطه، نماینده آن شرکت/ اداره را به امور مشترکین دیتا معرفی نمایید.
كليه متقاضیان و مشترکین محترمي كه در خواست سرويس اعم از سرويس IP، اينترانت، نقطه به نقطه (PTP)، يك نقطه به چند نقطه(MPLS ،(PTMP ویژه و MPLS استانی را دارند درخواست های خود را از طریق DCRM ارسال نمایند.
از تاریخ دریافت نام کاربری و کلمه عبور شرکت موظف می باشد کلیه درخواست های خود را در قالب سیستم DCRM ارسال نماید و تایید نهایی راه اندازی سرویس در سیستم جدید به منزله مهر و امضای شرکت/ اداره مذکور می باشد. لازم به ذکر است به درخواست های ارسال شده غیر از DCRM ترتیب اثر داده نخواهد شد.
ضمنا مسئولیت حفظ و نگهداری نام کاربری و کلمه عبور به عهده آن شرکت/ اداره می باشد.
كليه متقاضیان و مشترکین گرامي كه درخواست سرويس آنها بين چند استان مي باشد و يا درخواست سرويس MPLS عادی را دارند جهت درخواست خطوط بين استاني و اجراي طرحهاي كلان مي توانند به اداره كل امور مشتريان ارتباطات داده ها واقع در:
تهران - بزرگراه شهید همت - ابتدای بلوار سردار جنگل - نبش خیابان فرزانه شرقی – معاونت تجاری شرکت ارتباطات ثابت ایران مراجعه و يا با تلفن 44484070 و دورنگار 44484050 تماس حاصل نمایند .
لازم به ذکر است متقاضیان محترمی که برای اولین بار به سایت DCRM جهت ثبت نام متقاضی مراجعه می کنند جهت تایید نام کاربری به امور مشترکین دیتا مراجعه نمایند.
آدرس امور مشترکین دیتا : مشهد - خیابان بهار- بهار20(هویزه) – بین هویزه 1 و 3 درب ورودی مرکز مخابرات قدس (محوطه باغ ایرانی)
آدرس اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : DCRM
نحوه پشتيباني و خدمات پس از فروش :
درخواست ثبت خرابی و دریافت SLA توسط مشتری به روش زیر فراهم شده است :
1- تماس با شماره تلفن های شبانه روزی مرکز خرابی دیتا (38528866-38528888) یا ثبت خرابی توسط نرم افزار DCRM به وسیله مشتری
2- دریافت "کد خرابی - شماره پیگیری" از واحد ثبت خرابی دیتا
3- تکمیل فرم درخواست دریافت خسارت، از طریق نرم افزار DCRM توسط مشتری قسمت "درخواست SLA" و وارد کردن "کدخرابی" در زمان ثبت خرابی حداکثر تا پایان همان ماه
نقل قول:
چ میدونم والا تو اگه چیزی دانلود کردی به منم بگو
بروبچ مشهدی گل !
لطفا یه کمکی هم به ما بکنین خب !
به خدا همه مشهدی هستیمو اعضای یکدیگر :دی
الان شما که دارین با این سرعت دانلود میکنین، سرعت روزتون چنده ؟ همین 1 مگ هم توی روز دارین هم توی شب ؟
مگه مخابرات هم مثل شرکتها پهنای باند رو باز میکنه و هر چه قد خط بکشه بهتون پهنای باند میده ؟
بچه ها هر شب تو زمان رایگان از من 50 مگ کم میشه!
کسی این مشکلو نداره؟
نوع سرویست چیه؟چن ماهه؟قیمت رو هم بگو:n01:نقل قول:
این سرعتای بالا مطمئن باشید دوام نداره . من الان 4 ساله مخابرات اینترنت دارم بعضی وقتا که حتی تا یه ماه میشه محدودیت شبانه برداشته میشه و با همون سرعتی که خط بسته شده میشه دانلود کزد مثلا برای من خطم رو 3 مگ بسته شده الان با 300 شبا ئانلود دارم .تا چند وقت دیگه باز میشه همون 260 سابق
نقل قول:نقل قول:
خط ایشون حتما مسی هست ما فیبر نوری ها که حداکثر 250
نقل قول:
پاییزه طلایی هست که فکر کنم از این به بعد مخابرات برای این طرح دیگه شبانه اکانتینگ فعال نمیکنه علتش هم مربوط میشه به قیمتش که با 5 گیگ در ماه+شبانه میشه 32 هزار تومن و چون گرون در میاد امکان داره مشترکین این طرح برن تخلیه کنن و از کمپین پاییزی با 2 مگ شبانه و 5 گیگ در ماه قیمت هر ماه 14 هزار تومن ثبت نام کنن چون قیمتش خیلی کمتر براشون اب میخوره:n13:
و برای اینکه این اتفاق نیفته مخابرات هم میدونه الان مشترکین طرح پاییزه طلایی برای شبانه هست که این طرح رو داره و برای شبانه اکانتینگ فعال نمیکنه که کسی تخلیه نکنه و با همون قیمت گرون شارژ کنه یعنی زرنگ تر از مخابرات هیج جا دیگه ندیدم البته این به نفع دانلودر ها هست:n31:
سلام شما که 250 میگیری میتونم بپرسم طرح شما چیه و کدام منطقه هستی دوست عزیزنقل قول:
اخه منم رو فیبرم خطم 10 مگ بسته شده بزور روی 210 هستم گاهی 180 تا 200
الان مخابرات در صورتی بهت شبانه میده که فقط 1 ساله ازش بگیری ؟نقل قول:
چه پهنای باندی رو بهت میده ؟ از اکانتینگ محدودت میکنن که فقط تا یه حدی سرعت بتونی دانلود کنی ؟
الان اره باید 1 ساله گرفتنقل قول:
پهنای باند 8 مگ اکانینگ هم تازگی محدود نمیکنه
ولی کمپین پاییزه 1 ساله رو که تو صفحه های قبل در موردش گفتن احتمالا شبانه محدود میشه