نقل قول:
در کل میتونم بگم تو این 1 سال و نیم که از پارس آنلاین سرویس دارم فقط 1 ماه دانلود شبانه خوبی داشتم
در 95% حالات از ساعت 1 تا 6 صبح سرعت خیلی کم میشه و دانلود صرف نمیکنه به نظر من
فقط 12:30 تا 1 و 6 تا 7 صبح میشه خوب دانلود کرد
Printable View
نقل قول:
در کل میتونم بگم تو این 1 سال و نیم که از پارس آنلاین سرویس دارم فقط 1 ماه دانلود شبانه خوبی داشتم
در 95% حالات از ساعت 1 تا 6 صبح سرعت خیلی کم میشه و دانلود صرف نمیکنه به نظر من
فقط 12:30 تا 1 و 6 تا 7 صبح میشه خوب دانلود کرد
کم فروشی و گران فروشی اینترنت درایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجب
روز سرعتش یکم خوب شد
حتما خواب میبینم:18:
شب که بماند < 17 :2:
در طی روز چون از ترافیک کم میکنه اغلب اوقات سرعت خوبهنقل قول:
با سلام
این پارس آنلاین چطوریاس
سمت دهکده تهران
من چند روزه موندم چی بگیرم؟
بعضیا بدی میگن بعضیا تعریف
سلام
کسی از دوستان از سرعت دانلود سرویس TRA-256 پارس آنلاین خبر داره؟
نقل قول:
یکی از دوستان گرفته بود میگفت سرعت شده 7 و 8 و 10 خلاصه اینکه رفت انصراف داد و مجدد سرویس حجمی گرفت
سرعت ها برای من کلا ثابت شده دیگه تو این ساعت 6 تا 7 صبح دقیقا مثل روز گذشته هست که تست گرفتم
با سلام خدمت تمامي دوستان
من 1 سال از اينترنت شاتل استفاده ميكردم،چون حجم دانم زياده،لينك هام شب ميزاشتم براي دانلود.
تا سه چهار ماه اول خوب بود ولي بعد كه سرويسم دوباره شارژ كردم بعد از 20 روز ديدم سرعت دان شبانم شده 3تا5 كيلو،يعني اگه با دايال آپم وصل ميشدم حداقل همين سرعت بهم ميداد.بعد كه زنگ زدم گفتن ما يه نرم افزار رو سرورمون نصب كرديم كه مشترك هاي پر مصرف شبانه رو شناسايي ميكنه و سرعت اونارو كم ميكنه.باور كنيد بيش از دو ماه و اندي داشتم باهاشون دعوا ميكردم،وقتي ديدم درست نميشه اومد از پارس آنلاين سرويس 256 گرفتم.الان سرعت به غير از 1 تا 6 صبح بين 190 تا 198 ميرسه ولي از 1 تا 6 كه من لينك واسه دان ميزارم تا 20 روز اول همون 190 بود ولي حدودا يه ماهي ميشه كه بين 20 تا 30 بيشتر دان نميكنه.
اعصابم حسابي ريخته بهم.ميخواستم ببينم بقيه دوستان هم همين وضعيت دارن؟
من اگه بخوام شبا با سرعت يكنواخت دان كنم بهتره از كدوم شركت سرويس بگيرم؟
دروود
هنوز برای من HTTPS با کندی بسیار بسیار زیادی باز می شود
درود
دوستان کسی از سرویس های نامحدود پارس استفاده میکنه؟
من سرویس قبلیم صبا بود و الان به دلیل وصرف بالا مجبور به استفاده از سرویسهای نامحدود هستم .
حالا سوالم اینه که این سرویسها کیفیت خوبی داره؟؟ شبانه؟ روزانه؟ قطعی؟
سپاس .
راجب این قضیه قبلا هم بحث شده و توضیحات رو دادمنقل قول:
دقیقا حدود یک ماه چند روز پیش این اتفاق برای اکثر آی اس پی های پارس آنلاین افتاد ( همشون نه ) که این از طرف پارس آنلاین تهران است
اونا خودشون سرعت رو در این ساعات کم کردن و در منطقه ما خود پارس آنلاین اینجا به تهران نامه زد و گفتن چرا کمکردین شب ها و کی زیاد میشه
اونا هم دلیل کم کردن رو نگفتن اما گفتن دیگه زیادنمیشه
پس اگه سرعت شما هم کم شده مثل من باید بیخیال بشی و با همین سرعت بسازی
از شرکت منطقه شما هم کاری ازدستشون بر نمیاد
سلام
دوستان من از 128 حجمی صبانت استفاده میکنم و سرعت دانلودم حداکثر به 40-45 میرسه
میخوام بدونم اگر کوچ کنم به پارس آنلاین سرعتم میره بالاتر یا بمونم رو همون صبانت ؟
دوستانی که 128 با محدودیت حجم تو تهران گرفتن میانگین سرعت روزانشون بین چنده ؟
دوستانی که سرویس 512 و یک مگ دارن دانلود شبانشون چقدره؟
همون رو داداش سفت بچسب که از پارس آفلاین چیزی نصیبت نمیشه منم 128 پارس گرفتم اونم تو شهر کوچیک و کم جمعیت سرعت دانلود شبانه دیشب 9 کیلو بود 5 روز دیگه از دوره م مونده تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم..میخوام از دیال آپ استفاده کنم...حداقل میدونم اسمش دیال آپه نه adsl پرسرعتنقل قول:
سرعت شب که 9 کیلو بایت بوده شاید مقطعی یا به خاطر سروری که ازش دانلود میکردین بودهنقل قول:
سرعت روز هم نگفتین که بین 80 تا 180 هست !
قانونا سرعت شما مثل صبا نت باید تو روز 40 باشه اما پارس خیلی بیشتر هست !
اکانت را 512 کنید
سرعت روز برای من خیلی خوبه 170 _ 180نقل قول:
همون رو داداش سفت بچسب که از پارس آفلاین چیزی نصیبت نمیشه منم 128 پارس گرفتم اونم تو شهر کوچیک و کم جمعیت سرعت دانلود شبانه دیشب 9 کیلو بود 5 روز دیگه از دوره م مونده تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم..میخوام از دیال آپ استفاده کنم...حداقل میدونم اسمش دیال آپه نه adsl پرسرعت
ولی دانلود شبانه افتضاحه :دی
منم خیلی وقتا به فکر استفاده از دیال آپ میفتم / واقعأ بهتره
سرعت دانلود بستگی به شهر و منطقه ی مخابراتی داره . دلیل نمیشه چون برای بعضی دوستان سرعت پایینه برای بقیه هم باشه . نمونه اش رفیق خودم . سرویس 256 داره سمت ولیعصر . شبانه با 220 تا داره دانلود میکنه بدون هیچ ترفند خاصی . یکی دیگه از دوستان مینی سیتی میشینه اون هم همینه وضعیتش . ولی مثلا از دوستان نتی ام یکی اصفهانه یکی هم شیراز و هر دو از شبانه ی افتضاح خودشون شاکی هستند .
در کل برای دانلود شبانه اگر بخت با شما یار باشه و شانستون خوب ! پارس انلاین گزینه اوله وگرنه بعد از پارس آنلاین فن آوا بهترین شبانه رایگان رو داره .
با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز
من ميخوام ديگه بيخيال سرويس هاي حجمي پارس آنلاين بشم.ميخواستم ببينم از دوستان كسي از سرويس هاي نامحدود استفاده ميكنه يا نه و نظرش چيه؟
بعدش چون قيمت 256 نامحدود مخابرات حدود 2000 ارزون تره،ميخوام ببينم فرقشون چيه؟
از چه سرویسی استفاده میکنی ؟نقل قول:
نا محدود سرعتش خوب نیست
اگه هم تازه میخواهی بگیری بر اساس پولی که میخواهی بدی به ترتیب 128-256-512 با حجم های مختلف هست
منم موافقم .نقل قول:
به نظر من هم مشکل اصلی مخابرات هر منطقه هست . برای مثال من از مخابرات توحید هستم و با سرویس 128 حجمی هر شب حداقل دو گیگ رو میگیرم اینجا گزارش نمیذارم چون بعضی از دوستان که سرویس بالاتر از من دارن و کمتر دانلود میکنن اعصابشون خرد نشه وگرنه اکثر کاربرای راضی توی تاپیک فعالیت کمتری دارند بیشتر کامنتا مربوط به افراد ناراضی میشه
من الان دارم از 256 پارس آنلاين استفاده ميكنم.نقل قول:
ميخوام ببينم فرق نامحدود 256 پارس آنلاين كه 2000 تومن هم از مخابرات گرون تره،چيه؟
خداییش با عقل جور در میاد ؟نقل قول:
یه مرکز مخابراتی که سرویسش تا یک دو ماه پیش عالی بود تو شب یهو خراب بشه ؟
خداییش کسی اینطوری فکر میکنه ؟
حتما مرضدارن اینکارو میکنن
چرا جور در نمیاد اینجا ایرانهنقل قول:
البته توی پست قبلی هم گفتم که نظر من هست و نگفتم حتما اینطوره
من تو این مورد تخصصی ندارم و نمیتونم توضیح کامل بدم ولی این احتمال رو میدم
وقتی تجهیزات مخابرات بروز نباشه با افزایش یوزرهای اینترنت توی دو ماه یا موقع ساعتای رایگان دانلود اون مرکز دچار مشکل میشه و مجبور میشه دست به این کارا بزنه یا سرعتا خودبه خود کم میشه
تقریبا یه ماه پیش یه دوست عزیزی توی این تاپیک این مورد رو خوب توضیح داده بود اگه پستش رو پیدا کنم میذارم (ویرایش: الان یه نگاهی انداختم ماشالله اونقدر تاپیک شلوغه که اون بحث گم شده معلوم نیست کدوم گوشه ایه )
اگه خود شرکت هم بیاد از همون اول توی دانلود شبانه سرعت واقعی بده تا مجبور نشه دو ماه بعد سرعت شبانه رو کم کنه ،برای خودش هم بهتره و کاربرا هم ناراضی نمیشن .
نامحدودای پارس آنلاین فرمالیته هست به خاطر اینکه ابلاغیه شده همه ی شرکتا باید نامحدود ارائه بدن ، اونا هم این سرویسا رو گذاشتننقل قول:
من الان دارم از 256 پارس آنلاين استفاده ميكنم.
ميخوام ببينم فرق نامحدود 256 پارس آنلاين كه 2000 تومن هم از مخابرات گرون تره،چيه؟
نامحدود 256 فکر نکنم سرعتش از 8 کیلوبایت بیشتر باشه ! مال مخابرات رو نمیدنم
اون یوزر خود بنده بودم که گفتم قضیه از چیه
نه مشکل از مخابرات نیست
این از خود پارس آفلاین مرکزی تغذیه میشه و اونا سرعت رو توی شب ها کم کردن... ( راجبش کلی هم گفتم )
من تازه می خوام ADSL بگیرم
معنی این جمله تو صفحه اشترک ها چیه
ضریب اشتراک پهنای باند خدمات TRA ، یک به ده می باشد.
ما كه يه 20 روزيه اينترنت نداريم و خيالمون از بابت دانلود و سرعت و قطعي و همه مشكلات راحته :)
درود بر دوستان . ممنون میشم دوستانی که در اصفخان پارس دارن پینگ yahoo.com رو بگیرین برام . من میخوام پارس بگیرم . پینگ برام مهمه .
سلام
من سایت گوگل واسم اصلا باز نمیشه کسی این مشکلو داره یه ساعتی هست.با وی پـی ان مورد نداره اما در حالت عادی باز نمیشه
هر کی مشکل سرعت در دانلود شبانه ر وداره بیاد اینجا تا مشکلش حل بشه
دوستان من سرویس پارس انلاینم پینگش بالاس!
پینگ 4.2.2.4 من روزا 350 و شب ها 450 به بالاس!
کسی واسه این راه حلی نداره؟؟؟
سپاس
اگه طی چند روز اخیر بوده شاید درست بشه اما اگه خیلی وقته زنگ بزنین پشتیبانی - اگه درست نشد و پینگ براتون خیلی مهم هست باید با پارس خداحافظی کنیدنقل قول:
یعنی سرعت مورچه ! - از اکانت حجمی استفاده کنید و هر چی پول بیشتر بدین برای حجم روزانه بیشتر سرعت بیشتری دارین !!!! اما روی شب زیاد حساب نکنیننقل قول:
برای همه هست -- به صورت مقطعی -- من 3 روزه ندارمنقل قول:
سرعت 1 مگ دانلود شبانه 215 مگابایت (اکثر شبها سیستم خاموش)
قرارداد تمام شد خدانگدار گدا آنلاین
سلام
من میخواستم ببینم سرعت دانلود سرویس 1مگ دویصت وخورده ای تومنی پارس آنلاین چند یعنی سرویس گروناش یک به چنده؟!
راستی 2مگ تی آر ای چطوره؟در حد 1مگ واقعی سرعت میده؟!
سرعتش با 512 یکسان هست فکر کنم جواب بقیه سوالات هم گرفته باشی !نقل قول:
سلام داش یه سوال داشتم با اینترنت رایگان شبانه بارس انلاین میشه اب کرد؟
بررسی کنید ببینید خطتون نویز داره یا نه ؟نقل قول:
سرعت دانلودتون چنده ؟
اینترنت رایگانه دیگهنقل قول:
دانلود _ آپلود و باز کردن سایتها هیچ هزینه ای برای شما نداره و رایگانه
دوست عزیز شما باید از کسی که منطقه خودتون هست این سوال رو بپرسینقل قول:
سرعت هر منطقه متفاوته
دوستان حتما همتون میدونید که شرکت پارس آنلاین دزده و زیاد از خجم کم میکنه ....
من الان که رفتم یه شرکت دیگه کاملا حسش میکنم.قبلا برای هر ساعت بازی آنلاین توی پارس آنلاین حدود 100 مگابایت برای حجم مینداخت ....
ولی ب این شرکت جدیده حدود 30 مگ میندازه.یعنی 1/3 مقدار پارس آنلاین...
حتما ی فکری بکنید ...
الان 14روزه که من دارم از سرویس استفاده میکنم و2گیگ از حجمم کم کرده!!!اونم به خاطر چندساعت وب گردی
تازه دانلود در روز نداشتم.
راهی نیست که واسه وب گردی حجم خیلی کم نشه؟؟