برای voip هست... فعلا کاربردی نداره...نقل قول:
Printable View
برای voip هست... فعلا کاربردی نداره...نقل قول:
هر گیگش 8400 هستنقل قول:
امسال نیز همانند سال های پیش از ساعت ۲۴ اول فروردین ۹۲، ساعت رسمی کشور یک ساعت به جلو کشیده می شود.
تکلیف دانلود رایگان امشب چیه:n13:؟؟
به ریسکش نمی ارزه از 2 میزنم تا 7 :n02:
خیر اون قسمت مربوط به اتصال آنتن وایرلسه خارجیه واسه تقویت سیگنال و افزایش بردنقل قول:
قیمت طرح ها از امشب با 6%محاسبه میشه دوستان
نقل قول:
الان که بررسی کردم مبین نت هنوز ساعت سیستمشو جلو نکشیده و الان ساعت برای مبین جون هنوز 1.30 هستش
دوستان من تازه یه اشتراک مبیننت گرفتم...
واسه دانلود رایگان، ظاهرا باید خاموش روشن بشه مودم:n27: خب راهی هست که از طریق خود لپتاپ اینکار رو کرد؟ (بجز ریستارت مودم) (بیشتر واسه نوشتن یه اسکریپت اتوماتیک میخوام)
سلام دوستان
من شبا سرعت دانلودم 10KB است.
RSSI: -67.34dBm CINR: 24.34/23.20(R3/R1)dB
من که RSSI و CINR خوبه چرا این قدر سرعت پایینه؟؟
سلام فیض بوک من با اچ تی تی مشکل پیدا کرده، شما دوستان هم همینطور؟ راه حلی نداره؟ ممنون
نیازی نیست بعد از دو ریستارت کنی، راحت بگیر بخواب! من که هیچ شبی ریستارت نمیکنم. اتوماتیک لحاظ نمیشه به هر حال از تو کنسول مودم قسمت device میشه اینکارو کردنقل قول:
سلامنقل قول:
ساعت مبین نت رو از کجا چک می کنید؟
البته اول فروردین امروزه و امشب ساعتا رو باید بکشیم جلو...
ممنون دوست عزیز، ولی باز کمی مبهم شد واسم. بالاخره مبین نت ترافیک بعد از ساعت ۲ رو اتوماتیک رایگان لحاظ میکنه یا نه (نیاز به ریستارت مودم)؟نقل قول:
اتوماتیک، رایگان محاسبه میشه
نقل قول:
وایمکس شماها هم قطع هست؟؟؟؟
بله قطع هستنقل قول:
سلام. مبین نت طرح ویژه نوروزی زده یک مگابیت، 18 گیگ، 6 ماهه، هشتاد هزار تومان. من قبلا 512، 18 گیگ شش ماهه داشتم که نودهزارتومان خریده بودم و 18 فروردین تموم میشد و کمتر از 500 مگابایت حجم باقی مونده بود اگر می خواستم طرحم رو تمدید کنم باید 156000 تومان می دادم. اینجوری سرعت دو برابر رو گرفتم با قیمت نصف. خداکنه کیفیتش مثل طرح قبلیم باشه.
مسخره ها ديشب تا صبح كلا مبين نت قطع بود, كلي دانلود داشتم, ولي زدن تو كاسه كوزه مون
واسه منم تا ۳ قطع بود ، بعدش دیدم آنتن اومد ، دانلودم رو شروع کردم ، ولی ۱ ساعت از دستم رفت کلی هم فایل داشتم برای دانلود ...نقل قول:
یعنی دیگه این مبین نت دیوانه ام کرد.نقل قول:
با اینکه به تازگی یک مودم ایرانسل USB از یکی از دوستانم گرفته ام که اشتراکش را بگیرم ولی دیروز با دیدن طرح نوروزی مبین نت اومدم تغییر طرح دادم از 512 به 1mb ولی با کمال تعجب هیچ تغییری تو سرعت اینترنتم مشاهده نکردم هرچی تست گرفتم دیدم سرعتم همون 512 هست و هیچی بالا نمیاد ولی با این حال دیروز توجهی نشون ندادم تا اینکه امروز هم وقتی زدم روی دانلود و اسپید تست باز هم دیدم سرعت 512 هست که زنگ زدم به پشتیبانی :n21: یه دختره برداشته هرچی میگم سرعتم پایین هست در جوابم می گه نه سرعتت درسته و سرویس 1mb بین 256 تا 1024 هست و شما که 512 هستی سرعتت خوبه
منم هرچی بهش گفتم سرعتم بین 4 نفر شیر شده و اگه همه هم با هم اینترنت استفاده کنیم حجم اونای دیگه که بالاخره باید تموم بشه مگه میشه من تو تموم ساعت شبانه روز سرعتم بالا نیاد؟!!! خودشم توش موند گفت از سایت speed.io براش تست بگیرم سرعتم را 411 نشون داد ولی در نهایت بازم گفت کاری نمیتونم بکنم و سرعت 512 برای 1mb خیلی خوبه!!!!!! :n04:
اینم یکی دیگه از دزدی های شرکت مبین نت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر کسی خواست تمدید بکنه این مورد را خیلی مواظب باشه چون از قرار معلوم سرعت ها نصف سرعت واقعی شدن
دوست عزیز اگر تمدید کردی تست سرعت بزار چون فکر کنم اونم اسمش 1mb هست ولی در حقیقت 512 هست اینجوری دارن جیبمون را خالی می کنن وگرنه از مبین نت هیچ وقت جز کلاهبرداری، خیری به کسی نرسیدهنقل قول:
بچه ها امشب برا ساعت دانلود مجانی ساعت جدید حساب میشه یا قدیم؟
کسی تست کرده؟
لطفاً تست سرعت بزارید. هم ساعات عادی و هم رایگان، هم سرور ایران و هم خارج از کشور. با تشکر.نقل قول:
اینترنت من که اداریه، رأس ساعت 8 جدید قط شد، قاعدتاً دانلود رایگان هم از ساعت 2 جدید شروع میشه.نقل قول:
من هم وایمکس مبین نت گرفتم
طرح ویژه دو ساله
با مودم داخلی رایگان و 12 گیگ ترافیک(:16:)
هزینه ش شد 350 تومن
تو قم گرفتم
این هم تست سرعتمه:
نقل قول:
داداش شما کجای قم هستی؟ من خیابون شاه ابراهیم هستم:n05:
2 مگ ( طرح جدید) قبلا خیلی بهتر بود تا 400k میرفت الان ب زور 260k میرسه !:n27:
نه بابا من امتحان کردم گیگی 10 هزار تومان زد!!!نقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
سرعتم مثل سابقه. قبلا 512 داشتم حدود 900مگ ازش مونده بود. خواستم تمدید کنم دیدم این طرح نوروزی به صرفه تره(حدود دو هفته تا پایان طرح خودم مونده بود) این شد که گرفتمش. الان طرح فعالم رو زده یک مگ ولی مانده اعتبارم هنوز 900 مگه. (به جای 18 گیگ طرح جدید) احتمالا باید صبر کنم حجم طرح قبلیم یا زمان طرح قبلیم تموم بشه. متاسفانه هیچ اطلاع رسانی مناسبی در مورد تمدید یا تغییر طرح اشتراکی وجود نداره!!! دوستان اگر چیزی می دونن بگن. اینم بگم که تو طرح قبلی همیشه سرعتم حدود 700 تا 800 مگابیت بود الان هم دقیقا همینه. هیچ تغییری تو سرعت احساس نمی کنم.؟؟؟نقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
مبین نت دیگه طرح های قدیمی رو تمدید نمی کنه متاسفانه٬ به زور میگند باید از طرح های جدید استفاده کنیم٬ باید یک جوری به این کار مسخره شون اعتراض کنیم٬ واقعا جای تاسف هستش.
بر طبق ماده ی 8 قرارداد (شرایط تمدید)، بند 4، در صورتی که شرکت تصمیم به عدم تمدید دوره ی اشتراک داشته باشد، مراتب را به مشترک (به صورت کتبی یا الکترونیکی) اعلام خواهد کرد.نقل قول:
الان زنگ بزنید شرکت بپرسید. اینجا ایرانه مشتری اندازه پشه ارزش ندارهنقل قول:
بر طبق ماده ی 8 قرارداد (شرایط تمدید)، بند 4، در صورتی که شرکت تصمیم به عدم تمدید دوره ی اشتراک داشته باشد، مراتب را به مشترک (به صورت کتبی یا الکترونیکی) اعلام خواهد کرد.
شرکت منظورم نبود. منظورم شکایت به تنظیم مقررات بود. شرکت که مسلماً رسیدگی نخواهد کرد.
نقل قول:برای من هنوز دوهفته تا اتمام اشتراکم مونده.اما اگه اینجوری باشه که طرحهای قبلی تمدید نشه حتما اعتراض خواهم کرد.نهایتا سرویسم رو کنسل میکنم.به امید خدا adsl مشکلاتش برطرف شده.نقل قول:
با هیمن ناامیدی ها،همیشه باید سرکوب بشیم دیگه.اگه واقعا از همین مورد شروع کنیم و همینجا اطلاع رسانی کنیم و دسته جمعی و متحد اعتراض کنیم می تونیم حقمون رو بگیریم.بخدا همین سایتها میتونه همه رو متحد کنه.اگه اینجور نبود که سایتهای اجتماعی اینقدر شدید تحت نظارت و محدودیت قرار نمیگرفت.نقل قول:
من اتاق مجردی دارمنقل قول:
تو خیابون معلم.
خیابون معلم هم تو نقشه انتن دهی مبین نت جزء مناطق داخل خط قرمز هست
با اینکه طبقه بالا هستم ولی انتن مودم من دو تاش روشنه فقط نه سه تاش
برای دانلود چطور حساب میشه ساعات رایگان تایم قدیم یا جدید:n13::n28:
صحت حرف دوستان در مورد اینکه تمدید نمیشه طرح های قدیمی تایید میشه
و دیگر هیچ !