خواهش میکنم، احتمالا با این snr شما باید زیاد قطعی داشته باشین نه؟نقل قول:
Printable View
خواهش میکنم، احتمالا با این snr شما باید زیاد قطعی داشته باشین نه؟نقل قول:
بله. گاهی خود به خود نت قطع میشه. یا مثلا خط من رو 4 مگ بستن ولی داخل خونه که snr حدود 6 هست من تا 1.5 مگ قابلیت دریافت دارم! ولی وقتی مودم رو میارم درب خونه و snr میاد روی 25 کامل تا 4 مگ رو ساپورت میکنه.نقل قول:
مخابرات خودش گفته snr باید 15 به بالا باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من که البته دیگه زیادی به مخابرت نزدیکم snr دانلود رو 33 هست و snr آپلود 13.5 خوشبختانه قطعی از نوع چشمک زن شدن چراغ DSL ندارم.
مودمم که tplink 8101 هسش و فقط میخوام با لب تاپ وصل بشم. اتصال ppoe هم هستمنقل قول:
اینطور که گفته شده از 30 به بالا ایده آل ترین حالت هستش. پس خط شما عالیه. امیدوارم مشکل منم با تغییر سیم حل بشه.نقل قول:
الان شما با وایرلس لپ تاپ می تونین به مودم وصل بشین ولی لپ تاپ به اینترنت دسترسی نداره؟ یا نه کلا اجازه اتصال نمیده ؟ ضمنا تو تنظیمات کارت شبکه سیم دار، (منظورم Eternet) آی پی و subnet mask و default gateway و DNS server تعریف نکردین؟ چون اگه تو حالتی که با کابل به مودم وصل میشین این چیزایی که بالا گفتمو برای کارت شبکه(سیم دار-Eternet) تعریف کرده باشین این نشون میده شما dhcp تون فعال نیست و باید تو تنظیمات کارت شبکه بیسیم هم همینا رو تعریف کنین. اگه این جوریه و با تعریف اینایی که گفتم برای کارت شبکه بیسیم مشکل حل شد اینجا بگین تا توضیح بدم چه جوری dhcp رو فعال کنین. اگر هم نمی دونین چه جوری اینا رو براش تعریف کنین بگین تا با تصویر توضیح بدم.نقل قول:
سلام
من از دیروز چراغ اینترنتم خاموش شده (چراغ adsl روشنه) تنظیمات مودم را هم چک کردم فقط تو حالت bridge تنظیمات رو قبول میکنه ولی باز هم هیچ صفحه ای باز نمیشه.. 2828 هم زنگ زدم کار خاصی نتونست بکنه.. به نظرتون مشکل از کجاست ؟ مودم با سیستم هم ارتباط داره ولی باز صفحه ای باز نمیشه.. مودم tp-link معمولی
من دی لینک دارم و تا جایی که می دونم تو حالت بریج چراغ اینترنت روشن نمی شه! شما شده زمانی با حالت بریج وصل بشین و چراغ اینترنت روشن بشه؟نقل قول:
تو همین حالت بریج کانکت میشه ولی اطلاعات رد و بدل نمی شه یا نه خطا میده و کانکت هم نمیشه؟
(در مجموع ppoe از بریج امن تره.)
بله تو حالت بریج چراغ خاموش هست ولی خوب صفحه ای هم نموتونم باز کنم.. مشکل اینه که صفحه باز نمیشه.. تو حالت ppoe هم خطا میده..!نقل قول:
سلام
من یه مودم shuttle 920wm دارم حدود 1 سال استفاده کردم ازش الان بنا به دلایلی مجبور شدم مودم رو ریست کنم از پشتش الان که دوباره می خوام مودم رو کانفیگ کنم فقط صفحه اول میاد و هر کاری که می خوام انجام بدم هی بر میگرده به صفحه رمز و باز بعد از زدن رمز بر میگرده به همون صفحه ...
یعنی کلا نمیشه کاری روش انجام داد. می خواستم ببینم آیا میشه فریمور این مودم رو عوض کرد؟ اگر میشه ممنون میشم هم فریمور و هم آموزش تعویضش رو بهم بدین.
ممنون از شما
دوستان کسی میتونه راهنمایی بهتری بکنه بفهمم مشکل از کجاست..نقل قول:
سلام مودم من d-link 2640u دیروز روشن شد به نت وصل شدم اما یکی دوساعت دیگه وصل نشد چراغاینترنت روشن نمیشه با bridge وصل میشه اما با pppoe وصل نمیشه چراغ اینترنت روشن نمیشه مشکل از کجاست؟:n13:
شما وقتی با حالت بریج وصل میشین موقعی که تو کانکشن رو کانکت کلیک می کنین وصل میشه یا Error میده؟نقل قول:
اگه وصل میشه ولی صفحه ای باز نمی شه می تونه مشکل از dns باشه که برای تستش ping google.com رو انجام بدین اگه جواب نداد این دستورو بزنین ping 8.8.8.8 اگه این جواب داد همین آی پی رو به عنوان دی ان اس برای سیستم تعریف کنین اگه اینم جواب نداد همی جا بگین
راستی شارژ حجمی اینترنتتون تموم نشده؟ سایت شرکتی که ازش اینترنت گرفتین هم باز نمی شه؟
نقل قول:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با pppoe هستم . همه اینکارا رو کردم بازم نمیشه.
این عکس موقعیه که کانکت میشم. اگه پایین هم دقت کنید یه علامت مثلث زرد رنگ روش اومده
تو cmd این دستور رو بنویسین و نتیجشو همین جا بذارین ping 8.8.8.8نقل قول:
(می خوام ببینم مشکل از config مودمه یا نه)
سلام عزیز ممنون از پاسخت.. بالاخره خرابی سرویس یه تکون به خودش داد و درست شد.. طرف میگفت ممکنه از کارت شبکه باشه و.. و مشکل از اینطرف هست..نقل قول:
تو حالت بریج وصل می شد ولی صفحه ای باز نمی شد.. ping 192.168.1.1 هم جواب میداد ولی صفحه باز نمی شد.. نامحدود مخابرات هستم.. به نظرت مشکل چی بوده ؟
تازگی ـا مودم ـه وایرلس خریدم، اما یه مشکل دارم. وقتی با لپ تاپ(یا هروسیلهی دیگه مثل گوشی و ...) از وایرلس استفاده میکنم سرعت خیلی خوبه و هیچ مشکلی ندارم. اما وقتی با PC از طریق کابل LAN وصل میشم سرعت نسبت به وقتی که با وایرلس کار میکنم پایینتره. فکر نکنم ایرادی از کانفیگ کردن هم باشه. الان کلاً راهی هست که ببینم ایراد کار کجاست؟
یه کانفیگ مودم دست زدید؟
اگه به کانفیگ مودم دست نزدید ایراد حتما از کامپیوتر هست
یه نرم افزار مثل du meter روی کامپیوتر نصب کنید ببینید وقتی از اینترنت استفاده نمی کنید رسیو و اپلودتون چقد هستش؟اگه بالا باشه به علت اپدیت نرم افزارها هستش
سلام دوستان لطفا سريع جواب بدين
مودم تي پي لينك دارم با وايرلس مشكلي نداره با لن هم مشكلي نداشت با ويندوز سون اما الان ايكس پي نصب كردم با لن ديگه وصل نميشه
لطفا واسه تنظيماتش راهنماييم كنيد
با سلام. دوستان من میخوام مودم وایرلس دار بگیرم و سرویس از اسیا تک میگیرم کدوم مودم بهتر جواب میده . و اینکه الان قیمت ایسوس ان10 چند هست ؟ کسی اگر لینک فروش انلاینش را داره بده ممنون میشم
اسوسم خوبه اما من مودمهاي tp link رو پيشنهاد ميكنم، به تجربه ديدم تقريبا با همه isp ها سازگار هست مدل هم 8959 يا 8960و 61 پيشنهاد ميكنم
http://www.tplink.com/en/products/?categoryid=203
با تشکر ...دوستان بنظر شما مودم asus n10 بگیرم یا مودم tp link w8968 ؟؟؟؟ بنظرم امکانات تی پی لینک بیشتره و سرعتش نسبت به ایسوس بهتره درست میگم ؟؟؟ من برای شرکت اسیا تک میخوام کدومش بهتره و کلا برای یک شرکت دیگه هم بعدا بخوام کدومش بهتره .دوستان همگی بهم کمک کنند ...مرسی و ممنون
کسی دقیق جوابم را نمیده ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
من پيشنهاد ميكنم كه از مودمهاي شركت TP-Link استفاده كنيد.
مودمهاي اين شركت قابليتهاي خوبي رو ارائه ميدند.
شاد باشيد:40:
به احتمال زياد شما درايور كارت شبكه سيستمتون رو نصب نكردهايد.نقل قول:
از اين موضوع مطمئن بشيد.
با تشکر کسی دیگه نیست که نظرش رو بازم بگه ببینم در اخر کدومش را مطمین بشم بگیرم ؟؟
tp-link سازگاره با اکثر ای اس پی هانقل قول:
سلام دوستان
یک سوال داشتم . ویندوز 7 دارم و adsl استفاده میکنم . چند وقته به طور اتومات یه اینتزنت وصل نمیشه . پایین گوشه زاست ایکن نتورک یا ضربدر قرمز داره یا علامت تعجب زرد . دوتا سیستم دارم هر دو همینطور شده :n03::n14:
با سلام دوستان من می خوام از مخابرات اینترنت پر سرعت بگیرم میگن در ابتدا باید 16000 هزار تومن هزینه راه اندازی اجباری بدید ایا این هزینه واقعا اجباره مثلا من که خودم رشتم کامپیوتره باید اونا بیان واسه نصب.... از دوستان هم پرسیدم میگن این هزینه اختیاریه ولی مخابرات ما میگه هزینه اجباریه کسی میتونه کمک کنه
سلام
موقع کانفیگ کردم مودمم tp link8951 وایرلس، این ارورو میده، مشکل از کجاست؟
مشکلم حل شد ولی الان موقع کانکت شدن این ارورو دارم
اين اخطار به سمت تنظيمات مودم شما بر ميگرده.نقل قول:
از درست بودن VPI و VCI ست شده در مودمتون اطمينان حاصل كنيد.
شما به جاي استفاده از نرم افزار درون CD بهتره از مرورگر براي تنظيم كردن استفاده كنيد.نقل قول:
شما مودمتون رو به چه صورت به سيستم وصل نمودهايد؟
نقل قول:
دريافت اين هزينه اجباريه و اصلاً مربوط به حق نصب و اين جور چيزا نداره.
نمايندههاي مخابرات هم براي نصب و تنظيم كردن مودم هزينه دريافت ميكنند.
اگه خودتون نصب رو بلد باشيد نيازي به اون قسمت نصاب نداريد.
اگه سرويس ميخواهيد بگيريد بهتره از شركت نوين نت سرويس بگيريد.
هم سرعت خوبي ارائه ميده و هم اينكه هزينه نصب به پاي خودتون (رايگان و پولي داره)
نقل قول:
كاملاً مشخص نكردهايد كه علامت تعجب زرد رنگ داره يا اينكه ضربدر قرمز رنگ؟!!؟
در صورتي كه زرد رنگ باشه مشكل از Gateway محسوب ميشه.
در صورتي كه قرمز رنگ باشه مشكل از ارتباط شما با مودم هست. يعني مشكل ارتباطي وجود داره.
نقل قول:
ممنون از جوابتون
مودمو با LAN وصل کردم هم با مروگر و هم با CD کانفیگ میشه ولی چن تا مشکل هست
یکی اینکه نیازی به کانکشن نیست و خودش با روشن شدن مودم کانکت میشه (نمیخوام به این صورت باشه) موقعیم که رو کانکشن کلیک میکنم همون اروره 651 میده
دومیش اینه که هر وسیله ای میتونه با مودمم کانکت شه، یعنی نیازی به پسورد نیست (موقع کانفیگ کردن Password اختصاص میدم ولی موقع کانکت شدن با موبایلم نیازی به Pass نیست)
من چندین بار کانفیگ کردم و فقط یه بار به گوشیم Pass دادم، ممکنه Save شده باشه؟
نقل قول:
بله دوست عزیز سیو شده همون بار اول
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما اگه میخوای به صورت کانکشنی به اینترنت وصل شی باید موقع کانفیگ به جای PPPOE روی Bridge تنظیم کنید
موفق باشید:n16:
مشکلم تا حدی مرتفع شد
دو تا سیستم دارم یکی PC و یکی لپ تاپ ماهی حدوده 8 گیگ حجم دارم
میشه حجمو تقسیم بندی کرد مثلا PC فقط 6 گیگ و لپ تاپ 2 گیگ استفاده کنن
(سیستمام شبکه نیستن)